Piši mi

Tu sem za nasvet in usmeritve. (Foto: Maja Rokavec)

Se morda že nekaj časa spogleduješ z eteričnimi olji in ne veš kje pričeti?
Si želiš nasveta, kaj glede na svoje potrebe sploh potrebuješ in kaj se ti pri tem najbolj izplača? Za osebno svetovanje, srčno mentorstvo, usmeritve glede uporabe ali deljenja ter dela doTerre mi piši na maja@zavsakdom.si.

Svojega svetovalca še nimaš, ali me želiš za mentorico svetovalko ali si že sočlan moje ekipe? Potem ti priporočam rezervacijo za 15min online KLEPET Z MENOJ V ŽIVO. Z enim klikom si svoj termin rezerviraš TUKAJ.

Se bereva ali slišiva kmalu!
Z ljubeznijo, Maja Čebašek

Retail so redne cene, whsl so članske cene. PV so točkovne vrednosti izdelkov in paketov. Se pri tvojih željah že izplača včlaniti? In veš, da članstvo ne prinaša obvez, niti do rednega nakupa ne?

Če se želiš včlaniti, klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November) mi javi za včlanitveni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina 
Instagram 
FB stran
Pinterest

Maja Čebašek s.p., Podbukovje 47, 1301 Krka
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829
maja@zavsakdom.si
041902293

Pošlji mi sporočilo

Tvoje ime in priimek (obvezno)

Tvoj veljaven e-naslov (obvezno)

Zadeva

Tvoje sporočilo