Drobni rituali

Razkuževanje rok

razkuževanje rok On Guard pršilka pena

Razkuževanje rok je sicer dejavnost za katero sem mnenja, da pretiravati ni treba in da je vedno najboljša srednja pot. Da je vseeno potrebno tudi kaj pobrati na poti, da se imunski sistem okrepi postopoma. Pa vseeno, ko pride do otroških rok in umivanja, je težko biti nepristranski, sploh v trenutnih razmerah.

Učinkovito, a nežno razkuževanje rok

Verjamem, da smo že vsi našli kaj učinkovitega, ko pride do razkuževanja rok. Bodisi na poti, bodisi doma. Bodisi milo, bodisi gel ali pršilko. Dosti krat pa učinkovito pomeni tudi močno. Močno v smislu, da opravi nalogo, vendar kaj hitro poškoduje kožo, jo razdraži.

Ko smo 2014 pričele uporabljati doTerra On Guard iz osnovnega paketa desetke z difuzorjem, Home Essentials Kit, smo si te pripravke pričele izdelovati same. Všeč nam je bilo, da je enostavno, naravno, učinkovito, a še vedno dovolj nežno, da kože ni razdražilo.

Sčasoma smo začele širiti znanje o doTerra družini izdelkov, ki je narejena za dom z ekološko noto, da je prijazen do nas in seveda tudi okolja. Še danes se spomnim, ko sem prvič naročila Foaming Hand Wash razkuževalno peno za umivanje rok. Malčici sta bili čisto navdušeni!

Ko kupujete razkuževalno Foaming hand wash peno, ne pozabite vzeti tudi dozirnika (dispenser).

On Guard razkuževalna pena za umivanje rok

Antiseptična pena za umivanje rok FOAMING HAND WASH je nežna tekočina, ki v plastičnih penilnikih našo kožo v obliki čistilne pene za roke očisti in deluje antiseptično ter pri tem ni agresivna, temveč nežno deluje in kožo naredi mehko in voljno.

Ko ju poberem iz vrtca, smo bolj pri počasnih. Vzamemo si čas, se cartamo, povemo, kaj ej bilo novega. Prave cartaste počasnele! Ko pa pridemo skozi vrata doma pa je moj prvi stavek ponavadi: ˝Obesita bundi, jakni in ne pozabita umit roke!˝

Umivanje s to penico je namreč prva stvar na vrsti, ko se pride iz vrtca, šole ali službe. Sama jo, čeprav ni mišljena za redčenje, je pa še vedno učinkovita, razredčim z vodo v razmerju 40:60 (tekočina:voda). To storim le zato, ker mi jo radi izdatno naneseta in vem, da bo vseeno učinkovito, oni dve pa bosta še vedno imeli svojo zabavo.

Predvsem pa me veseli, da je narejena na bazi koruznih izvlečkov in ekološka tako za nas kot okolje. Velikokrat jo uporabim tudi za odstranjevanje madežev s tekstila, nanesem peno, pustim 5min in obrišem s krpo. Idealno za kako nesrečo na kavču, ali madež na otročkih oblačilih ali čevljih. In kot vse On Guardovo, noro lepo diši!

On Guard Sanitizing Mist, najnovejši, a od sedaj nepogrešljivi član doTerra On Guard izdelkov za dom.

On Guard pršilka za razkuževanje rok

Da, že res da je povsod mogoče najti čisto vodo. Tudi na poti, na javnih mestih, na letališčih,.. Včasih pa pride resnično prav, da imam v torbici razkuževalno pršilko za razkuževanje rok.

Antiseptično razpršilo za roke SANITIZING MIST naravno, nežno (ne izsuši kože) in učinkovito odstrani vse bakterije in patogene, ki jih dobimo na roke. doTerra s testiranji zagotavlja da 99%. Vonjavi mešanice On Guard je dodana naravna aroma jabolka.

Uporabim jo po vadbi v telovadnici, po vožnji z javnimi prevoznimi sredstvi, v šoli, službi, po rokovanju z več ljudmi na dogodku, na poti oz kjerkoli, kjer umivanje rok z vodo in milom ni hitro dosegljivo. Pred uporabo jo pretresemo. Sploh v času sezonskih viroz se mi zdi še kako priročna. zame in moji malčici.

On Guard izdelki polnijo večino naših prostorov v kopalnici ali pralnici, pri čistilih.

Skratka, vsi On Guard izdelki za zdravo odzivnost imunskega sistema (olje, Touch rollon, bonboni drops, granule Beadlets) ali On Guard izdelki za dom so vau! Zagotovo kmalu spišem tudi kaj o detergentu in univerzalnem čistilu.

NAKUP v spletni trgovini, oz. kontaktirajte me na chat ali e-mail maja@zavsakdom.si, da vam pomagam.