Eterična olja

Touch vrtnica in Touch jasmin

touch rose touch jasmine doterra bogo

Parfumski olji umirjenosti, dobrega počutja in zdravega izgleda kože!

Sedaj nam je v priročnih in že redčenih Touch roll-on na voljo že kar nekaj dragocenih cvetnih eteričnih olj. Tako so primerna za takojšnji nanos, za male in velike! Kaj bi dala, da bi to imela že v času, ko sta bili moji pikici mali. Zanju in predvsem zase! Priželim jo tudi tebi. Ženski, mami, dekletu. Za vedno imet v torbici.

Touch Rose vrtnica (bolgarska Rosa Damascena). Cvetno sladka lepotica, eterično olje ljubezni in empatije. Z njo imate v roki eterično olje z najvišjo frekvenco. Ravno zato harmonično deluje tako na področju kože, duha kot razuma. Ravno zaradi slednjega ni nenavadno, da jo vsebujejo mešanice Console, Immortelle (Salubelle) in Whisper. Moraš jo preizkusit za nego kože in njen zdrav izgled in ton. Lahko jo naneseš pod svojo dnevno kremo ali namesto nje. Tudi ob nelagodjih na koži deluje neverjetno, nanesemo jo po potrebi večkrat dnevno na mesto nelagodja. Lahko jo na pulznih točkah zapestja, pod ušesi, pod nosom in na zatilju uporabiš, ko si zaželiš večje mirnosti in poti k bolj nasmejanemu sebi. In predvsem, če te vonj omamlja, je to lahko čisto tvoj parfum. Preizkusi ga v ta namen kdaj tudi na konicah svojih las!

Touch jasmin (Jasminum Grandiflorum)! Sladek in zapeljiv, intenziven cvetno, mošusne in eksotične arome, eterično olje ravnovesja. Pomirja čustva, vrača pozitivno samopodobo in te razveseli, sploh rad poboža naše hormone in vse, kar je v predelu trebuha. Uporabljamo ga lahko podobno kot vrtnico, več o njem pa sem že pisala. Verjamem, da najdete marsikatero novo idejo v tem prispevku.

Članstvo obvez nima, daje ti možnost -25% nižjih cen še naslednjih 12 mesecev, ponuja možnost prihranka še do nadaljnjih 55%, ob včlanitvi prejmeš tudi moje mentorstvo. Klikni me za napotke, kako je ta paketek lahko na poti proti tebi že v naslednjih 3 minutah.