Nakup

Aktualna mesečna ponudba

doterra mesečna promocija

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah. Za več info o dnevni uporabi pa veliko idej lahko dobiš na mojem INSTAgram profilu in story-ih Maja Čebašek. Se vidimo na Instagramu!

200PV Promocija: brezplačni Salubelle

Trikrat do štirikrat letno nas doTerra preseneti z 200PV promocijo, kjer ob nakupu za 200PV točk (glej cenik), prejmeš darilce vredno med 70 – 100€. Tokrat tako novo včlanjeni (npr ob Home Essentials Kit) kot obstoječi člani brezplačno lahko prejmejo Salubelle, mešanice lepote in umirjenosti.

Brezplačni spletni webinar v živo

Času primerno svoje dišeče klepete peljem na splet. Piši mi na maja@zavsakdom.si za dostop in prijavo na brezplačni spletni webinar. Lahko pa vstopiš v mojo spletno brezplačno interaktivno učilnico FB live | Uvod v eterična olja. Sploh, če brskaš za naravnimi, enostavnimi, učinkovitimi in varnimi rešitvami. Predhodno prijazno poskrbim tudi, da bo tvoje doživetje arom olj tudi možno. Vaša Maja Čebašek, 041902293, www.zavsakdom.si

Se ti mudi in bi se rad/a prepričal/a čim hitreje.
Pokukaj sem. Obljubim, ne bo ti žal.

Trenutno izvajam tudi brezplačno vodeni izziv Body Positivity, uživaški je, ne stane dosti, niti časa, niti denarja, je pa zelo blagodejen za naše telo, podpira zdravo odzivnost limfe, naših čistilnih procesov in imunskega sistema, daje koš energije in veliko pozitivnejše ter jasne misli. Več pa tukaj in v živo na mojem Instagram profilu, kjer se izzivu Body Positivity lahko priklopiš kadarkoli od pričetka.

Novica meseca

Srce doTerre je tudi iskanje dobrih virov eteričnih olj in naravnih neoporečnih sestavin za prehranska dopolnila in kozmetiko.
Ob tem pa tudi vsa potrebna kvalitetna testiranja, ki jih opravijo v treh nizih in v zunanjih laboratorijih, da v roke prejmemo res tisto, kar nam je obljubljeno.
Sama ne poznam večjega podjetja, razen doTerre, ki bi iskreno povedalo, da včasih določene sestavine ali želenega eteričnega olja ni v želeni kvaliteti in potrebni količini. Zato so pri doTerri včasih kateri izdelki začasno nedosegljivi. Hvala doTerra za tako visoko integriteto!

Prehranska dopolnila so s 1.4. 2020 upravičena do nižje, 9,5% davčne stopnje. Doslej so bila deležna 22% davčne stopnje. Tako bo podpora zdravim dnevnim navadam in boljšemu počutju odslej veliko bolj finančno dostopna več ljudem.

S 1. majem so z nižjo 9,5% davčno stopnjo dosegljivi tudi ti prehranski izdelki. Otroška prehranska dopolnila, mikrohranila za žensko v vseh obdobjih, probiotiki s prebiotiki, žvečljive pastile za lajšanje prebavnih nelagodjih in kompleks v podporo zdravega delovanja naših čistilnih organov.

Včlanitvena promocija

Past Tense mešanica zelenke, sivke, poprove mete, kadilne bosvelije, semen koriandra, majarona, rimske kamilice, bazilike in rožmarina lajša napetosti v glavi, nelagodja in napetosti v mišicah in sklepih. Pomaga k bolj jasnim mislim in večjemu fokusu.

Ko obožuješ olja je njihove arome in navdušenost nad njimi težko skriti. Tudi meni se je pričelo spontano odvijati prav tako že kmalu po prvem paketku. Olja so naravna in čista, res delujejo in doTerra res stoji za izrečenim! Zato sem zaprosila za koordiniranje doTerra Diamond Club dogodkov, kjer svojo strast in delo delim med čim več ljudi.

Ker je čas spletnih Diamond club dogodkov, ob 100PV včlanitvi ta mesec prejmeš tudi brezplačni Past Tense! Če se včlaniš za 200PV, pa brezplačni Salubelle in brezplačni Past Tense. Skupaj sta po redni ceni vredna kar 151,33€.

Home Essentials paket osnovnih 10 eteričnih olj in mešanic in s Petal 2.0 difuzorjem. Po redni ceni bi bili ti izdelki posamično vredni 463,05€. Z včlanitvijo pa jih lahko prejmeš le za 283,54€ ( v to ceno je že vključena tudi PTT, članarine paket oprosti). Ta mesec tako prihraniš 179,51€ in dobiš za 151,33€ darilc (gratis Past Tense in gratis Salubelle).

Priporočam enega od včlanitvenih paketov, ker članarine oprostijo. Ali včlanitev s članarino in posamičnimi izdelki. Članstvo OBVEZ NIMA, niti do rednih nakupov ne, vrača pa celotno poštnino v točkah, daje 25% nižje cene, možnost brezplačnih izdelkov in moje skrbno mentorstvo.

Hitri opis 10 najuporabnejših olj. Najpogostejši nakup, ki ga opraviš le v nekaj minutah pri meni. Sploh ta mesec, ko ob tem prejmeš zgoraj navedeno brezplačno Diamond Club olje. Piši mi.

Znižani izdelek meseca

Olja so osnovana s pomočjo 20 letne vaditeljice in učiteljice joge, Elene Brower. So že redčena in predpripravljena za nanos na naravni aroma nakit: dolomit, lava/vulkanske kamenčke. Prav tako lahko nanesemo 1-2 kapljici na želena mesta: čakre, pulzne točke zapestja, zatilje, pod ušesi, pod nos. Če jih boste uporabljali v difuzorju, pripročam pogostejše čiščenje difuzorja z alkoholnim kisom, da odstranite tudi maščobne lise kokosovega nosilnega olja.
ANCHOR Steadying Blend: mešanica osredotočenosti, pripravljenost za dopolnjenost, umirjenost in pogum, trdno zaupanje vase in pomirjujočo moč. Podpira povezavo s samim sabo in svojo prirojeno modrostjo. Idealna je za sedečo meditacijo, sedeči zasuk in Bhu Mudro (ena roka na srčni, druga na korenski čakri). Vsebuje eo: sivka, cedra, sandalovina, cimet, kadilna bosvelija, črni poper, pačuli in frakcionirano kokosovo bazno olje.
ALIGN Centering Blend: mešanica osrediščenja za harmonijo in miren napredek, podpora zaupanje vase in odprtost za nove priložnosti. Idealna je za položaj bojevnik II, trikotnik in položaj vrat. Vsebuje eo: bergamotko (nefototoskično), semena koriandra, majaron, poprovo meto, jasmin, vrtnico in frakcionirano kokosovo bazno olje.
ARISE Enlightening Blend: mešanica razsvetljenja za srečo, čistost in pogum. Podpira lastno stabilnost in svobodo, navdihuje trenutke, ko lahko dosegamo svoje največje potenciale. Idealna je za položaj stoje, stoječi razteg trupa vstran z iztegnjenimi rokami nad glavo, za položaj pol lune. Vsebuje eo: grenivka, limona, osmant, melisa, sibirska jelka in frakcionirano kokosovo bazno olje.

Ta mesec je -10% znižanih kar nekaj mešanic: Anchor, Align in Arise, več kot dobrodošel nakup za aktualni mesec.

Začasna in omejena ponudba

Potem pa so tu dih jemajoče LTO ponudbe – ponudbe v omejeni zalogi in le dokler le ta ne poide. Hitro si naročite, kar vam je zelo pri srcu, da poprej ne poide!

Pomladno poletna mešanica, kjer se cvetnice zapeljivo združijo s citrusnimi eteričnimi olji. Kako vse jo rada uporabim jaz, najdeš tukaj.
Bouquet PRECIOUS FLORALS v šik 4ml rollon stekleničkah. Blagodejne za nego naše kože, za zdrav izgled nje in naše duše. Jasmin, olje ravnovesja. Neroli, olje poslanstva in močnejšega partnerstva. Magnolija, olje zaupanja v življenje, vrtnica, olje najvišje vibracije, kar trenutno vsi tako zelo potrebujemo in navsezadnje popolnoma novi modri lotos, olje celjenja duše. Lepše ponudbe si ne mi mogla želeti. Krasno darilo sami sebi, mami, sestri ali kar v naprej še za marsikatero prijateljico, ki bo imela rojstni dan v prihajajočih mesecih.
Herbal Tea Collection – te edinstvene mešanice zeliščnih čajev vsebujejo izbrana eterična olja za dodan učinek. Set vključuje doTERRA’s Citrus Fusion in Herbal Fusion čajni mešanici v razsuti obliki, dve dekorativni čajni šatulji in cedilce. Herbal Fusion čaj je prepojen s CPTG eteričnim oljem bergamotke s pridihom citrusov, kamilice in cvetov vrtnice, medtem ko je Citrus Fusion čaj prepojen s CPTG eteričnima oljema limone in divje pomaranče, ingverjem in bezgovimi jagodami. Dodatna korist cedilnika pomeni, da lahko čaj v razsuti obliki uživate brez nereda.
Prepojen z doTERRA Serenity, je doTERRA Serenity Linen Mist razpršilo za posteljnino popolnoma uravnovešena, blažilna mešanica, ki vam lahko pomaga spremeniti vašo spalnico v popoln kraj za počitek! Ta umirjena mešanica vključuje sivko, cedro, Ho Wood, ilang-ilang, majaron, rimsko kamilico, vetiver, izvleček vanilije in havajsko sandalovino. Popršite svojo blazino ali posteljnino pred spanjem in razpršilo vam bo pomagalo, da se boste v katerikoli sobi počutili kot v mirnem zatočišču. *Dosegljiv bo kasneje te dni. *Razprodano. Recept kmalu objavim!

Kako prejmem največ?

doterra vclanitveni paketi
Brezplačno članarino prejmete le ob včlanitvi z včlanitvenimi paketi. Pri nakupu posamičnih izdelkov se za članski -25% popust doplača 24,50€ letne članarine. S tem mesecem se je družini včlanitvenih paketov pridružil Daily Habits Kit!

Še vedno vam največ za dani denar ob včlanitvi daje veliki paket 10-najuporabnejših olj z difuzorjem Petal, včlanitveni paket Home Essentials. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ.

Na hitro lahko pokukaš, kaj si boš kot bodoči ali že obstoječi član rajši kupil ali vzel-a za točke?

Ob morebitnih nadaljnjih in neobveznih nakupih člani obožujemo izbirni program zvestobe LRP, ker nam vsakokrat vrača celotno PTT v kar 8,6 točkah. In pri vsakem neobveznem 50PV točk vrednim nakupom še nadaljnjih 10% – 30% PV vrednosti nakupa prav tako v točkah. Katero članstvo ali trgovina ti vrača tolikšen del nakupa?

Da bolje razumeš – če se na primer mesec ali več po včlanitvi odločiš za 50PV vreden nakup, se ti od njega na pričetku povrne 5 točk od PV vrednosti nakupa (10%) in 8,6 od PTT, skupaj torej 13,6 točk. To zame pomeni za skoraj 14€ vrednosti v točkah, za katere si lahko izberem brezplačni izdelke in ti po čisto moji izbiri. Po enem letu pa imam lahko 30% povračila, kar pomeni da za isti nakup prejmem 23,6 točk. Torej skoraj za 24€ vrednosti v točkah. Noro, kajne?

Če pa se kadarkoli znotraj članstva odločiš za 1PV nakup, pa se ti vselej vrača PTT v 8,6 točkah. Skratka, svoje nakupe opraviš kadarkoli, imaš 12 mesecev možnost 25% popusta in ko bo večji nakup, prejmeš še več točk za gratis izdelke. Preprosto čudovito!

Članstvo pa obvez nima!

Obstoječi člani

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis eteričnega olja (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V maju tako lahko prejmete, 5ml Balance.

Kaj se ti torej kot že obstoječemu članu najbolj izplača?

LRP program zvestobe, najradodarnejši neobvezni program, ki vrača številne točke za brezplačne izdelke po tvoji izbiri.

Do 15. aprila si za največ članskih ugodnosti torej nakupi potrebno, da boste nadaljevali krepko skozi pomlad. Za nasvet glede uporabe ali primernih ter aktualnih izdelkov se obrni name oz. na svojo mentorico. Prav tako, če si želiš individualnega svetovanja ali dišečega klepeta v družbi tvojih bližnjih v spletnem dišečem klepetu. Klik klik na Maja Čebašek.

Včlanjujem se, kaj se mi trenutno izplača?

Piši mi za nasvet, svetovanje ali le prijeten dišeči klepet.

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača. Kontaktiraj me tukaj.