Nakup

doTerra redni ali članski nakup?

Eterična olja in mešanice. Foto: Maja Rokavec

doTerra nakup lahko opraviš na dva načina: po redni ali po 25% ugodnejši članski ceni. Lahko ti svetujem, kaj se ti na želje in znanje najbolj izplača in ti v nekaj minutah pomagam urediti naročilo. V 3-5 delovnih dneh (tudi v času Covid-19) po plačilu, paket prispe na tvoj naslov. Potem se s teboj rada slišim ali dobim, da greva čez tvoja olja in izdelke, da se jih naučiš v polnosti izrabljati in ti pokažem, kako lahko sam/a naročaš dalje, le ko in če želiš! Obvez članstvo namreč nima. Prinaša pa mnogo krasnih stvari: moje mentorstvo, nič obvez, super skupnost z izkušnjami, možnost brezplačnih izdelkov in brezplačna izobraževanja.

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš včlaniti, klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November) mi javi za včlanitveni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Kako poteka doTerra nakup?

Redni (s klikom na SHOP) ali 25% ugodnejši članski nakup (s klikom na JOIN & SAVE) posamičnega izdelka, izdelkov ali tematskih včlanitvenih paketov v nekaj minutah opraviš preko moje doTerra strani.

Kako opraviš nakup (članski ali redni) pri doTerri in podrobnejše, kako v nekaj minutah lahko opraviš članski nakup sam/a. Za včlanitev klikni sem.

Kdaj se izplača pri doTerri včlaniti?

Ponavadi se zaradi članskega popusta včlanitev izplača že pri nakupu dveh izdelkov ali predvidevanju, da bi v letu dni rad/a opravil/a še 1-2 nakupa.

Za lažjo odločitev ti posredujem vse izdelke na uradnem ceniku podjetja. Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Moji sočlani so se za članstvo odločili zaradi enega od petih razlogov:

 • Zaradi osebne izkušnje, kjer vidijo moč delovanja naših naravnih eteričnih olj. *Še nimaš svetovalke in si želiš brezplačni tester tudi ti? Klikni sem in si ga rezerviraj.
 • Zaradi možnosti moje podpore, da vedno da sem kot mentorica vedno tu za njih za usmeritve.
 • Zaradi kvalitete izdelkov, ker s tem v rokah držijo najbolj testirana in zaupanja vredna eterična olja. Več o tem najdeš tukaj.
 • Zaradi tega, ker je ugodneje in ker ne prinaša obvez. In ker članstvo s tem nudi toliko brezplačnih izdelkov in izobraževanj.
 • Da v par minutah lahko tudi dalje samostojno naročajo ko in če želijo iz svoje, ob včlanitvi ustvarjene, doTerra pisarnice. Poštnina se jim vsakokrat v celoti povrne v točkah, večji nakupi pa prinašajo še dodatne točke. Te pa lahko (1 točka je vredna okli 1€) unovčijo za brezplačne izdelke po svoji izbiri.

Kaj vse doTerra ponuja?

doTerra poleg certificiranih, čistih in visoko testiranih eteričnih olj in namenskih mešanic ponuja tudi linije izdelkov, ki podpirajo zdravo in naravno delovanje vseh naših telesnih sistemov:

 • presnovo (Smart & Sassy linija),
 • prebavila (Digest Zen oz. Zen gest linija),
 • dihala (Air oz. Breathe linija),
 • podporo za celotno leto (On Guard linija),
 • čistilne sisteme telesa,
 • mišice in sklepe (Deep Blue linija)
 • ter kožo (SPA naravna linija za nego telesa, Verage naravna obrazna linija, Essential Skin Care vrhunska obrazna linija, HD Clear linija za nego problematične kože).
 • Ponuja tudi kolekcijo za zeleno čiščenje doma (On Guard linija za dom).

doTerra redni ali članski nakup; primer

Za osebno svetovanje, usmeritve glede uporabe in napotke za optimalni nakup glede na tvoje želje sem ti kot svetovalka na voljo že od samega pričetka. S članstvom pa si povabljen/a v skupnost sočlanov in mentorjev moje ekipe in prejmeš dostop do naših orodij učenja, da je varno uporabo zlahka in hitro osvojiš. Ves čas sem ti za usmeritve seveda na voljo kot osebna mentorica.

Primerjava nakupa:
*Izbrani so trije med najbolj prodajanimi izdelki. 

* Veliko tematskih včlanitvenih paketov pa članarine 24,50€ oprosti. 

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293