Nakup

Aktualna mesečna ponudba

doterra mesečna promocija

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah.

Promocija za bodoče člane oz. za vse, ki se včlanjujete

doterra vclanitveni paketi
Brezplačno članarino prejmete le ob včlanitvi z včlanitvenimi paketi. Pri nakupu posamičnih izdelkov se za članski -25% popust doplača 24,50€ letne članarine.

Tudi v avgustu doTerra ponuja 50 brezplačnih točk za izdelke po svoji izbiri vsem, ki se v tem mesecu včlanite z vsaj 100PV točk vrednim nakupom. Bodisi s posamičnimi izdelki ali z enim od včlanitvenim paketom. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ.

Na hitro lahko pokukaš, kaj bi si vzel-a za brezplačne točke?

Se ti pa ob 100PV včlanitvi povrne tudi celotna PTT in to v kar 8,6 točkah. Skupaj skoraj 60 točk ti tako daje za približno 60€ brezplačnih olj in izdelkov. Ponudba, ki se je resnično ne izplača zamuditi. Zgoraj že lahko pokukaš, kaj vse si lahko brezplačno vzameš na prejete pike.

Obstoječi člani

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis eteričnega olja (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V avgustu tako lahko prejmete 15ml cedro.

Obstoječi član lahko na svojo željo tudi deli doTerro. Če se oseba, s katero ste doTerro delili včlani pod vas, tudi sami le v avgustu prejmete 50 brezplačnih točk.

Kje izvem več, kaj se mi trenutno najbolj izplača?

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača. Kontaktiraj me tukaj.

Če si obstoječi član, se za več info in nasvet obrneš na osebo, ki te je včlanila. Name, če sem to jaz oz. na svojo mentorico ali mentorja, če to nisem jaz.