Drobni rituali

doTerra Home Essentials Kit

doTerra home essentials kit veliki paket osnovna 10ka

Posodobitev se izvede ob vsaki mesečni novosti.

Je tudi zate Home Essentials Kit še vedno prva izbira pri večini? Pri nas je. Nujno imamo vseh 10 olj in mešanic vedno na voljo pri difuzorju v našem dnevnem Aroma kotičku. Tokrat sem skušala vse svoje dosedanje izkušnje shraniti v grafiki. Breathe je zdaj Air. Digest Zen je zdaj Zen gest. In Melaleuca je zdaj Tea Trea. Je pa to se vedno Home Essentials Kit z osnovno 10ko in od lani s Petal 2.0. močnejšim difuzorjem.

Home Essentials Kit in nelagodja

Pokukaj v aktualna doterra promocije meseca, kjer izveš, če ti tudi ta mesec doTerra ponuja kakšne dodatne ugodnosti in darila.

Home Essentials Kit in vsebovana posamična eterična olja

Sivka

  • Sivka | Lavender: Cvetnica v osnovnem paketu, ki ti je najbolj domača in h kateri se vedno vračaš. Pri najmlajših za vse, tudi če trebušček ni dobro. Pri vseh za razdraženo kožo. Za umirjeno dušo. Za slajše spanje. Za umirjanje po dolgem dnevu. .V difuzorju ali redčeno na koži. Njene interne učinke lahko okušaš v Serenity Softgels, kjer povezuje ostale rastlinske izvlečke za umirjanje in boljši spanec. NI naključje, da jo najdeš še v mešanicah Adaptiv, Align, Aromatouch, Calmer, Citrus Bloom, Clary Calm, Elevation, Past Tense, Peace, Rescuer, Salubelle, Serenity in v izdelkih kot je negovalna kremica za vse težave na koži Correct X, saj ti to pove mnogo o njej. Pri čustvih prinaša umirjenost in odpira komunikacijo.

Limona

  • Limona | Lemon: Osvežilni citrus. Tako pogosto v mojem prvem kozarcu vode na tešče zjutraj in v steklenički čez dan za učinek in vodo z okusom. Da mi da več energije, da podpre zdravo odzivnost mojih čistilnih organov. Pa v peki sladic ali slanih ribjih jedi ter solat za gušt in učinke. Pa v čistilih za aromo, motivacijo in učinek. Pa v difuzorju, za svežino, z metami za fokus ali z vsem, kar nima prijetnega vonja, da olepša aromo in doda učinek. V večerni kozmetiki za čistilni učinke. Da odstrani nalepke, čigumi ali vinjeto. Ni da ni, limonca vsak dan! Veliko ti o njej pove, če ti zaupam, da jo najdeš tudi v mešanicah Air, Arise, Citrus Bliss, Smart & Sassy, Purify. Pri čustvih prinaša fokus.

Poprova meta

  • Poprova meta | Peppermint: Osvežujoča in hladilna poprova meta. Hladi kožo, nelagodja in čustva, kot bi rekla Kati. Meni naj redčena na zatilju kot moja eterična kava za misli. Odlična izbira napetost v glavi ali za neprijetne ženske temperature. Tudi za vse ostale v podobnem, ko je čas, da se kak dan preleži v postelji. Predvsem pa v difuzorju za dvig fokusa in podporo dihalom. Redčeno na koži tudi, ko čutimo nelagodje v želodcu ali želimo odpirati dihala na prsih. Ni ne navadno, da se nahaja v Air, Anchor, Aromatouch, Deep Blue, Motivate, Past Tense, Smart & Sassy, Thinker, Zen Gest, saj ti to pove veliko o njej. Pri čustvih prinaša živahno in optimistično srce.

Čajevec

  • Čajevec | Tea Tree: Čajevec. Tea Trea. Melaleuca. Zahodni svet ga pozna kot super pomagalo za težave na koži, za zdrav izgled nohtov in za ženske težave. Vzhodni svet pa ga uporablja predvsem za težave pri dihalih – redčeno na koži, velikokrat s sivko in kadilno bosvelijo, pa tudi v tej kombinaciji oz. z limoninim eteričnim oljem v difuzorju. Nahaja se v Air mešanici, kar kaže na njegovo veliko vrednost za dihala. Pa tudi v HD Clear mešanci, ki je mešanica za živahno kožo, sploh ne nujno v najstniških letih. Čajevec pri čustvih prinaša zdrave in spoštovanja polne energijske povezave.

Kadilna bosvelija

  • Kadilna bosvelija | Frankincense: Frenky. Kadilo. Kadilna bosvelija. Vse to so imena, pod katerimi jo/ga srečaš. Le doTerrin pa je destiliran iz štirih vrst drevesa Bosvelija in prav zato naravno kemijsko edinstven in neponovljiv. Združuje toliko učinkov, a na nežen način, tako da je kralj, eterično olje za vse in jača delovanje ostalim, ker jih naravno kemijsko dopolni. Zaradi svoje nežnosti je tudi prvi izbor, ko pride do najmlajših. Pri nas ga obožujemo za vračanje zdravega in mladostnega izgleda koži, tudi ko pride do težav ali razdraženosti (sploh skupaj s čajevcem in sivko), za umirjanje dihal, za umirjanje čustev, za pomoč ob ostalem, ko me sreča napetost v glavi. Glavna lastnost pa: skrbi za zdravo delovanje celičnih funkcij. .Kje ga še najdemo in tako izvemo veliko o njem? Align, Balance, Beautiful, Console, DDR, Holiday Peace, Hope, In Tune, Past Tense, Peace, Salubelle, Stronger. Pri čustvih prinaša resnico, zaščito in modrost.

Origano

  • Origano | Oregano: Ta močan. Tisti, ki ga najbolj spoštuješ. Tisti, ko podpre, ko so ostali premalo. Redčeno na podplate in hrbet na 2h ali na vrat, ko čutiš tisto najbolj neprijetno nelagodje v grlu. Rada ga združim v rollon z On Guard, čajevcem, limono, kadilno bosvelijo (Frenkijem), da je v nizkem štartu, ko nas kaj takšnega doleti. V difuzorju ga spoštljivo uporabim kapljico in dodam ostale citruse. Čista sinergija je, če se ga združi s poprovo meto v difuzorju. Ali pa se nanese z zobotrebcem na tisto sitnobo na stopalu zjutraj in zvečer, da ji pokažemo zobe. Pri čustvih prinaša skromnost in zdravo navezanost.

Home Essentials Kit in vsebovane namenske mešanice eteričnih olj

On Guard

  • On Guard: Naš stražar in tisti, ki nas čuva od znotraj navzven. Ko pridemo iz šole, vrtca in službe v difuzorju čisti zrak. Ko nekdo od nas ni dobro, mu pomaga in varuje nas ostale. Redčeno na podplatih zjutraj in zvečer, da gremo krepki čez celo leto. Redčeno na podlatih in hrbtu na 2h, ko čutimo, da bomo morali kak dan preležati v postelji. Na vratu redčeno, ko nepridipravi skakljajo po grlu. V čistilih, pralnem detergentu, penici za umivanje rok, zobni pasti, ustni vodi, v razkužilu za roke, povsod tu se nahaja On Guard. Za interne učinke pa v mehkih kapsulah in za oralno uporabo v bonbonih Drops in granulah Beadlets. Pa še tako lepo diši! Vsebuje eterična olja divja pomaranča, klinčki, cimet, evkaliptus in rožmarin. Pri čustvih On Guard prinaša zaščito, upanje in pogum.

Air

  • Air: Včasih se je imenoval Breathe. Sestavljajo ga eterična olja lovorja, poprove mete, evkalipta, čajevca, limone, ravensare in kardamoma. Z njim vdihneš globoko. Iz dlani, v difuzorju ali redčeno na prsi ali pod nosom ali predelu sinusnih vrečk. Pomaga, da e lažje odkašljaš, ko je kašelj moker. Trik – ob zamašenem nosku in dražečem kašlju redčen na podplatih odpre dihala in ne draži kašlja. Na koži ga rada izrabim ob piku, saj prijetno hladi, umiri razdraženost in lajša srbečico. V difuzorju se izplača poigrat, ker se ujame z On Guardom, sivko, pomarančo in še čem in pričara raznolika krasna vzdušja in učinke. Pri čustvih Air z globokim vdihom objema življenje.

ZenGest

  • Zen Gest: Zen Gest. Nekdaj se je imenoval Digest Zen. Uporablja se za vse, kar ti lahko nagaja ali te pesti v prebavilih. Od malih do velikih. Vsebuje eterična olja ingverja, koriandra, komarčka (vsa tri eterična olja pomirjajo prebavna nelagodja in težave), pehtrana, kumine, poprove mete, janeža (vsa štiri eterična olja pomagajo uravnati prebavna neugodja). Sama ga namažem redčenov popek in v smeri urinega kazalca na predel trebuha, ko nastopijo težave. Če so težje, do 4 x na 20min. Če manjše, na 2h do izboljšanja. Tudi za slabost zelo pomaga. Tudi na vožnji. Smo pa ugotovili, da je odličen tudi kot podpora dihalom. Pa redčeno od vratu do popka, ko pride do pekočine v požiralniku. Jo zelo olajša. Pri čustvih Zen Gest prinaša lažje prilagajanje.

Deep Blue

  • Deep Blue: Res je moder, zaradi šamazulena, ki se naravno ustvari pri destilaciji eteričnega olja modri vratič in modre kamilice. Sestavljajo ga še eterična olja zelenke, kafre, poprove mete, ilang-ilanga, laškega smilja in osmanta. Res lajša nelagodja mišic in sklepov, čemur je izvorno namenjen. Športniki ga obožujejo! Ali noge, ki se težje umirijo ob večeru. Ali noge mlajših, ki hitro rastejo. Pri nas pa tudi pri močnem nelagodju v mehurju, menstrualnih težavah, ob napetosti v glavi ali v ušesu (ne kapamo v sluhovod, temveč mažemo redčeno okoli ušesne školjke in po bezgavkah navzdol). In veš kaj, v difuzorju ga moraš preizkusit s pomarančo v razmerju 1:3 zanjo. Odlična aroma izkušnja za veselje in zbistritev misli! Pri čustvih Deep Blue prinaša vdanost čustveni bolečini.

Home Essentials Kit in ostali včlanitveni paketi

Več o njih si lahko prebereš tukaj. Kako izbranega čim prej naročiš pa tukaj ali pa me kar pocukaj za rokav.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Z vami že 7 let! Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829

Če si želiš, da ti preračunam, ali se tvoj prvi nakup izplača na SHOP (redna cena) ali na JOIN & SAFE (25% znižani včlanitveni nakup brez obvez), mi javi na maja@zavsakdom.si ali na 041902293. Če smo v jesenskih ali pomladnih mesecih, ko potekajo Diamond Club dogodki in bo tvoj prvi nakup znašal nad 100PV točk, mi nujno na omenjeni kontakt javi podatke (ime, priimek, naslov, mobilni telefon, mail in rojstni datum ter naročilo), da te vnesem skozi posebni postal Diamond Club dogodkov, da ti doTerra pripiše še dodatna darilca. Vse aktualno pa vedno najdeš na Aktualna doTerra Promocija. PS: Včlani se lahko tudi podjetje. Več info na omenjeni kontakt.