Nakup

Včlanitveni paketi

Včlanitveni paketi (od leve proti desni) Home Essentials, Family Essentials, Aromatouch Diffused in Cleanse & Restore.

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš včlaniti, klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November) mi javi za včlanitveni nakup ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Se sprašuješ, kateri nakup bi bil zate najboljši? Priporočam ti, da stopiš v stik z menoj, poveš svoje želje in pogledava katera eterična olja bi potreboval/a. Ponavadi nato pogledava, če je med včlanitvenimi paketi tak, ki vsebuje čim več tvojih želenih izdelkov, saj ti paketi, kot rečeno, članarine oprostijo in prav tako dajo vse članske ugodnosti.

Vsak včlanitveni paket je tudi veliko ugodnejši, kot če bi te izdelke nakupil posamično po članskih cenah. Seveda pa se lahko vedno odločiš za včlanitveni nakup posamičnih izdelkov. Za lažji vpogled je tu doTerra uradni cenik – Retail redne in whls članske cene ter PV vrednost izdelka.

S članstvom obvez nimaš, tudi do rednih nakupov ne, imaš pa mnogo ugodnosti in možnost točk za brezplačne izdelke. In najpomembnejše, članstvo pri meni ti nudi moje mentorstvo, krasno skupnost sočlanov in lahkotne napotke za učenje o uporabi in učinkoviti izrabi eteričnih olj ter izdelkov doTerra.

Kako opraviš nakup (članski ali redni) pri doTerri in podrobnejše, kako v nekaj minutah lahko opraviš članski nakup sam/a. Za včlanitev klikni sem.

Veliki doTerra paket z difuzorjem

doterra home essentials kit
doTerra Home Essentials Kit

S HOME ESSENTIALS KIT maxi paketom prejmeš 10 najuporabnejših eteričnih olj in mešanic ter difuzor. Največ za to ceno. Če bi se sama včlanjevala še enkrat, bi se najverjetneje odločila za ta paket!Tudi večina novih članov pričenja prav s tem paketom.

Vsebuje 15ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Air (= nekdaj Breathe), Zen Gest in še 5ml steklenička Deep Blue. Paket dobiš skupaj s kvalitetnim Petal difuzorjem.

Vreden je 224,5 PV točk, cena z DDV in PTT znese 283,54 €.

Otroški rollon paket Kid´s Collection, ki ga obožujemo tudi odrasli

doTerra kids collection nova

Kid´s Collection včlanitveni paket je odličen za direktno uproabo na koži,s aj so rolloni že redčeni in poskrbijo za otroka ali nas s podporo an čustveni ali fizični ravni.

Vsebuje 10ml, s frakcioniranim baznim kokosovim oljem redčene mešanice eteričnih olj: pomirjujoči vijola Calmer za kožo, čustva in slajši spanec. Fokusirajoči rumeni Thinker, za jasne misli. Omamno dišeči oranžni Brave za dobro voljo in pogum. Učinkoviti zaščitni rdeči Stronger za to, da bomo krepki in močni vse leto. Blažilni temno modri Rescuer, da nelagodja v mišicah in sklepih ne pokvarijo dneva. Sveži gozdni zeleni Steady, ki umiri srce in prizemlji misli. Balzam za vse s prebavili in dihali, svetlo modri Tamer, ki je odličen tudi za jasne misli. Vsi pa neverjetno parfumski in privlačni, kar je velika dodana vrednost že tako krasnim učinkom!

Vreden je 100,5PV točk, z DDV in PTT znese 149,79€.

Mali potovalni oz. doTerra testni paket

FAMILY ESSENTIALS KIT je mini paket 10 najuporabnejših eteričnih olj in mešanic po 5ml. Meni je super testni paket, če po oljih še tipaš ali kot priročni potovalni paket, če si nad olji že navdušen in rabiš manjše pakiranje osnovnih olj.

Vsebuje 5ml stekleničke eo sivke, limone, poprove mete, čajevca, kadilne bosvelije ali frankincense, origana ter namenskih mešanic On Guard, Air (= nekdaj Air), Zen Gest in Deep Blue.

Vreden je 118PV točk, z DDV in PTT znese 148,79€.

doTerra paket za podporo čiščenja telesa

doterra cleanse and restore kit
doTerra Cleanse & Restore Kit

CLEANSE & RESTORE KIT je paket z izdelki za podporo zdravega delovanja telesnih sistemov za čiščenje in razstrupljanje. Sploh če bi radi vsaj enkrat letno naravno podprli presnovne, čistilne in razstrupljevalne sisteme vašega telesa in zdravo delovanje celičnega DNK: jetra, ledvice, debelo črevo, tanko črevo.

Vsebuje: 15ml eo limone; prehranska dopolnila z multivitamini, ribjim oljem in podporo celicam Lifelong Vitality Pack; čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotike in prebiotike z živimi sevi PB Assist; sistem naravnih encimov TerraZyme; čistilne mehke kapsule Zendocrine v podporo jetrom, po novem tudi kompleks eteričnih olj v mehkih kapsulah v podporo celičnemu DNK – DDR Prime.

Vreden je 192,5 PV točk, z DDV in PTT znese 310,54 €.

doTerra paket za Aroma Touch tehniko z difuzorjem

aromatouch diffused kit
doTerra Aromatouch Diffused Kit

AROMATOUCH DIFFUSED KIT vsebuje bazno olje, eterična olja in namenske mešanice za izvajanje Aroma Touch tehnike z difuzorjem Petal. Priporočam ga vsem, ki jim je pomembna moč dotika in rad sebi in bližnjim pomagate z masažo. ATT tehnika ni masaža, je pa enostaven, hiter in učinkovit način, kako telo lahko dostopi do svojega ravnovesja na področju fizičnega telesa, razuma in čustev.

Vsebuje 5ml eterična olja in namenske mešanice : Balance (prizemljitev), sivka, čajevec, On Guard, mešanica za masažo AromaTouch, Deep Blue, pomarančo, poprova meta, frakcionirano kokosovo olje (115ml) ter difuzor Petal.

Vreden je 110 PV točk, z DDV znese 189,54€.

Paket zdravih dnevnih navad

zdrave dnevne navade paket daily habits kit doterra

Z novembrom 2019 je zaradi dobrega sprejema Daily Habits Kit postal novi včlanitveni paket, krasen paket zdravih dnevnih navad.

Vsebuje 5ml stekleničke, sivke, limone, kadilne bosvelije, On Guard, Balance. Deep Blue Rub kremo. Life long vitality. Naravne encime Terrazyme in žive seve probiotikov s prebiotiki v dvojni kapsuli PB Assist.

Vreden je 166,5 PV točk, z DDV in PTT znese 246,54€.

doTerra celoviti paket za naravne rešitve

natural solutions kit
doTerra Natural Solutions Kit

NATURAL SOLUTIONS KIT je odličen nabor najbolj učinkovitih in priljubljenih izdelkov za vaš dom in družino.

Vsebuje skoraj vsa 15ml najuporabnejša olja iz Home Essentials (z izjemo Origana in 5ml Deep Blue), je pa notri Deep Blue Rub krema. Dodani sta klasični mešanici za podporo čustvom, Balance 15ml in Serenity 15ml, 15ml sladka pomaranča, 10ml roll-on za tenzije Past Tense, mešanica za masažo 15ml Aromatouch. Od kolekcije On Guard vsebuje naravno belilno zobno pasto, granule, razkuževalno kremo za umivanje rok z dozirnikoma, mehke kapsule v podporo imunskemu sistemu. Med prehranskimi dopolnili LLV (naravne in uravnotežene omega 3 maščobe, minerale z vitamini in podporo celični energiji), naravne prehranske encime Terrazyme.

Dodani so tudi priročni kokosovo frakcionirano olje za redčenje, difuzor Lumo, lesena škatla za hrambo 25 od 5-15ml olj, Air mazilo v stiku, krema za prvo pomoč Correct X, pro- in pre-biotike PB assist+, univerzalni zaščitni in negovalni šampon in balzam za nego las.

Vreden je 447 PV točk, z DDV znese 701,54€.

doTerra poslovni paketi *Novembra 2020 močno znižano!

Obstajajo tudi poslovni paketi olj. Več informacij prejmete pri meni.

essential oil collection
doTerra Essential Oil Collection

ESSENTIAL OIL COLLECTION je zbirka skoraj vseh doTerra olj, mešanic, kokosovega frakcioniranega olja (115ml) in difuzorja Lumo. Predvsem pa v lični škatli, da so vedno organizirano in na dosegu za učinkovito in varno rabo doma ali za na prenos na predstavitve.

Dodana so tudi na novo dosegljiva olja: copaiba 15ml, Blue Tansy 5ml (modri vratič), novi Touch: jasmine rose – neroli in čustvene mešanice iz Emotional Aromatherapy (5ml).business leaders kit
BUSSINESS LEADER KIT vsebuje Essential Oil Collection kit in skoraj vse ostale izdelke, ki jih ponuja doTerra. Primerno za celovito naravno prenovo vsega v našem domu, za nas in za okolje brez toksinov.

Vsebuje zbirka vseh doTerra olj iz Every oil Collection kit. Vsebuje celotno On Guard kolekcijo za naraven dom: granule, bonbone Drops mehke kapsule, koncentrirani detergent za pranje perila, koncentrirano univerzalno čistilo, razkuževalno peno za umivanje rok in 2 dozirnika, naravno belilno zobno pasto.

Med prehranskimi dopolnili vsebuje LLV (naravne in uravnotežene omega 3 maščobe, minerale z vitamini in podporo celični energiji), naravne prehranske encime Terrazyme, čistilne mehke kapsule za podporo prebavnemu traktu GX Assist; probiotiki in prebiotiki z živimi sevi PB Assist; sistem naravnih encimov TerraZyme; čistilni kompleks v podporo jetrom, debelemu črevesu in ledvicam Zendocrine Complex, kompleks eteričnih olj v mehkih kapsulah v podporo celičnemu DNK DDR Prime, protivnetne in protibolečinske kapsule Deep Blue Polyphenol kompleks, kapsule za večjo fizično zmogljivost in naravni dvig energije Mito2Max (z aswagando, brez kofeinov), mehke kapsule Zen gest v podporo prebavilom, žvečljive Digest tab tablete v podporo ob želodčnih težavah in težavah s prebavili, mehke kapsule ob sezonskih težavah Tri Ease.

Za hitre naravne rešitve so vsebovani Air mazilo stick in Air bonboni Drops v podporo dihalom, mehke kapsule Serenity za sproščanje in pomoč ob nespečnosti, univerzalni zaščitni in negovalni šampon, serum in balzam za nego las, naravno linijo za nego telesa SPA: trdo milo, 3 mazila za ustnice, nevtralni losjon za nego rok in telesa, maslo za telo, mazilo za roke Citrus Bliss, razstrupljevalna maska za obraz, Deep Blue Rub krema, krema za prvo pomoč Correct X, naravna in univerzalna linija za nego obraza Verage, granule poprove mete, kovček za olja in 72 po 2ml malih stekleničk (vijalk) za na pot ali deljenje olj.