Piši mi

Tu sem za nasvet in usmeritve.

Iščeš olja za svoj začetek..?

Se morda že nekaj časa spogleduješ z eteričnimi olji in ne veš kje pričeti?
Si želiš nasveta, kaj glede na svoje potrebe sploh potrebuješ in kaj se ti pri tem najbolj izplača? 

Eterična olja so svet čisto zase! Če te ob njih daje radovednost, pa ne veš čisto kje pričeti, je Family Essentials prava izbira zate. Zbirka najpomembnejših deset podpira res širok nabor potreb. Od mirnejšega spanca, do fizične in čustvene podpore. Za vse kar rabiš, med njimi najdeš vsaj eno pravo olje. Piši mi, če potrebuješ usmeritev in napotke, kako ta krasni paketek lahko čim prej prispe tudi v tvoj dom. Na maja@zavsakdom.si ali na WhatsUp/Viber/Telegram +38641902293.

Sem Maja, tvoja izbrana in srčna doTerra mentorica


Sem Maja Čebašek in doTerra je v polnosti del našega življenja od 2014! Za osebno svetovanje, srčno mentorstvo, usmeritve glede uporabe ali deljenja ter dela doTerre stopi v stik z menoj! Se že močno veselim!

Svojega svetovalca še nimaš, ali me želiš za mentorico svetovalko ali si že sočlan moje ekipe? Potem ti priporočam rezervacijo za 15min online KLEPET Z MENOJ V ŽIVO. Rezerviraj si svoj termin na maja@zavsakdom.si ali na WhatsUp/Viber/Telegram +38641902293.

Se bereva ali slišiva kmalu!
Z ljubeznijo, Maja Čebašek

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš včlaniti, klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November) mi javi za včlanitveni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina 
Instagram 
FB stran
Pinterest

Maja Čebašek s.p., Podbukovje 47, 1301 Krka
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829
maja@zavsakdom.si
041902293

Pošlji mi sporočilo

Tvoje ime in priimek (obvezno)

Tvoj veljaven e-naslov (obvezno)

Zadeva

Tvoje sporočilo

*Tvoji vpisani podatki bodo varni z menoj. Uporabila jih bom le za stik s teboj, da pogledava, kaj točno potrebuješ. ( sem GDPR prijateljska 😀 ).