Nakup

doTerra vpisni ~ včlanitveni paketi

doTerra vpisni ~ Včlanitveni paketi (od leve proti desni) Home Essentials, Family Essentials, Aromatouch Diffused in Cleanse & Restore.

doTerra vpisni ~ včlanitveni paketi: hitri pregled

doterra včlanitveni vpisni paketi home essentials

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Svoje podatke vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (Marec-Maj ali September – November) in imaš vpisni nakup nad 100PV točk, vpiši mojo člansko ID številko 983829, da si upravičen do brezplačnih doTerra daril, hkrati mi vpis javi na 041902293, da darila potrdim. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja, da ti odprem VIP učno skupino do receptov in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

doTerra vpisni ~ včlanitveni paketi: Video pregled

Ker vem, da vas veliko rajši posluša in gleda, kot bere, ti veliko večino včlanitvenih paketov predstavljam v tem video posnetku!

Se sprašuješ, kateri nakup bi bil zate najboljši? Priporočam ti, da stopiš v stik z menoj, poveš svoje želje in pogledava katera eterična olja bi potreboval/a. Ponavadi nato pogledava, če je med včlanitvenimi paketi tak, ki vsebuje čim več tvojih želenih izdelkov, saj ti paketi, kot rečeno, članarine oprostijo in prav tako dajo vse članske ugodnosti.

  • VČLANITVENI PAKET : Oprosti te 24,50€ članarine. Vsak včlanitveni paket je tudi veliko ugodnejši, kot če bi te izdelke nakupil posamično po članskih cenah. Seveda pa se lahko vedno odločiš za včlanitveni nakup posamičnih izdelkov. Za lažji vpogled je tu doTerra uradni cenik – Retail redne in whls članske cene ter PV vrednost izdelka.
  • ČLANSTVO: S članstvom obvez nimaš, tudi do rednih nakupov ne, imaš pa mnogo ugodnosti in možnost točk za brezplačne izdelke. In najpomembnejše, članstvo pri meni ti nudi moje mentorstvo, krasno skupnost sočlanov in lahkotne napotke za učenje o uporabi in učinkoviti izrabi eteričnih olj ter izdelkov doTerra.

OPIS VČLANITVENIH PAKETOV

Luksuzna izkušnja v vsakem osebnem ali poslovnem ambientu

Together Kit #Novo

doterra včlanitveni paket together

Together Kit. Najlepša in luksuzna izkušnja aromaterapije v tvojem domu, pisarni, učnih prostorih, salonih, trgovinah, vadbenih centrih. Nudi izbrano paleto eteričnih olj za vsako razpoloženje ali potrebo na delovnem mestu ali doma. Včlanitveni paket 335,29€ (s poštnino in všteto članarino), LRP paket 314,50€ (brez poštnine), 250PV.

Preseneti te, da so izdelki pakirani v lični in trdni embalažni škatli za večkratno uporabo. Poleg 12 nadvse všečnih eteričnih olj in mešanic paket prinaša tudi leseno škatlo za 25 eteričnih olj in mešanic in ekskluzivni difuzor LaLuz, ki se ponaša s steklenim pokrovom. S priloženo kartico predlogov za difuzor mešanice je uporaba preprosta in navdušuje vas in vse v bližini. Vse kar potrebuješ za ličen, popoln, enostaven ter učinkovit aromakotiček. Od eteričnih olj vsebuje Lavender 15ml, Lemon 15ml, Peppermint 15ml, On Guard 15ml, Lemongrass 15ml, Wild Orange 15ml, Citrus Bliss 15ml, Motivate 5ml, Green Mandarine 15ml, Eucalyptus 15ml, Balance 15ml, Adaptiv 15ml.

Preseneti te, da so izdelki pakirani v lični in trdni embalažni škatli za večkratno uporabo. Poleg 12 nadvse všečnih eteričnih olj in mešanic paket prinaša tudi leseno škatlo za 25 eteričnih olj in mešanic in ekskluzivni difuzor LaLuz, ki se ponaša s steklenim pokrovom. S priloženo kartico predlogov za difuzor mešanice je uporaba preprosta in navdušuje vas in vse v bližini. Vse kar potrebuješ za ličen, popoln, enostaven ter učinkovit aromakotiček. Vsebuje Lavender 15ml, Lemon 15ml, Peppermint 15ml, On Guard 15ml, Lemongrass 15ml, Wild Orange 15ml, Citrus Bliss 15ml, Motivate 5ml, Green Mandarine 15ml, Eucalyptus 15ml, Balance 15ml, Adaptiv 15ml.

Veliki doTerra paket z difuzorjem

Home Essentials Kit

doterra včlanitveni paket home essentials

S HOME ESSENTIALS KIT maxi paketom prejmeš 10 najuporabnejših eteričnih olj in mešanic ter difuzor. Največ za to ceno. Če bi se sama včlanjevala še enkrat, bi se najverjetneje odločila za ta paket!Tudi večina novih članov pričenja prav s tem paketom.

Vsebuje 15ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Air (= nekdaj Breathe), Zen Gest in še 5ml steklenička Deep Blue. Paket dobiš skupaj s kvalitetnim Petal difuzorjem.

Otroški rollon paket, ki ga obožujemo tudi odrasli

Kid´s Collection

doTerra kids collection nova
doterra včlanitveni paket kids collection

Kid´s Collection včlanitveni paket je odličen za direktno uproabo na koži,s aj so rolloni že redčeni in poskrbijo za otroka ali nas s podporo an čustveni ali fizični ravni.

Vsebuje 10ml, s frakcioniranim baznim kokosovim oljem redčene mešanice eteričnih olj: pomirjujoči vijola Calmer za kožo, čustva in slajši spanec. Fokusirajoči rumeni Thinker, za jasne misli. Omamno dišeči oranžni Brave za dobro voljo in pogum. Učinkoviti zaščitni rdeči Stronger za to, da bomo krepki in močni vse leto. Blažilni temno modri Rescuer, da nelagodja v mišicah in sklepih ne pokvarijo dneva. Sveži gozdni zeleni Steady, ki umiri srce in prizemlji misli. Balzam za vse s prebavili in dihali, svetlo modri Tamer, ki je odličen tudi za jasne misli. Vsi pa neverjetno parfumski in privlačni, kar je velika dodana vrednost že tako krasnim učinkom!

Mali potovalni oz. doTerra testni paket

Family Essentials Kit

doterra včlanitveni paket family essentials

FAMILY ESSENTIALS KIT je mini paket 10 najuporabnejših eteričnih olj in mešanic po 5ml. Meni je super testni paket, če po oljih še tipaš ali kot priročni potovalni paket, če si nad olji že navdušen in rabiš manjše pakiranje osnovnih olj.

Vsebuje 5ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Air (= nekdaj Air), Zen Gest in Deep Blue.

doTerra paket za podporo čiščenja telesa

doterra včlanitveni paket cleanse restore detox

Cleanse & Restore Kit

CLEANSE & RESTORE KIT je paket z izdelki za podporo zdravega delovanja telesnih sistemov za čiščenje in razstrupljanje. Sploh če bi radi vsaj enkrat letno naravno podprli presnovne, čistilne in razstrupljevalne sisteme vašega telesa in zdravo delovanje celičnega DNK: jetra, ledvice, debelo črevo, tanko črevo.

Vsebuje: 15ml eo limone; prehranska dopolnila z multivitamini, ribjim oljem in podporo celicam Lifelong Vitality Pack; čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotike in prebiotike z živimi sevi PB Assist; sistem naravnih encimov TerraZyme; čistilne mehke kapsule Zendocrine v podporo jetrom, po novem tudi kompleks eteričnih olj v mehkih kapsulah v podporo celičnemu DNK – DDR Prime.

doTerra paket za Aroma Touch tehniko z difuzorjem

Aromatouch DIffused Kit

doterra včlanitveni paket aromatouch diffused

AROMATOUCH DIFFUSED KIT vsebuje bazno olje, eterična olja in namenske mešanice za izvajanje Aroma Touch tehnike z difuzorjem Petal. Priporočam ga vsem, ki jim je pomembna moč dotika in rad sebi in bližnjim pomagate z masažo. ATT tehnika ni masaža, je pa enostaven, hiter in učinkovit način, kako telo lahko dostopi do svojega ravnovesja na področju fizičnega telesa, razuma in čustev.

Vsebuje 5ml eterična olja in namenske mešanice : Balance (prizemljitev), sivka, čajevec, On Guard, mešanica za masažo AromaTouch, Deep Blue, pomarančo, poprova meta, frakcionirano kokosovo olje (115ml) ter difuzor Petal.

Paket zdravih dnevnih navad

Daily Habits Kit

doterra včlanitveni paket daily habits prehranska
zdrave dnevne navade paket daily habits kit doterra

Z novembrom 2019 je zaradi dobrega sprejema Daily Habits Kit postal novi včlanitveni paket, krasen paket zdravih dnevnih navad.

Vsebuje 5ml stekleničke, sivke, limone, kadilne bosvelije, On Guard, Balance. Deep Blue Rub kremo. Life long vitality. Naravne encime Terrazyme in žive seve probiotikov s prebiotiki v dvojni kapsuli PB Assist.

doTerra celoviti paket za naravne rešitve

Natural Solutions Kit

doterra včlanitveni paket natural solutions
natural solutions kit
doTerra Natural Solutions Kit

NATURAL SOLUTIONS KIT je odličen nabor najbolj učinkovitih in priljubljenih izdelkov za vaš dom in družino.

Vsebuje skoraj vsa 15ml najuporabnejša olja iz Home Essentials (z izjemo Origana in 5ml Deep Blue), je pa notri Deep Blue Rub krema. Dodani sta klasični mešanici za podporo čustvom, Balance 15ml in Serenity 15ml, 15ml sladka pomaranča, 10ml roll-on za tenzije Past Tense, mešanica za masažo 15ml Aromatouch. Od kolekcije On Guard vsebuje naravno belilno zobno pasto, granule, razkuževalno kremo za umivanje rok z dozirnikoma, mehke kapsule v podporo imunskemu sistemu. Med prehranskimi dopolnili LLV (naravne in uravnotežene omega 3 maščobe, minerale z vitamini in podporo celični energiji), naravne prehranske encime Terrazyme.

Dodani so tudi priročni kokosovo frakcionirano olje za redčenje, difuzor Lumo, lesena škatla za hrambo 25 od 5-15ml olj, Air mazilo v stiku, krema za prvo pomoč Correct X, pro- in pre-biotike PB assist+, univerzalni zaščitni in negovalni šampon in balzam za nego las.

doTerra poslovni paketi

Obstajajo tudi poslovni paketi olj. Več informacij prejmete pri meni.

essential oil collection
doTerra Essential Oil Collection

ESSENTIAL OIL COLLECTION je zbirka skoraj vseh doTerra olj, mešanic, kokosovega frakcioniranega olja (115ml) in difuzorja Lumo. Predvsem pa v lični škatli, da so vedno organizirano in na dosegu za učinkovito in varno rabo doma ali za na prenos na predstavitve.

Dodana so tudi na novo dosegljiva olja: copaiba 15ml, Blue Tansy 5ml (modri vratič), novi Touch: jasmine rose – neroli in čustvene mešanice iz Emotional Aromatherapy (5ml).business leaders kit
BUSSINESS LEADER KIT vsebuje Essential Oil Collection kit in skoraj vse ostale izdelke, ki jih ponuja doTerra. Primerno za celovito naravno prenovo vsega v našem domu, za nas in za okolje brez toksinov.

Vsebuje zbirka vseh doTerra olj iz Every oil Collection kit. Vsebuje celotno On Guard kolekcijo za naraven dom: granule, bonbone Drops mehke kapsule, koncentrirani detergent za pranje perila, koncentrirano univerzalno čistilo, razkuževalno peno za umivanje rok in 2 dozirnika, naravno belilno zobno pasto.

Kaj vsebuje doTerra Bussiness Leader Kit?

Med prehranskimi dopolnili vsebuje LLV (naravne in uravnotežene omega 3 maščobe, minerale z vitamini in podporo celični energiji), naravne prehranske encime Terrazyme, čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotiki in prebiotiki z živimi sevi PB Assist; sistem naravnih encimov TerraZyme; čistilni kompleks v podporo jetrom, debelemu črevesu in ledvicam Zendocrine Complex, kompleks eteričnih olj v mehkih kapsulah v podporo celičnemu DNK DDR Prime, protivnetne in protibolečinske kapsule Deep Blue Polyphenol kompleks, kapsule za večjo fizično zmogljivost in naravni dvig energije Mito2Max (z aswagando, brez kofeinov), mehke kapsule Zen gest v podporo prebavilom, žvečljive Digest tab tablete v podporo ob želodčnih težavah in težavah s prebavili, mehke kapsule ob sezonskih težavah Tri Ease.

Za hitre naravne rešitve so vsebovani Air mazilo stick in Air bonboni Drops v podporo dihalom, mehke kapsule Serenity za sproščanje in pomoč ob nespečnosti, univerzalni zaščitni in negovalni šampon, serum in balzam za nego las, naravno linijo za nego telesa SPA: trdo milo, 3 mazila za ustnice, nevtralni losjon za nego rok in telesa, maslo za telo, mazilo za roke Citrus Bliss, razstrupljevalna maska za obraz, Deep Blue Rub krema, krema za prvo pomoč Correct X, naravna in univerzalna linija za nego obraza Verage, granule poprove mete, kovček za olja in 72 po 2ml malih stekleničk (vijalk) za na pot ali deljenje olj.

Video napotki za včlanitev

Kako opraviš nakup (članski ali redni) pri doTerri in podrobnejše, kako v nekaj minutah lahko opraviš članski nakup sam/a. Za včlanitev klikni sem. PS: če se včlanjuješ nad 100PV točk od marca – maja ali od septembra – novembra, pa mi nujno piši na maja@zavsakdom.si, da te vnesem jaz, ker ti le tako skozi Diamond Club portal doTerra pripiše brezplačno nagradno olje!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Z vami že več kot 7 let! Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829