Drobni rituali

Brezskrbna jesen in zima

doterra on gurd air breathe petal diffuser difuzor

Jesen in vse njene lepe barve so tu..

Sem in tja pa kakega od nas že srečujejo zamašeni noski in padec imunskega sistema. Veliko storimo, če poskrbimo za uravnoteženo prehrano, dovolj spanca in obvladovanje stresa, kolikor je to mogoče in se izogibamo toksičnim čistilom. Pa naj gre za velike ali male.

Lahko pa si pomagamo z najbolj prepoznavnima mešanicama za zdravo imunsko odzivnost On Guard in mešanico za dihala Air. Prvi diši po praznikih in stimulira telesne sisteme zaslužne za odzivnost imunskega sistema, drugi po največji svežini, ki blagodejno odpira dihalne poti.

Pri nas ju najpogosteje uporabljamo v difuzorju in največkrat difuzorju Petal. Difuzor je zelo priročna naprava, ki s hladno meglico v zrak enakomerno spušča aromo želenega eteričnega olja. On Guard v difuzorju uporabimo za razkuževanje zraka po prihodu iz vrtca in v času noči, da se ostali izognemo podobnem. Air uporabimo v difuzorju uporabimo takrat, ko želimo odpirati dihalne poti, pomagamo pri izločanju sluzi in izkašljevanju. V namen pomirjanja dražečega kašlja uporabimo sivko in kadilno bosvelijo (frankincense).

Obe eterični olji pa primerno redčeno z baznim nosilnim oljem, najpogosteje frakcioniranim kokosovim oljem redčeno nanašamo za sistemski ali lokalni učinek nekajkrat dnevno iz ob močnem nelagodju vsaj 3-krat zapovrstjo na 20-minut. On Guard pomaga z nanosom na vrat, ko nas praska v grlu. Podpira nas tudi sistemsko z nanosom na podplate vsaj zjutraj in zvečer. Air pomaga ob dihalnih nelagodjih z nanosom na predel pljuč, med lopaticami ali v primeru nelagodij zgornjih dihal na spodnji del čela, zatilje in odraslim zelo ustreza tudi pod nosom.

In dan s takimi enostavnimi nekaj sekundnimi rituali lahko steče z lajšanjem nelagodij popolnoma drugače! Na dolgi rok pa pomaga, da se takšnim nelagodjem tudi izognemo.

In vse troje ti ponuja Home Essentials paket. Lahko pa se za ugodnejši članski nakup odločiš le z enim, dvema ali vsemi tremi. Ali čem četrtim.

Tako da ne oklevaj, naj ti ne bo nerodno. Pokliči me ali mi piši, da še danes pogledava, kaj vse potrebuješ in katera olja in izdelki ti nudijo rešitev ter kaj je ob nakupu zate najbolj optimalno. Se že močno veselim klepeta s tabo!

Olja pa so lahko pri tebi že v nekaj dneh!

Vaša Maja Čebašek
www.zavsakdom.si
maja@zavsakdom.si
041902293