Nakup

doTerra redni ali članski nakup?

Eterična olja in mešanice. Foto: Maja Rokavec

doTerra nakup lahko opraviš na dva načina: po redni ali po 25% ugodnejši članski ceni. Lahko ti svetujem, kaj se ti na želje in znanje najbolj izplača in ti v nekaj minutah pomagam urediti naročilo. V 3-5 delovnih dneh po plačilu, paket prispe na tvoj naslov. Potem se s teboj rada slišim ali dobim, da greva čez tvoja olja in izdelke, da se jih naučiš v polnosti izrabljati in ti pokažem, kako lahko sam/a naročaš dalje, le ko in če želiš! Obvez članstvo namreč nima. Prinaša pa mnogo krasnih stvari: moje mentorstvo, moje VIP vsebine, nič obvez, super skupnost z izkušnjami, možnost brezplačnih izdelkov in brezplačna izobraževanja.

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Svoje podatke vnašaj brez šumnikov. Preveri pri meni na 041902293 za morebitne dodatne KODE ugodnosti in daril, vpiši mojo člansko ID številko 983829. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja, da ti odprem VIP učno skupino do receptov in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Kako poteka doTerra nakup?

Redni ali 25% ugodnejši članski nakup posamičnega izdelka, izdelkov ali tematskih včlanitvenih paketov v nekaj minutah opraviš preko moje doTerra strani. Košarico si lahko urediš čisto po svojih željah.

Kdaj se izplača pri doTerri včlaniti?

Če veva, da želiš usmerjeno pomoč in olj še nimaš, najprej pogledava za tematskimi paketi. ker vpisnine oprostijo in ker mislijo namesto tebe. Če nekaj izdelkov že imaš, se izplača vpisati s tvojim naj naborom izbranih izdelkov. Tudi tu se ti vpisnina podari oz oprosti, če je teh izdelkov pri prvem vpisu za 150PV. Za ostale morebitne aktualne KODE za popust in ugodnosti pa povprašaj mene na 041902293.

Najbolj zaželeni vpisni paketi

Ponavadi se zaradi članskega popusta včlanitev izplača že pri nakupu dveh izdelkov ali predvidevanju, da bi v letu dni rad/a opravil/a še 1-2 nakupa.

Za lažjo odločitev ti posredujem vse izdelke na uradnem ceniku podjetja. Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

7 razlogov, zakaj se odločate za vpis

Moji sočlani so se za članstvo odločili zaradi enega od sedmih razlogov:

 1. KER OLJA DELUJEJO: Zaradi osebne izkušnje, kjer vidijo moč delovanja naših naravnih eteričnih olj. *Še nimaš svetovalke in si želiš brezplačni tester tudi ti? Klikni sem in si ga rezerviraj.
 2. KER SPROTI VEDNO DOBIJO NASVET, KO GA RABIJO: Zaradi možnosti moje podpore, da sem kot mentorica ali z VIP skupino zakladnice receptov vedno tu za njih za usmeritve, ko to takoj in nujno potrebujejo.
 3. KER SE BREZPLAČNO IZOBRAŽUJEJO: Ker doTerra in jaz ponujamo najboljša in brezplačna izobraževanja iz vseh področij. Vse dostope dobiš v okviru mojega mentorstva. Ko želiš, kar želiš in lahko iz domačega naslonjača ali v živo.
 4. KER SMO ZARADI RAZISKAV, SODELOVANJ Z BOLNIŠNICAMI IN UNIVERZAMI RES TOP V KVALITETI: Zaradi kvalitete izdelkov, ker s tem v rokah držijo najbolj testirana in zaupanja vredna eterična olja. Več o tem najdeš tukaj in v video učilnici tukaj.
 5. KER JE TAKO NAJCENEJE: Zaradi tega, ker je ugodneje in ker ne prinaša obvez. In ker članstvo s tem nudi toliko brezplačnih izdelkov in izobraževanj.
 6. KER NE RABIJO ČAKAT, DA KDO NAROČA: Da v par minutah lahko tudi dalje samostojno naročajo ko in če želijo iz svoje, ob včlanitvi ustvarjene, doTerra pisarnice.
 7. KER DOBIJO TOLIKO VEČ GRATIS IZDELKOV in POVRNJENO POŠTNINO: Poštnina se jim vsakokrat v celoti povrne v točkah, večji nakupi (LRP nad 50PV točk) pa prinašajo še dodatne točke. Te pa lahko (1 točka je vredna okli 1€) unovčijo za brezplačne izdelke po svoji izbiri.

Kaj vse doTerra ponuja?

doTerra poleg certificiranih, čistih in visoko testiranih eteričnih olj in namenskih mešanic ponuja tudi linije izdelkov, ki podpirajo zdravo in naravno delovanje vseh naših telesnih sistemov:

 • Razpršilnike eteričnih olj in aromavlažilec – difuzorje
 • presnovo (Meta Pwr linija),
 • prebavila (Digest Zen oz. Zen gest linija),
 • dihala (Air oz. Breathe linija),
 • podporo za celotno leto (On Guard linija),
 • čistilne sisteme telesa (Zendocrine linija),
 • mišice in sklepe (Deep Blue linija)
 • ter kožo (SPA naravna linija za nego telesa, Verage naravna obrazna linija, Essential Skin Care vrhunska obrazna linija, HD Clear linija za nego problematične kože).
 • Ponuja tudi kolekcijo za zeleno čiščenje doma (On Guard linija za dom).
 • Prehranska dopolnila, probiotike za velike in male
 • Rastlinske proteine (beljakovine)
 • Mineralne sončne kreme
 • Olja za razvajanje, homeostazo in aromatouch tehniko

doTerra redni ali članski nakup; primer

doterra nakup popust včlanitev vpis cena cenik

Za osebno svetovanje, usmeritve glede uporabe in napotke za optimalni nakup glede na tvoje želje sem ti kot svetovalka na voljo že od samega pričetka. S članstvom pa si povabljen/a v skupnost sočlanov in mentorjev moje ekipe in prejmeš dostop do naših orodij učenja, da je varno uporabo zlahka in hitro osvojiš. Ves čas sem ti za usmeritve seveda na voljo kot osebna mentorica.

Primerjava nakupa:
*Izbrani so trije med najbolj prodajanimi izdelki. 

doterra nakup popust včlanitev vpis cena cenik

* Veliko tematskih včlanitvenih paketov pa članarine 24,50€ oprosti. 

Pripelji si aroma kotiček v svoj dom!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293