Nakup

Aktualna doTerra promocija

doterra mesečna promocija

Posodobitev se izvede ob vsaki mesečni novosti.

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah.

Vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293.

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš včlaniti, klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November; februar – maj) mi javi svoje podatke (ime, priimek, naslov, mobilni telefon, mail in rojstni datum ter naročilo) za včlanitveni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico, PayPal ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Včlani se lahko tudi podjetje. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Aktualni dogodki

Če kot jaz brskaš za naravnimi, enostavnimi, učinkovitimi in varnimi rešitvami, se mi pridruži in me spremljaj. Ob tem prijazno poskrbim tudi, da bo tvoje doživetje arom olj možno tudi v živo.

Želiš vse osnove v strnjenem posnetku? Zimzeleni posnetek najdeš TUKAJ.
Si za, praviš? Super! Se vidiva v 21 – dnevnem FB programu FB SUPER SEM, potrebuješ vsaj en Smart & Sasy izdelek (olje ali kapsule). Se bomo motivirali, spodbujali in šli zlahka po drobnih korakih do naših ciljev PS: v skupino odprem vrata v Novem letu! Lahko pričneš kadarkoli do 10.1, najkasneje 15.1., zato, če še nimaš vsaj enega Smart & Sassy izdelka, priporočam naročanje najkasneje do 3.1., da bo pravočasno vse pri tebi; če lahko, si ga kot obstoječi član seveda vzemi brezplačno na točke! Pričetek je 7.1.2022.
Mene in še 20 ostalih svetovalcev lahko spremljaš na doTerra Europe FB ali Instagramu. Jaz se že močno veselim 21 – day Wellness Challenge-a, ker se svetovalci in uporabniki tako veliko naučimo en od drugega! V skupnosti, naših izkušnjah in znanju je moč! najlepši del doTerra članstva! Pričetek je 9.1.2022.
Vabljena, vabljen na 25 – minutno brezplačno delavnico O MEŠANJU SVOJE NAJ MEŠANICE z eteričnimi olji! OPA OPA: še doTerra olj oz. nimaš osebe, ki bi te spoznavala z eteričnimi olji (torej nimaš svoje izbrane mentorice)? Hitro se vpiši tule, da ti v test in za material delavnice pošljem vse potrebno pravočasno. Da lahko v živo Live ustvarjaš tudi ti!
Obožuješ naravno in si želiš prostor za svojo kreativnost? Si navdušen/a nad izdelki in svoje navdušenje spontano deliš med svoje bližnje? Te navdušuje doTerra poslanstvo, način pridobivanja najkvalitetnejših olj in njene vrednote? Si želiš z deljenjem omogočiti še več svojih naj izdelkov? Morda ob vsem naštetem končno želiš za dodatno finančno podporo svoji družini delati nekaj, kar obožuješ? Potem moraš priti. Mi smo že pričeli, vendar lahko prejmeš pretekle posnetke. Pokuk kako izgleda delo doTerre pa najdeš tu. Za klepet in več info me vedno najdeš na maja@zavsakdom.si ali na FB ZS TUKAJ ali 041902293 – Maja Čebašek. OPA: Butično poslovno spoznavno srečanje v živo je 22.1.2022. Brezplačno vstopnico prejmeš s prijavo in aktivnim sodelovanje v 6-tedenski spletni šoli Mala šola dela doTerre (pričetek predvidoma 18.1.2022). Klikni me!

Novost!

Frankincense 200PV promocija: ob vseh, tudi včlanitvenih nakupih podaljšana do 15.1.

Ko obožuješ olja je njihove arome in navdušenost nad njimi težko skriti. Tudi sama sem pričela spontano deliti svoje navdušenje nad učinki že kmalu po prvem paketku. Olja so naravna in čista, res delujejo in doTerra res stoji za izrečenim!

Priporočam enega od včlanitvenih paketov, ker članarine oprostijo. Ali včlanitev s članarino in posamičnimi izdelki. Članstvo OBVEZ NIMA, niti do rednih nakupov ne, vrača pa celotno poštnino v točkah, daje 25% nižje cene, možnost brezplačnih izdelkov in moje skrbno mentorstvo.
Home Essentials paket osnovnih 10 eteričnih olj in mešanic in s Petal 2.0 difuzorjem. Po redni ceni bi bili ti izdelki posamično vredni 463,05€. Z včlanitvijo pa jih lahko prejmeš le za 283,54€ ( v to ceno je že vključena tudi PTT, članarine paket oprosti). Njegova 3x manjša sestrica je Family Essentials Kit.
Kako opraviš nakup (članski ali redni) pri doTerri in podrobnejše, kako v nekaj minutah lahko opraviš članski nakup sam/a. Za včlanitev klikni sem. Lahko pa me kontaktiraš, in ti naročilo v nekaj minutah pomagam vnesti jaz.

Klikni me za nasvet in pomoč, pa bova tvoj prvi paket lahko odposlala/i na tvojo pot že v nekaj minutah. Maja Čebašek, 041902293, maja@zavsakdom.si

Znižani izdelek meseca

Ta mesec je -10% znižan Neroli Touch rollon 10ml in je več kot dobrodošel nakup za aktualni mesec.

Začasna in omejena ponudba

Potem pa so tu dih jemajoče LTO ponudbe – ponudbe v omejeni zalogi in le dokler le ta ne poide. Hitro si naročite, kar vam je zelo pri srcu, da poprej ne poide! Tu je Praznični katalog!

Obstoječi člani

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis izdelka meseca (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V tem mesecu tako lahko prejmete, Lemon Eucalyptus 15ml.

Difuzorji

Tu je DAWN, prvi doTerra Aroma – Vlažilec (Aroma-Humidifier)! Da bo SPANEC še mirnejši in VDIH LAŽJI in bolj sproščen. Za vsak dom, sploh v času sezonskih dihalnih nelagodij! Več o njem najdeš tukaj. Če pa iščeš ponudbo doTerra difuzorjev, pa si pokukaj celoten članek tukaj.
Več o difuzorjih tukaj.
Difuzor narejen ekološko odgovorno iz odpadnih materialov. Prejmeš ga s priročno trdno torbico za hrambo, prenos in prostorčki za tvoja najljubša eterična olja. Da je lahko s teboj, kamorkoli te življenje popelje. Odličen je za prenos med prostori, za v avto na poti, za v službo, v kopalnico ali sprehajanju po domu iz prostora v prostor. Polni se na USB kabel in nato deluje brezstično. Deluje tudi med polnjenjem, deluje na 4-8h (s prekinitvijo). Dodan je avto-adapter za polnjenje v avtomobilu.

Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila so s 1.4. 2020 upravičena do nižje, 9,5% davčne stopnje. Doslej so bila deležna 22% davčne stopnje. Tako bo podpora zdravim dnevnim navadam in boljšemu počutju odslej veliko bolj finančno dostopna več ljudem.

Srce doTerre je tudi iskanje dobrih virov eteričnih olj in naravnih neoporečnih sestavin za prehranska dopolnila in kozmetiko.
Ob tem pa tudi vsa potrebna kvalitetna testiranja, ki jih opravijo v treh nizih in v zunanjih laboratorijih, da v roke prejmemo res tisto, kar nam je obljubljeno. Sama ne poznam večjega podjetja, razen doTerre, ki bi iskreno povedalo, da včasih določene sestavine ali želenega eteričnega olja ni v želeni kvaliteti in potrebni količini. Zato so pri doTerri včasih kateri izdelki začasno nedosegljivi. Hvala doTerra za tako visoko integriteto!
S 1. majem so z nižjo 9,5% davčno stopnjo dosegljivi tudi ti prehranski izdelki. Otroška prehranska dopolnila, mikrohranila za žensko v vseh obdobjih, probiotiki s prebiotiki, žvečljive pastile za lajšanje prebavnih nelagodjih in kompleks v podporo zdravega delovanja naših čistilnih organov.

Na hitro lahko pokukaš, kaj si boš kot bodoči ali že obstoječi član rajši kupil ali vzel-a za točke?

Ob morebitnih nadaljnjih in neobveznih nakupih člani obožujemo izbirni program zvestobe LRP, ker nam vsakokrat vrača celotno PTT v kar 7 točkah. In pri vsakem neobveznem 50PV točk vrednim nakupom še nadaljnjih 10% – 30% PV vrednosti nakupa prav tako v točkah. Katero članstvo ali trgovina ti vrača tolikšen del nakupa?

Da bolje razumeš – če se na primer mesec ali več po včlanitvi odločiš za 50PV vreden nakup, se ti od njega na pričetku povrne 5 točk od PV vrednosti nakupa (10%) in 7 od PTT, skupaj torej 13,6 točk. To zame pomeni za 12€ vrednosti v točkah, za katere si lahko izberem brezplačni izdelke in ti po čisto moji izbiri. Po enem letu pa imam lahko 30% povračila, kar pomeni da za isti nakup prejmem 22 točk. Torej skoraj za 22€ vrednosti v točkah. Noro, kajne?

Če pa se kadarkoli znotraj članstva odločiš za 1PV nakup, pa se ti vselej vrača PTT v 7 točkah. Skratka, svoje nakupe opraviš kadarkoli, imaš 12 mesecev možnost 25% popusta in ko bo večji nakup, prejmeš še več točk za gratis izdelke. Preprosto čudovito!

Članstvo pa obvez nima!

Kaj se ti torej kot že obstoječemu članu najbolj izplača?

LRP program zvestobe, najradodarnejši neobvezni program, ki vrača številne točke za brezplačne izdelke po tvoji izbiri.

Do 15. v mesecu si v svoji spletni pisarni za največ članskih ugodnosti torej nakupi potrebno, da boste nadaljevali krepko skozi poletje. Za nasvet glede uporabe ali primernih ter aktualnih izdelkov se obrni name oz. na svojo mentorico. Prav tako, če si želiš individualnega svetovanja ali dišečega klepeta v družbi tvojih bližnjih v spletnem dišečem klepetu. Kontaktiraj me na Maja Čebašek, maja@zavsakdom.si, 041902293.

Včlanjujem se, kaj se mi trenutno izplača?

Piši mi za nasvet, svetovanje ali le prijeten dišeči klepet.

Še vedno vam največ za dani denar ob včlanitvi daje veliki paket 10-najuporabnejših olj z difuzorjem Petal, včlanitveni paket Home Essentials. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ.

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača.

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293