Nakup

Kako se včlanim?

Home Essentials kit, veliki paket 10 najuporabnejših olj in difuzorja. 
Najpogostejši včlanitveni nakup.

ČLANSTVO
Članstvo je res fantastično, ker ničesar ne obvezuje, niti do naslednjih nakupov ne, nudi pa 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev. Letna članarina znaša 24,50€, če se odločaš za članski nakup posamičnih izdelkov. Če pa se včlaniš z enim od včlanitvenih paketov, je članarina brezplačna. Članski popust lahko izkoristiš, ko želiš, lahko pa izdelke do-kupuješ tudi preko izredno radodarnega programa zvestobe LRP, imaš možnost povračila nakupa v številnih točkah, možnost brezplačnih izdelkov in še veliko ostalih bonusov! Predvsem pa ti je s članstvom pri meni na voljo tudi moja skrbna mentorska podpora, brezplačno svetovanje in želene usmeritve.

Kako se včlanim?
Za včlanitev preko moje doTerra strani (s klikom na JOIN & SAVE) potrebuješ le nekaj minut, ob vnosu boš potreboval/a IME, PRIIMEK, NASLOV, POŠTNO ŠTEVILKO IN KRAJ, E-NASLOV, MOBILNIK, ROJSTNI DATUM in SEZNAM IZDELKOV, ki jih želiš naročiti (doTerra uradni cenik – Retail redne in whls članske cene ter PV vrednost izdelka). Plačaš lahko s kreditno, debetno kartico ali po doTerra predračunu. Pri vnosu podatkov ne vnašaj šumnikov pri č, ć, š, ž.

Včlanitev ti lahko pomagam izpeljati tudi jaz – pošlji e-mail na maja@zavsakdom.si ali pokliči na 041 902 293

Poštnina in dostava paketa
Poštnina je ob rednem ali članskem nakupu sledljiva in zavarovana. Cena poštnine za dostavo v Slovenijo je 8,54€ in je pavšalna, ne glede na velikost in težo paketa. Paket potuje 3-5 delovnih dni z DPD kurirsko službo. Ob prvem nakupu po včlanitvi se vam včlanitvena poštnina, kot vse nadaljnje, v celotni povrne v 8,6 točkah.

Kaj so PV točke?

  • PV točke so sprva pomembne ob začasnih doTerra promocijah, ko ob določeni PV-vrednosti (tudi včlanitvenega) nakupa doTerra podarja ali gratis izdelke ali gratis točke.
  • Kot obstoječi član pa sekundarno lahko zbiraš točke od vračila celotne poštnine ali LRP nakupih neobveznega programa zvestobe nad 50PV.
  • Ena Point točka je v vrednosti enaka približno 1€ in se ti prikazuje in zbira v tvoji članski spletni pisarni. Zbrane točke lahko sproti ali občasno, ko jih zbereš več, koristiš za gratis izdelke po svoji izbiri.