Nakup

Aktualna doTerra promocija

doterra mesečna promocija

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah.

Vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293.

Aktualni dogodki

Če kot jaz brskaš za naravnimi, enostavnimi, učinkovitimi in varnimi rešitvami, se mi pridruži in me spremljaj. Ob tem prijazno poskrbim tudi, da bo tvoje doživetje arom olj možno tudi v živo.

Tu je malo drugačna POP UP skupina, ki je nastala spontano v zadnji minuti z namenom popestritve v trenutnih ukrepih. Jaz vem da jo rabim
PRIDI. Da narediš nekaj koristnega, nezamudnega, se pri tem zabavaš, tudi za naše najmlajše ter otroke, ki so lahko del tega zabavnega velikonočnega druženja, sploh v času, ko bodo doma! Da jih prijetno in koristno zaposlimo
Čaka nas ravno pravo število objav, da bo prijetna popestritev velikonočnega vikenda! Seveda na naraven način in z odličnimi eteričnimi olji! Brezplačno in z norimi nagradami! Ooo ja bejbi! Čaka te: 5 EKO DIY receptov čistil (alkoholni kis, soda bikarbona, doTerra eterična olja, voda,..) OPA: če nimaš izbranega mentorja, te pri meni čaka dišeči tester. PIRH modna pista. LePOTICA tekmovanje. Zavihaj rokave in si nadeni nasmeh! Se kmalu vidimo – skupina bo odprta do 7.4. 2021! Z ljubeznijo, Maja Čebašek
Se z eteričnimi olji spogleduješ, nimaš svojega mentorja ali te z doTerro spoznavam jaz ali si za mentorico izbiraš mene in želiš vedeti, kaj sploh potrebuješ za PRIČETEK SVOJEGA DIŠEČEGA POPOTOVANJA in kako to prejmeš najugodneje? Potem je ta webinar ČISTO ZATE ❤ Dotaknili se bomo doTerra razlike, 3 načinov uporabe, olj in mešanic iz osnovne desetke in pokazali kaj vse doTerra ima in kako to lahko najugodneje prejmeš. Zato lepo povabljena, povabljen na naslednji brezplačni spletni 1h webinar UVOD V ETERIČNA OLJA sreda 7.4.2021 ob 21h. Prijavi se sedaj TUKAJ
Prišel je del leta, ko je tudi po načelih vzhodne prakse narediti nežen, a učinkovit program za čiščenje in resetiranje telesa. Vodeni Cleanse & Restore program MOJA POMLAD se pričenja 12.04. 2021! Potrebujemo Cleanse & Restore Kit ali za pokuk vsaj prve tri spodnje izdelke za celovito podporo telesu, ostale iz paketa pa za čiščenje in podporo zdravemu delovanju na celični ravni: LLV, EO LIMONE, EncimeTERRAZYME, Zen Gest Softgels, Zendocrine Softgels ali eo, GX Assist, Pre in probiotike PB Assist, DDR softgels. Srčno dobrodošli! Za znanje, motivacijo, izkušnje, ideje, smeh in solze. Prijave na maja@zavsakdom.si – ime, priimek, član/nečlan, katere izdelke že imaš in katere potrebuješ, s pripisom MOJA POMLAD.
Obožuješ naravno in si želiš prostor za svojo kreativnost? Si navdušen/a nad izdelki in svoje navdušenje spontano deliš med svoje bližnje? Te navdušuje doTerra poslanstvo, način pridobivanja najkvalitetnejših olj in njene vrednote? Si želiš z deljenjem omogočiti še več svojih naj izdelkov? Morda ob vsem naštetem končno želiš za dodatno finančno podporo svoji družini delati nekaj, kar obožuješ? Potem moraš priti. Stane te nič, morda pa ti spremeni življenje! 🙂 Prijavi se na brezplačni webinar, ki bo 14.7. 2021 ob 21h sedaj tukaj.

Včlanitvena promocija

Osnovna 10ka. Eterična olja in mešanice eteričnih olj, ki so pri nas še vedno nepogrešljive. Brez katerega od 10ih tebi živeti ni? Se včlanjuješ? Obožuješ olja, si nečlan in čakaš dober deal? Si nekdanji član in je od tvojega zadnjega nakupa že več kot 12m? Že veš tole spodaj? Vredno branja in premisleka. Največ za dani denar. V aprilu ti včlanitev z HEK prinese NEBEŠKI CITRUSNI ČETVORČEK, Red Mandarin 5ml, Tangerine 15ml, Clementine 15ml, Lime 15ml.
Če pa se včlaniš s 100PV točkami, bodisi z včlanitvenim paketom ali s posamičnimi izdelki s članarino, pa prejmeš Red Mandarine 5ml in Tangerine 15ml.

Znižani izdelek meseca

Celery Seed 15ml | eterično olje iz semen zelene. Učinek: podpora prebavilom | podpora čistilnim organom | umirjajoča podpora živčnemu sistemu | čistilni učinki (koža, čistila) | sprošča mišična tkiva. Uporaba: DODATEK V PODPORNI JUTRANJI SMUTI | REDČENO KOT MASAŽA OB NELAGODJIH | REDČENO KOT SPROŠČUJOČA MASAŽA MIŠIC | REDČENO NA PULZNIH TOČKAH KOT UMIRJANJE | KAPLJICA KREMI ALI ČISTILCU V VEČERNI NEGI OBRAZA | SPROŠČUJOČA KOPEL Z EPSOM SOLJO | SPROŠČUJOČA PRŠILKA | DIFUZOR. Ujame se z: limono, črnim poprom, orjaškim klekom (Arborvitae), baziliko, ingverjem in eteričnim oljem semen koriandra (Coriander).

Ta mesec je -10% znižan Celery Seed, in je več kot dobrodošel nakup za aktualni mesec.

Začasna in omejena ponudba

Potem pa so tu dih jemajoče LTO ponudbe – ponudbe v omejeni zalogi in le dokler le ta ne poide. Hitro si naročite, kar vam je zelo pri srcu, da poprej ne poide!

Deep Blue Gift set, res sem se razveselila paketa, Deep Blue Rub krema je že tako tako med našimi favoriti, zdaj pa sta začasno v omejeni ponudbi poleg še masažna krogla in manjši aplikator s priročnimi rollerčki.

Obstoječi člani

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis eteričnega olja (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V tem mesecu tako lahko prejmete, 15ml Fennel, komarček.

Nazaj so!

Poleg ostalih trdih mil Bath Bar: Serenity, Citrus Bliss, Original, je odslej v redni ponudbi na voljo tudi Balance Bath bar.
Najlepše aroma oblačilo za žensko je nazaj. Če Volana 8ga slučajno prehitro poide, je tu še kanček več (tam) vsebovanih in senzualno opojnih eteričnih olj.
Nekaj objav nazaj sem že predstavila HD Clear rollon. Ko iščeš naravno podpo za nego problematične kože, sploh ne nujno najstniške, pa je ta paket top. Vlažilni losjon je nazaj, zato je na voljo zopet tudi paket. Res sem bila presenečena nad prvo uporabo, ker sem bila ponavadi navajena, da mi takšni izdelki zelo izsušijo kožo. Ta naravna linija pa ne. Toplo priporočam! Tudi za vse, ki potrebujete dodatno nego občutljive in problematične kože pod masko ali na rokah, zaradi obdobja zime in suhega zraka ali prekomernega umivanja. Tudi za tiste dni v mesecu, ko se to kaže tudi na koži. In še in še bi lahko naštevala.

Namig za najboljši včlanitveni nakup

Ko obožuješ olja je njihove arome in navdušenost nad njimi težko skriti. Tudi sama sem pričela spontano deliti svoje navdušenje nad učinki že kmalu po prvem paketku. Olja so naravna in čista, res delujejo in doTerra res stoji za izrečenim!

Priporočam enega od včlanitvenih paketov, ker članarine oprostijo. Ali včlanitev s članarino in posamičnimi izdelki. Članstvo OBVEZ NIMA, niti do rednih nakupov ne, vrača pa celotno poštnino v točkah, daje 25% nižje cene, možnost brezplačnih izdelkov in moje skrbno mentorstvo.

Home Essentials paket osnovnih 10 eteričnih olj in mešanic in s Petal 2.0 difuzorjem. Po redni ceni bi bili ti izdelki posamično vredni 463,05€. Z včlanitvijo pa jih lahko prejmeš le za 283,54€ ( v to ceno je že vključena tudi PTT, članarine paket oprosti). Njegova 3x manjša sestrica je Family Essentials Kit z granulami.
Hitri opis 10 najuporabnejših olj iz Home Essentials Kit. Najpogostejši nakup, ki ga opraviš le v nekaj minutah pri meni. Vaša Maja Čebašek, maja@zavsakdom.si, 041902293.
Kako opraviš nakup (članski ali redni) pri doTerri in podrobnejše, kako v nekaj minutah lahko opraviš članski nakup sam/a. Za včlanitev klikni sem.

V redni ponudbi

#PrideMarca Putrček, ki ga imamo radi vsi4 in smo ga zelo pogrešali! Tudi ti? Za večerno hranljivo in negovalno nego po tuširanju. Za nego trebuščka, ki prinaša novo življenje. Za nego občutljive in razdražene kože. Neverjetno super za vsa kožna nelagodja in težave. Za po depilaciji. Za roke. In ja, velikokrat tudi za hranljivo večerno nego obraza. Vsekakor ne le za nego suhe kože na komolcih in za mehke pete. Zaradi več umivanja rok imamo bolj kot sicer suho kožo. ODLIČEN ZA VSE TO nam JE REPLENISHING BODY BUTTER S HLADNO STISKANIMI OLJI, MASLI, EO POMARANČE, NOVOZELANDSKE JELKE IN FRANKINCENSE = KADILO. In končno je nazaj!

Novica zadnje pomladi

Prehranska dopolnila so s 1.4. 2020 upravičena do nižje, 9,5% davčne stopnje. Doslej so bila deležna 22% davčne stopnje. Tako bo podpora zdravim dnevnim navadam in boljšemu počutju odslej veliko bolj finančno dostopna več ljudem.

Srce doTerre je tudi iskanje dobrih virov eteričnih olj in naravnih neoporečnih sestavin za prehranska dopolnila in kozmetiko.
Ob tem pa tudi vsa potrebna kvalitetna testiranja, ki jih opravijo v treh nizih in v zunanjih laboratorijih, da v roke prejmemo res tisto, kar nam je obljubljeno. Sama ne poznam večjega podjetja, razen doTerre, ki bi iskreno povedalo, da včasih določene sestavine ali želenega eteričnega olja ni v želeni kvaliteti in potrebni količini. Zato so pri doTerri včasih kateri izdelki začasno nedosegljivi. Hvala doTerra za tako visoko integriteto!
S 1. majem so z nižjo 9,5% davčno stopnjo dosegljivi tudi ti prehranski izdelki. Otroška prehranska dopolnila, mikrohranila za žensko v vseh obdobjih, probiotiki s prebiotiki, žvečljive pastile za lajšanje prebavnih nelagodjih in kompleks v podporo zdravega delovanja naših čistilnih organov.

Na hitro lahko pokukaš, kaj si boš kot bodoči ali že obstoječi član rajši kupil ali vzel-a za točke?

Ob morebitnih nadaljnjih in neobveznih nakupih člani obožujemo izbirni program zvestobe LRP, ker nam vsakokrat vrača celotno PTT v kar 7 točkah. In pri vsakem neobveznem 50PV točk vrednim nakupom še nadaljnjih 10% – 30% PV vrednosti nakupa prav tako v točkah. Katero članstvo ali trgovina ti vrača tolikšen del nakupa?

Da bolje razumeš – če se na primer mesec ali več po včlanitvi odločiš za 50PV vreden nakup, se ti od njega na pričetku povrne 5 točk od PV vrednosti nakupa (10%) in 7 od PTT, skupaj torej 13,6 točk. To zame pomeni za 12€ vrednosti v točkah, za katere si lahko izberem brezplačni izdelke in ti po čisto moji izbiri. Po enem letu pa imam lahko 30% povračila, kar pomeni da za isti nakup prejmem 22 točk. Torej skoraj za 22€ vrednosti v točkah. Noro, kajne?

Če pa se kadarkoli znotraj članstva odločiš za 1PV nakup, pa se ti vselej vrača PTT v 7 točkah. Skratka, svoje nakupe opraviš kadarkoli, imaš 12 mesecev možnost 25% popusta in ko bo večji nakup, prejmeš še več točk za gratis izdelke. Preprosto čudovito!

Članstvo pa obvez nima!

Kaj se ti torej kot že obstoječemu članu najbolj izplača?

LRP program zvestobe, najradodarnejši neobvezni program, ki vrača številne točke za brezplačne izdelke po tvoji izbiri.

Do 15. v mesecu si v svoji spletni pisarni za največ članskih ugodnosti torej nakupi potrebno, da boste nadaljevali krepko skozi poletje. Za nasvet glede uporabe ali primernih ter aktualnih izdelkov se obrni name oz. na svojo mentorico. Prav tako, če si želiš individualnega svetovanja ali dišečega klepeta v družbi tvojih bližnjih v spletnem dišečem klepetu. Kontaktiraj me na Maja Čebašek, maja@zavsakdom.si, 041902293.

Včlanjujem se, kaj se mi trenutno izplača?

Piši mi za nasvet, svetovanje ali le prijeten dišeči klepet.

Še vedno vam največ za dani denar ob včlanitvi daje veliki paket 10-najuporabnejših olj z difuzorjem Petal, včlanitveni paket Home Essentials. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ.

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača.

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293