Nakup

Aktualna doTerra promocija

doterra mesečna promocija

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah.

Vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293.

Aktualni dogodki

Če kot jaz brskaš za naravnimi, enostavnimi, učinkovitimi in varnimi rešitvami, se mi pridruži in me spremljaj. Ob tem prijazno poskrbim tudi, da bo tvoje doživetje arom olj možno tudi v živo.

Se z eteričnimi olji spogleduješ, nimaš svojega mentorja ali te z doTerro spoznavam jaz ali si za mentorico izbiraš mene in želiš vedeti, kaj sploh potrebuješ za PRIČETEK SVOJEGA DIŠEČEGA POPOTOVANJA in kako to prejmeš najugodneje? Potem je ta webinar ČISTO ZATE ❤ Dotaknili se bomo doTerra razlike, 3 načinov uporabe, olj in mešanic iz osnovne desetke in pokazali kaj vse doTerra ima in kako to lahko najugodneje prejmeš. Zato lepo povabljena, povabljen na brezplačni spletni 1h webinar UVOD V ETERIČNA OLJA in sicer v nedeljo 14.02.2021 ob 21h. Prijavi se sedaj TUKAJ
Najpomembnejše 3-dnevo druženje moje ekipe tega meseca! Obljubim, nikoli te ne pusti ravnodušnega. Si za in te zanima več? Piši mi na FB zs ali na maja@zavsakdom.si.
Kmalu ponovim 3-tedenski brezplačno vodeni izziv Body Positivity, uživaški je, ne stane dosti, niti časa, niti denarja, je pa zelo blagodejen za naše telo, podpira zdravo odzivnost limfe, naših čistilnih procesov in imunskega sistema, daje koš energije in veliko pozitivnejše ter jasne misli. Več pa tukaj in v živo na mojem Instagram profilu, kjer se izzivu Body Positivity lahko priklopiš kadarkoli od pričetka.
Vse promocije meseca v enem in na kratko 🙂

Včlanitvena promocija – opomnik

Si se včlanil januarja s 100PV točk? Ne pozabi izkoristiti te promocije. O LLV več tukaj.

Znižani izdelek meseca

Ni skrivnost, da imam živahno kožo. Če se le da, skrbim zanjo od znotraj in od zunaj. Da ne pozabim, ko ravno govorim o tem – ta mesec, kot veste, z mojo ekipo mentoric pripravljamo za vas posebno DIŠEČO UČNO POP UP skupino, kjer bomo spregovorile tudi o njem. Skratka, po osnovni 10ki ob včlanitvi je bil eden od mojih prvih nakupov prav ta rollon. Za tiste nepridiprave, ki te razjezijo, ko pokukajo na plano ponavadi ravno sredi lička ali nosa. Poznano? Res čudovito deluje pri živahni koži. ne nujno le v najstniških letih!

Ta mesec je -10% znižan HD Clear, in je več kot dobrodošel nakup za aktualni mesec.

Začasna in omejena ponudba

Potem pa so tu dih jemajoče LTO ponudbe – ponudbe v omejeni zalogi in le dokler le ta ne poide. Hitro si naročite, kar vam je zelo pri srcu, da poprej ne poide!

Draga dekleta in ženske! Tole pride enkrat ta mesec! Ne vemo še točno kdaj, vendar sem tako vesela. zaradi sestavin in učinka! Lip Gloss, končno! Jaz si že naročam naše naj izdelke kar te dni, ker se mudi, tako da bo tole v drugem paketku ta mesec. Odkar se nam obstoječim članom poštnina v celoti vrača v točkah (ki jih zberem in porabim za brezplačne izdelke po svoji izbiri), je super, ker brez slabe vesti lahko naročim več kot enkrat mesečno svoje naj. Tole bo nujno, ker bo Limited Edition! Vesele?

Obstoječi člani

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis eteričnega olja (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V tem mesecu tako lahko prejmete, 15ml eterično olje Limonskega evkalipta (Lemon Eucalyptus)

Včlanitvena promocija

Ko obožuješ olja je njihove arome in navdušenost nad njimi težko skriti. Tudi sama sem pričela spontano deliti svoje navdušenje nad učinki že kmalu po prvem paketku. Olja so naravna in čista, res delujejo in doTerra res stoji za izrečenim!

Priporočam enega od včlanitvenih paketov, ker članarine oprostijo. Ali včlanitev s članarino in posamičnimi izdelki. Članstvo OBVEZ NIMA, niti do rednih nakupov ne, vrača pa celotno poštnino v točkah, daje 25% nižje cene, možnost brezplačnih izdelkov in moje skrbno mentorstvo.

Home Essentials paket osnovnih 10 eteričnih olj in mešanic in s Petal 2.0 difuzorjem. Po redni ceni bi bili ti izdelki posamično vredni 463,05€. Z včlanitvijo pa jih lahko prejmeš le za 283,54€ ( v to ceno je že vključena tudi PTT, članarine paket oprosti). Njegova 3x manjša sestrica je Family Essentials Kit z granulami.
Hitri opis 10 najuporabnejših olj iz Home Essentials Kit. Najpogostejši nakup, ki ga opraviš le v nekaj minutah pri meni. Vaša Maja Čebašek, maja@zavsakdom.si, 041902293.
Kako opraviš nakup (članski ali redni) pri doTerri in podrobnejše, kako v nekaj minutah lahko opraviš članski nakup sam/a. Za včlanitev klikni sem.

V redni ponudbi

#PrideMarca Putrček, ki ga imamo radi vsi4 in smo ga zelo pogrešali! Tudi ti? Za večerno hranljivo in negovalno nego po tuširanju. Za nego trebuščka, ki prinaša novo življenje. Za nego občutljive in razdražene kože. Neverjetno super za vsa kožna nelagodja in težave. Za po depilaciji. Za roke. In ja, velikokrat tudi za hranljivo večerno nego obraza. Vsekakor ne le za nego suhe kože na komolcih in za mehke pete. Zaradi več umivanja rok imamo bolj kot sicer suho kožo. ODLIČEN ZA VSE TO nam JE REPLENISHING BODY BUTTER S HLADNO STISKANIMI OLJI, MASLI, EO POMARANČE, NOVOZELANDSKE JELKE IN FRANKINCENSE = KADILO. In končno je nazaj!

Novica zadnje pomladi

Prehranska dopolnila so s 1.4. 2020 upravičena do nižje, 9,5% davčne stopnje. Doslej so bila deležna 22% davčne stopnje. Tako bo podpora zdravim dnevnim navadam in boljšemu počutju odslej veliko bolj finančno dostopna več ljudem.

Srce doTerre je tudi iskanje dobrih virov eteričnih olj in naravnih neoporečnih sestavin za prehranska dopolnila in kozmetiko.
Ob tem pa tudi vsa potrebna kvalitetna testiranja, ki jih opravijo v treh nizih in v zunanjih laboratorijih, da v roke prejmemo res tisto, kar nam je obljubljeno. Sama ne poznam večjega podjetja, razen doTerre, ki bi iskreno povedalo, da včasih določene sestavine ali želenega eteričnega olja ni v želeni kvaliteti in potrebni količini. Zato so pri doTerri včasih kateri izdelki začasno nedosegljivi. Hvala doTerra za tako visoko integriteto!
S 1. majem so z nižjo 9,5% davčno stopnjo dosegljivi tudi ti prehranski izdelki. Otroška prehranska dopolnila, mikrohranila za žensko v vseh obdobjih, probiotiki s prebiotiki, žvečljive pastile za lajšanje prebavnih nelagodjih in kompleks v podporo zdravega delovanja naših čistilnih organov.

Na hitro lahko pokukaš, kaj si boš kot bodoči ali že obstoječi član rajši kupil ali vzel-a za točke?

Ob morebitnih nadaljnjih in neobveznih nakupih člani obožujemo izbirni program zvestobe LRP, ker nam vsakokrat vrača celotno PTT v kar 7 točkah. In pri vsakem neobveznem 50PV točk vrednim nakupom še nadaljnjih 10% – 30% PV vrednosti nakupa prav tako v točkah. Katero članstvo ali trgovina ti vrača tolikšen del nakupa?

Da bolje razumeš – če se na primer mesec ali več po včlanitvi odločiš za 50PV vreden nakup, se ti od njega na pričetku povrne 5 točk od PV vrednosti nakupa (10%) in 7 od PTT, skupaj torej 13,6 točk. To zame pomeni za 12€ vrednosti v točkah, za katere si lahko izberem brezplačni izdelke in ti po čisto moji izbiri. Po enem letu pa imam lahko 30% povračila, kar pomeni da za isti nakup prejmem 22 točk. Torej skoraj za 22€ vrednosti v točkah. Noro, kajne?

Če pa se kadarkoli znotraj članstva odločiš za 1PV nakup, pa se ti vselej vrača PTT v 7 točkah. Skratka, svoje nakupe opraviš kadarkoli, imaš 12 mesecev možnost 25% popusta in ko bo večji nakup, prejmeš še več točk za gratis izdelke. Preprosto čudovito!

Članstvo pa obvez nima!

Kaj se ti torej kot že obstoječemu članu najbolj izplača?

LRP program zvestobe, najradodarnejši neobvezni program, ki vrača številne točke za brezplačne izdelke po tvoji izbiri.

Do 15. v mesecu si v svoji spletni pisarni za največ članskih ugodnosti torej nakupi potrebno, da boste nadaljevali krepko skozi poletje. Za nasvet glede uporabe ali primernih ter aktualnih izdelkov se obrni name oz. na svojo mentorico. Prav tako, če si želiš individualnega svetovanja ali dišečega klepeta v družbi tvojih bližnjih v spletnem dišečem klepetu. Kontaktiraj me na Maja Čebašek, maja@zavsakdom.si, 041902293.

Včlanjujem se, kaj se mi trenutno izplača?

Piši mi za nasvet, svetovanje ali le prijeten dišeči klepet.

Še vedno vam največ za dani denar ob včlanitvi daje veliki paket 10-najuporabnejših olj z difuzorjem Petal, včlanitveni paket Home Essentials. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ.

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača.

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293