Nakup

Aktualna mesečna ponudba

doterra mesečna promocija

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah.

Brezplačni Frenky je tu!

Destilirana smola bosvelije, frankincense, kadilna bosvelija, kadilo ali ljubkovalno Frenky. 🙂 Pridobivajo ga iz smole drevesa boswelija, le pri doTerri se zbira smola vseh treh ključnih vrst drevesa: FREREANA, CARTERII in SACRA, kar mu daje edinstveno kemijsko sestavo v celotni svetovni ponudbi. Več o njem si lahko preberete tu!

Tukaj je doTerra praznični katalog

Dočakali smo vpogled v letošnji dišeči doTerra praznični katalog!

doTerra nam je vzela dih z letošnjo praznično ponudbo. Izbrali so odlična in času primerna olja ter mešanice, nekaj dragocenega, kar lahko dopolni praktično aromatično uporabo v našem domu ali ponuja blagodejni pobožek za naše telo in dušo. Izdelki so na voljo le do odprodaje zalog, zato si želeno priskrbite čim prej in preden poide.

Ideje za priročna, ugodna in dišeča darilca

Za vas sem zbrala slikovne, pisne in video predloge, kaj lahko svojim dragim podarite letos. Da bo pravočasno. Da bo pravo. za vsak žep in za vsak okus. In seveda najboljše ter iz srca! Do teh prazničnih vsebin lahko dostopite TUKAJ

Rada ustvarjaš? Pripravila sem vam tudi nekaj, s čimer bomo lahko sami ustvarjali novoletna darilca. V moji FB skupini je zbirka DIY idejami za ugodna, enostavna in priročna darilca, da boste do pričetka meseca že pripravljeni in boste lahko december mirno užili v klepetu in druženju z najbližjimi.

Znižani izdelek meseca

melisa melise eterično olje
Z neomejenimi načini uporabe in koristmi, je melisa znana po uporabi zaradi svojega poživljajočega vonja, ki pozitivno podpira razpoloženje. Imenovana tudi navadna melisa, je bil njen sladek, svež, citrusom podoben vonj znan po tem, da je privabljal čebele delavke. Od tu prihaja ime “melisa”, kar v grščini pomeni čebela delavka. Po dolgem dnevu sprostite vaš um in telo z masažo, ki vključuje eterično olje melise ali si razpršite meliso pred spanjem za spodbujanje sproščujočega okolja. Ugodno deluje ob nelagodjih na koži, na živčni sistem, dihala, nelagodja v ustni votlini, ob herpesu, imunski sistem. Na čustvenem področju velja za olje svetlobe in vračanja optimizma. 

Ta mesec je -20% znižana dragocena melisa, več kot dobrodošel nakup za aktualni mesec.

Promocija za bodoče člane oz. za vse, ki se včlanjujete

Tudi v tem mesecu doTerra ponuja neverjetno izjemne izdelke. Na voljo so izdelki iz prazničnega kataloga. Na voljo bodo le do odprodaje zalog, zato si čim prej priskrbite želeno in po najugodnejših cenah – članskih cenah.

doterra vclanitveni paketi
Brezplačno članarino prejmete le ob včlanitvi z včlanitvenimi paketi. Pri nakupu posamičnih izdelkov se za članski -25% popust doplača 24,50€ letne članarine. S tem mesecem se je družini včlanitvenih paketov pridružil Daily Habits Kit!

Še vedno vam največ za dani denar ob včlanitvi daje veliki paket 10-najuporabnejših olj z difuzorjem Petal, včlanitveni paket Home Essentials. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ. Ta mesec vam podari tudi gratis Frankincense!

Na hitro lahko pokukaš, kaj si boš kot bodoči ali že obstoječi član rajši kupil ali vzel-a za točke?

Ob morebitnih nadaljnjih in neobveznih nakupih člani obožujemo izbirni program zvestobe LRP, ker nam vsakokrat vrača celotno PTT v kar 8,6 točkah. In pri vsakem neobveznem 50PV točk vrednim nakupom še nadaljnjih 10% – 30% PV vrednosti nakupa prav tako v točkah. Katero članstvo ali trgovina ti vrača tolikšen del nakupa?

Da bolje razumeš – če se na primer mesec ali več po včlanitvi odločiš za 50PV vreden nakup, se ti od njega na pričetku povrne 5 točk od PV vrednosti nakupa (10%) in 8,6 od PTT, skupaj torej 13,6 točk. To zame pomeni za skoraj 14€ vrednosti v točkah, za katere si lahko izberem brezplačni izdelke in ti po čisto moji izbiri. Po enem letu pa imam lahko 30% povračila, kar pomeni da za isti nakup prejmem 23,6 točk. Torej skoraj za 24€ vrednosti v točkah. Noro, kajne?

Če pa se kadarkoli znotraj članstva odločiš za 1PV nakup, pa se ti vselej vrača PTT v 8,6 točkah. Skratka, svoje nakupe opraviš kadarkoli, imaš 12 mesecev možnost 25% popusta in ko bo večji nakup, prejmeš še več točk za gratis izdelke. Preprosto čudovito!

Članstvo pa obvez nima!

Obstoječi člani

eterično olje klinčkov nageljnovih žbic
Uživajte v mnogih uporabah klinčkov z lesenim okraskom in Clove (15 ml) setom. S svojimi toplimi in začimbnimi značilnostmi, je eterično olje klinčkov znano kot začimba za kuhanje in se že leta uporablja v zobozdravstvu zaradi svojih čistilnih lastnosti. Dodajte nekaj kapljic eteričnega olja klinčkov na okrasek in ga obesite kamorkoli v vašem domu ali vključite eterično olje klinčkov v praznične recepte, da dodate okusno začimbo v vašo hrano. Kot vroče olje ga pri uporabi pri masaži, gretje udov, prebavnih nelagodjih, za stimuliranje strasti in čustev (olje poguma in preseganje mentalnih zadržkov) ali nelagodjih v ustni votlini uporabite izdatno redčenega. 
*Gratis ob LRP naročilu nad 125PV do vključno 15. decembra. 

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis eteričnega olja (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V novembru tako lahko prejmete 15ml klinčkov z lesenim obeskom.

Kaj se ti torej kot že obstoječemu članu najbolj izplača?

LRP program zvestobe, najradodarnejši neobvezni program, ki vrača številne točke za brezplačne izdelke po tvoji izbiri.

Do 15. novembra si za največ članskih ugodnosti torej nakupi potrebno, da boste šli krepki v jesen in prihajajočo zimo. Za nasvet glede uporabe ali primernih izdelkov se obrni name oz. na svojo mentorico.

Kje izvem več, kaj se mi trenutno najbolj izplača?

Piši mi za nasvet, svetovanje ali le prijeten dišeči klepet.

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača. Kontaktiraj me tukaj.

Če si obstoječi član, se za več info in nasvet obrneš na osebo, ki te je včlanila. Name, če sem to jaz oz. na svojo mentorico ali mentorja, če to nisem jaz.