Nakup

Kako se včlanim v doTerro?

Tu si, ker te zanima včlanitev v doTerro.

Home Essentials kit, veliki paket 10 najuporabnejših olj in difuzorja. 
Najpogostejši včlanitveni nakup.

ČLANSTVO
Članstvo je res fantastično, ker ničesar ne obvezuje, niti do naslednjih nakupov ne, nudi pa 25% popust za nadaljnjih 12 mesecev. Letna članarina znaša 24,50€, če se odločaš za članski nakup posamičnih izdelkov. Če pa se včlaniš z enim od včlanitvenih paketov, je članarina brezplačna. Članski popust lahko izkoristiš, ko želiš, lahko pa izdelke do-kupuješ tudi preko izredno radodarnega programa zvestobe LRP, imaš možnost povračila nakupa v številnih točkah, možnost brezplačnih izdelkov in še veliko ostalih bonusov! Predvsem pa ti je s članstvom pri meni na voljo tudi moja skrbna mentorska podpora, brezplačno svetovanje in želene usmeritve.

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Svoje podatke vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (Marec-Maj ali September – November) in imaš vpisni nakup nad 100PV točk, vpiši mojo člansko ID številko 983829, da si upravičen do brezplačnih doTerra daril, hkrati mi vpis javi na 041902293, da darila potrdim. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja, da ti odprem VIP učno skupino do receptov in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Včlanitev v doTerro?

Za včlanitev v doTerro potrebuješ le nekaj minut. Stopiš na to stran (s klikom na JOIN & SAVE), vneseš svoje IME, PRIIMEK, NASLOV, POŠTNO ŠTEVILKO IN KRAJ, E-NASLOV, MOBILNIK, ROJSTNI DATUM in SEZNAM IZDELKOV, ki jih želiš naročiti (doTerra uradni cenik – Retail redne in whls članske cene ter PV vrednost izdelka). Plačaš lahko s kreditno, debetno kartico ali po doTerra predračunu. Pri vnosu podatkov ne vnašaj šumnikov pri č, ć, š, ž.

Včlanitev ti lahko pomagam izpeljati tudi jaz. Piši mi na maja@zavsakdom.si ali pokliči na 041 902 293.

doTerra poštnina in dostava paketa

Poštnina je ob rednem ali članskem nakupu sledljiva in zavarovana. Cena poštnine za dostavo v Slovenijo je 8,54€ in je pavšalna, ne glede na velikost in težo paketa. Paket potuje 3-5 delovnih dni z DPD kurirsko službo. Ob prvem nakupu po včlanitvi se vam včlanitvena poštnina, kot vse nadaljnje, v celotni povrne v 7 točkah.

Kaj so doTerra PV točke?

  • PV točke so sprva pomembne ob začasnih doTerra promocijah, ko ob določeni PV-vrednosti (tudi včlanitvenega) nakupa doTerra podarja ali gratis izdelke ali gratis točke.
  • Kot obstoječi član pa sekundarno lahko zbiraš točke od vračila celotne poštnine ali LRP nakupih neobveznega programa zvestobe nad 50PV.
  • Ena Point točka je v vrednosti enaka približno 1€ in se ti prikazuje in zbira v tvoji članski spletni pisarni. Zbrane točke lahko sproti ali občasno, ko jih zbereš več, koristiš za gratis izdelke po svoji izbiri.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293