Nakup

Aktualna doTerra promocija

doterra mesečna promocija

Posodobitev se izvede ob vsaki mesečni novosti.

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah.

Vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293.

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš vpisati, izbiri vpisne starter pakete (ki članarine orpsotijo, ne prinašajo obvez do rednih nakupov) ali izberi spodaj nakup posamičnih izdelkov (za 25% se ti pripiše vpisnina, obvez do nadaljnjih nakupov ni). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November; februar – maj) mi javi svoje podatke (ime, priimek, naslov, mobilni telefon, mail in rojstni datum ter naročilo) za vpisni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala, za katerega sem se klasificirala. Škoda, da dodatnih brezplačnih olj ne dobiš! Če se vpišeš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico, PayPal ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Včlani se lahko tudi podjetje. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Vse Septembrske info na enem mestu : 200PV in 150PV Promo

Začasna ponudba | Omejena Edicija

bubble doterra difuzor
doterra osmant osmanthus
doterra on guard robčki wipes čiste roke

Odslej v redni ponudbi

petal doterra difuzor lavender wild orange
together kit doterra difuzor laluz la luz paket pisarna salon delo od doma doma vadbeni center
Preseneti te, da so Together Kit izdelki pakirani v lični in trdni embalažni škatli za večkratno uporabo. Poleg 12 nadvse všečnih eteričnih olj in mešanic paket prinaša tudi leseno škatlo za 25 eteričnih olj in mešanic in ekskluzivni difuzor LaLuz, ki se ponaša s steklenim pokrovom. S priloženo kartico predlogov za difuzor mešanice je uporaba preprosta in navdušuje vas in vse v bližini. Vse kar potrebuješ za ličen, popoln, enostaven ter učinkovit aromakotiček. Od eteričnih olj vsebuje Lavender 15ml, Lemon 15ml, Peppermint 15ml, On Guard 15ml, Lemongrass 15ml, Wild Orange 15ml, Citrus Bliss 15ml, Motivate 5ml, Green Mandarine 15ml, Eucalyptus 15ml, Balance 15ml, Adaptiv 15ml.
doterra vanilija madagascar vanilla
deep blue stick stik doterra krema s copaibo copaiba
doterra copaiba touch kopaiba

Aktualne delavnice in dogodki

Če kot jaz brskaš za naravnimi, enostavnimi, učinkovitimi in varnimi rešitvami, se mi pridruži in me spremljaj. Ob tem prijazno poskrbim tudi, da bo tvoje doživetje arom olj možno tudi v živo.

Se vidimo na Majinih dišečih kavicah (s skeniranjem) – vpiši se TUKAJ –  ter 8.10.2022 na doTerra Dogodku leta za Tvojo Dušo In Telo! Early Bird cenejše vstopnice 20€ (z gratis Rose Touch vrednim 84€! le za prisotne) že na voljo TUKAJ.
30 – dnevna skrb zase za zdravje dojk. Več tu..
Želiš vse osnove v strnjenem posnetku? Zimzeleni posnetek najdeš TUKAJ.
Te zanima poslovna plat doTerre? Pokuk kako izgleda delo doTerre pa najdeš tu. Za klepet in več info me vedno najdeš na maja@zavsakdom.si ali na FB ZS TUKAJ ali 041902293 – Maja Čebašek. Klikni me!

Včlanjujem se

Več info pri meni (maja@zavsakdom.si ali 041902293)!

Ko obožuješ olja je njihove arome in navdušenost nad njimi težko skriti. Tudi sama sem pričela spontano deliti svoje navdušenje nad učinki že kmalu po prvem paketku. Olja so naravna in čista, res delujejo in doTerra res stoji za izrečenim!

Priporočam enega od včlanitvenih paketov, ker članarine oprostijo. Ali včlanitev s članarino in posamičnimi izdelki. Članstvo OBVEZ NIMA, niti do rednih nakupov ne, vrača pa celotno poštnino v točkah, daje 25% nižje cene, možnost brezplačnih izdelkov in moje skrbno mentorstvo.
Preseneti te, da so Together Kit izdelki pakirani v lični in trdni embalažni škatli za večkratno uporabo. Poleg 12 nadvse všečnih eteričnih olj in mešanic paket prinaša tudi leseno škatlo za 25 eteričnih olj in mešanic in ekskluzivni difuzor LaLuz, ki se ponaša s steklenim pokrovom. S priloženo kartico predlogov za difuzor mešanice je uporaba preprosta in navdušuje vas in vse v bližini. Vse kar potrebuješ za ličen, popoln, enostaven ter učinkovit aromakotiček.
Home Essentials paket osnovnih 10 eteričnih olj in mešanic in s Petal 2.0 difuzorjem. Po redni ceni bi bili ti izdelki posamično vredni 518,54€. Z včlanitvijo pa jih lahko prejmeš le za 306,29€ ( v to ceno je že vključena tudi PTT, članarine paket oprosti). Njegova 3x manjša sestrica je Family Essentials Kit.
Za vse, ki si želite redčene in predpripravljene priročne rolone za uporabo na koži pri najmlajših, otrocih in otrocih po srcu.
Pregled vseh včlanitvenih paketov ti bo pomagal k lažji odločitvi.
Kako opraviš nakup (članski ali redni) pri doTerri in podrobnejše, kako v nekaj minutah lahko opraviš članski nakup sam/a. Za včlanitev klikni sem. Lahko pa me kontaktiraš, in ti naročilo v nekaj minutah pomagam vnesti jaz.

Klikni me za nasvet in pomoč, pa bova tvoj prvi paket lahko odposlala/i na tvojo pot že v nekaj minutah. Maja Čebašek, 041902293, maja@zavsakdom.si.

Znižani izdelek meseca

Ta mesec je -10% znižano eterično olje Turmeric 15ml in je več kot dobrodošel nakup za aktualni mesec.

Začasna in omejena ponudba

Velikokrat so tu dih jemajoče LTO ponudbe – ponudbe v omejeni zalogi in le dokler le ta ne poide. Hitro si naročite, kar vam je zelo pri srcu, da poprej ne poide!

Začasno na volji mali Move difuzor z ekskluzivno mešanico, ki ej dosegljiva le v Evropi, Citrus Spring!
Le v učni članski skupini bomo ekskluzivno kuhali z olji iz LTO Cuisine Blends kolekcije. Kuhali bomo z našo Aleksandro Grilc Tomažin iz Gutsy.si.
Se spomniš Citrus Bloom mešanice? Tokrat so od takratnih izdelkov posamično na voljo losjon, pena za umivanje rok z dozirnikom in deodorant!

Obstoječi člani

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis izdelka meseca (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V tem mesecu tako lahko prejmete, Rescuer 10ml

Najbolj zaželeni doTerra Izdelki

Nazaj je pripravek rastlinskih izvlečkov v podporo jetrom Zendocrine Complex. Zaradi nizke zaloge je na voljo le kot dodatek ob nakupu LLV paketa prehranskih dopolnil.

Novo v redni ponudbi!

Več o novi mešanici Air-X tukaj.
Več o sveti baziliki Tulsi tukaj.

Difuzorji

Tu je DAWN, prvi doTerra Aroma – Vlažilec (Aroma-Humidifier)! Da bo SPANEC še mirnejši in VDIH LAŽJI in bolj sproščen. Za vsak dom, sploh v času sezonskih dihalnih nelagodij! Več o njem najdeš tukaj. Če pa iščeš ponudbo doTerra difuzorjev, pa si pokukaj celoten članek tukaj.
Več o difuzorjih tukaj.
Difuzor narejen ekološko odgovorno iz odpadnih materialov. Prejmeš ga s priročno trdno torbico za hrambo, prenos in prostorčki za tvoja najljubša eterična olja. Da je lahko s teboj, kamorkoli te življenje popelje. Odličen je za prenos med prostori, za v avto na poti, za v službo, v kopalnico ali sprehajanju po domu iz prostora v prostor. Polni se na USB kabel in nato deluje brezstično. Deluje tudi med polnjenjem, deluje na 4-8h (s prekinitvijo). Dodan je avto-adapter za polnjenje v avtomobilu.

Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila so s 1.4. 2020 upravičena do nižje, 9,5% davčne stopnje. Doslej so bila deležna 22% davčne stopnje. Tako bo podpora zdravim dnevnim navadam in boljšemu počutju odslej veliko bolj finančno dostopna več ljudem.

Srce doTerre je tudi iskanje dobrih virov eteričnih olj in naravnih neoporečnih sestavin za prehranska dopolnila in kozmetiko.
Ob tem pa tudi vsa potrebna kvalitetna testiranja, ki jih opravijo v treh nizih in v zunanjih laboratorijih, da v roke prejmemo res tisto, kar nam je obljubljeno. Sama ne poznam večjega podjetja, razen doTerre, ki bi iskreno povedalo, da včasih določene sestavine ali želenega eteričnega olja ni v želeni kvaliteti in potrebni količini. Zato so pri doTerri včasih kateri izdelki začasno nedosegljivi. Hvala doTerra za tako visoko integriteto!
S 1. majem so z nižjo 9,5% davčno stopnjo dosegljivi tudi ti prehranski izdelki. Otroška prehranska dopolnila, mikrohranila za žensko v vseh obdobjih, probiotiki s prebiotiki, žvečljive pastile za lajšanje prebavnih nelagodjih in kompleks v podporo zdravega delovanja naših čistilnih organov.

Na hitro lahko pokukaš, kaj si boš kot bodoči ali že obstoječi član rajši kupil ali vzel-a za točke?

Ob morebitnih nadaljnjih in neobveznih nakupih člani obožujemo izbirni program zvestobe LRP, ker nam vsakokrat vrača celotno PTT v kar 7 točkah. In pri vsakem neobveznem 50PV točk vrednim nakupom še nadaljnjih 10% – 30% PV vrednosti nakupa prav tako v točkah. Katero članstvo ali trgovina ti vrača tolikšen del nakupa?

Da bolje razumeš – če se na primer mesec ali več po včlanitvi odločiš za 50PV vreden nakup, se ti od njega na pričetku povrne 5 točk od PV vrednosti nakupa (10%) in 7 od PTT, skupaj torej 13,6 točk. To zame pomeni za 12€ vrednosti v točkah, za katere si lahko izberem brezplačni izdelke in ti po čisto moji izbiri. Po enem letu pa imam lahko 30% povračila, kar pomeni da za isti nakup prejmem 22 točk. Torej skoraj za 22€ vrednosti v točkah. Noro, kajne?

Če pa se kadarkoli znotraj članstva odločiš za 1PV nakup, pa se ti vselej vrača PTT v 7 točkah. Skratka, svoje nakupe opraviš kadarkoli, imaš 12 mesecev možnost 25% popusta in ko bo večji nakup, prejmeš še več točk za gratis izdelke. Preprosto čudovito!

Članstvo pa obvez nima!

Kaj se ti torej kot že obstoječemu članu najbolj izplača?

LRP program zvestobe, najradodarnejši neobvezni program, ki vrača številne točke za brezplačne izdelke po tvoji izbiri.

Do 15. v mesecu si v svoji spletni pisarni za največ članskih ugodnosti torej nakupi potrebno, da boste nadaljevali krepko skozi poletje. Za nasvet glede uporabe ali primernih ter aktualnih izdelkov se obrni name oz. na svojo mentorico. Prav tako, če si želiš individualnega svetovanja ali dišečega klepeta v družbi tvojih bližnjih v spletnem dišečem klepetu. Kontaktiraj me na Maja Čebašek, maja@zavsakdom.si, 041902293.

Včlanjujem se, kaj se mi trenutno izplača?

Piši mi za nasvet, svetovanje ali le prijeten dišeči klepet.

Še vedno vam največ za dani denar ob včlanitvi daje veliki paket 10-najuporabnejših olj z difuzorjem Petal, včlanitveni paket Home Essentials. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ.

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača.

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293