Nakup

Aktualna mesečna ponudba

doterra mesečna promocija

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah. Za več info o dnevni uporabi pa veliko idej lahko dobiš na mojem INSTAgram profilu in story-ih Maja Čebašek. Se vidimo na Instagramu!

Brezplačni planer in dnevnik hvaležnosti

gratis brezplačni planer dnevnik hvaležnosti

Vem skupaj želim magično 2020 in čudovito popotovanje po novi dekadi! Planiranje je lahko umetnost. Na TEJ POVEZAVI prejmete moje BREZPLAČNO darilce, ki povzema vsa moja dosedanja znanja, navdihe, osebnostno rast in izkušnje na poti do naših osebnih ciljev. V njem najdete med drugim tudi veliko družabnih ustvarjalnih iger (za pozitivno samopodobo, za hvaležnost) za nas kot najmlajše. Nastalo je za naju in najini punci, je v celoti moje avtorsko delo in upam, da tudi vam prinese še bolj uspešno 2020 in dalje! 

Brezplačni Frenky podaljšan do 15.1.!

Destilirana smola bosvelije, frankincense, kadilna bosvelija, kadilo ali ljubkovalno Frenky. 🙂 Pridobivajo ga iz smole drevesa boswelija, le pri doTerri se zbira smola vseh treh ključnih vrst drevesa: FREREANA, CARTERII in SACRA, kar mu daje edinstveno kemijsko sestavo v celotni svetovni ponudbi. Več o njem si lahko preberete tu!

Ponudba prazničnega kataloga -20%!

Dočakali smo vpogled v letošnji dišeči doTerra praznični katalog!

doTerra nam je vzela dih z letošnjo praznično ponudbo. Izbrali so odlična in času primerna olja ter mešanice, nekaj dragocenega, kar lahko dopolni praktično aromatično uporabo v našem domu ali ponuja blagodejni pobožek za naše telo in dušo. Izdelki so sedaj na voljo -20% le do odprodaje zalog, zato si želeno priskrbite čim prej in preden poide. Na voljo sta še že tako ugodna difuzorja: Petal 2.0. za 41,50€ in komplet Lumo s Serenity oljem za 78€

Novost

Najboljši otroški PB Assist Jr (in odrasli PB Assist) probiotiki so spet tu! Hitro v svojo pisarnico ali mi kot nečlan piši, za zdravo teto zimico!
Sedaj lahko uživate v odličnem okusu ingverja v obliki bonbonov! Ingver so že davno tega uporabljali v tradicionalnih zdravstvenih praksah in še danes ga ljudje uporabljajo zaradi njegovih blagodejnih lastnosti na prebavila, ustno votlino in dihala. Sestavine: Ekološki trsni sladkor, ekološki sirup iz rjavega riža, olje ingverja, olje limone. Sladek in oster okus ingverja ter limone. Vzemite en bonbon pred ali med potovanjem. Idealen je tudi kot blagodejni posladek po večjih obrokih.

Začasna, ugodnejša in priročna paketa

Dober spanec je boljši kot žganec! In vi, spite dobro? Le januarja je na voljo Bedtime Kit set, zbirka eteričnih olj, ki prinašajo mir in umirjenost. Vključite ta olja in izdelke v vaše večerne rituale, da umirjeno zaključite dan in spodbudite sproščujoče okolje. Združite koristi Rimske kamilice, Bergamotke, Serenity Softgel mehkih kapsul ter mešanice Calmer in si priskrbite slajši spanec!

Ali se boš to Novo leto pridružil vadbi ali fitnes treningu sploh prvič? Pripravi se z motivacijskimi koristmi Exercise Kit seta, ki je posebej oblikovan kot podpora aktivnemu, zdravemu življenjskemu stilu. Exercise Kit set je vir energije in spodbude, ki ga sestavljajo eterična olja in mešanice, vključno z Deep Blue Rub kremo, Copaiba in Poprovo meto, vsemi izbranimi za spodbujanje energije, dvigovanje počutja in motivacije, da vam dajo spodbudo, ki jo potrebujete pred vadbo!

Znižani izdelek meseca

Smart & Sassy Softgels mehke kapsule vsebujejo  eterična olja grenivke, limone, poprove mete, ingverja in cimeta. Smart & Sassy Softgels mehke kapsule so popolne za na pot ali za tiste, ki želite poživitev vaše presnove, lahkotnejšo prebavo in podporo naravnemu čiščenju prebavnega in limfnega sistemu. Ugodno deluje tudi na pomarančast izgled kože in podpira učinek vadbe in zdravega stila življenja

Ta mesec so -10% znižane kapsule Smart & Sassy, več kot dobrodošel nakup za aktualni mesec.

Promocija za bodoče člane oz. za vse, ki se včlanjujete

Tudi v tem mesecu doTerra ponuja ekskluzivno le za nove člane možnost brezplačnega Life Long Vitality (vreden 97€). Če se včlanite januarja s 100 PV včlanitvenim naročilom in oddate program zvestobe LRP za 100 PV LRP februarja, potem s februarskim naročilom prejmite brezplačen Lifelong Vitality Pack. Samo novi člani, ki se včlanijo januarja, so upravičeni do te akcije. Če bo včlanitev izvedena do 15.1. in bo nad 200PV (npr ob najljubšem včlanitvenem paketu Home Essentials Kit) , se ob včlanitvi prejme tudi brezplačni Frankincense (vreden preko 70€, iz 200PV promocije). 

doterra vclanitveni paketi
Brezplačno članarino prejmete le ob včlanitvi z včlanitvenimi paketi. Pri nakupu posamičnih izdelkov se za članski -25% popust doplača 24,50€ letne članarine. S tem mesecem se je družini včlanitvenih paketov pridružil Daily Habits Kit!

Še vedno vam največ za dani denar ob včlanitvi daje veliki paket 10-najuporabnejših olj z difuzorjem Petal, včlanitveni paket Home Essentials. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ.

Na hitro lahko pokukaš, kaj si boš kot bodoči ali že obstoječi član rajši kupil ali vzel-a za točke?

Ob morebitnih nadaljnjih in neobveznih nakupih člani obožujemo izbirni program zvestobe LRP, ker nam vsakokrat vrača celotno PTT v kar 8,6 točkah. In pri vsakem neobveznem 50PV točk vrednim nakupom še nadaljnjih 10% – 30% PV vrednosti nakupa prav tako v točkah. Katero članstvo ali trgovina ti vrača tolikšen del nakupa?

Da bolje razumeš – če se na primer mesec ali več po včlanitvi odločiš za 50PV vreden nakup, se ti od njega na pričetku povrne 5 točk od PV vrednosti nakupa (10%) in 8,6 od PTT, skupaj torej 13,6 točk. To zame pomeni za skoraj 14€ vrednosti v točkah, za katere si lahko izberem brezplačni izdelke in ti po čisto moji izbiri. Po enem letu pa imam lahko 30% povračila, kar pomeni da za isti nakup prejmem 23,6 točk. Torej skoraj za 24€ vrednosti v točkah. Noro, kajne?

Če pa se kadarkoli znotraj članstva odločiš za 1PV nakup, pa se ti vselej vrača PTT v 8,6 točkah. Skratka, svoje nakupe opraviš kadarkoli, imaš 12 mesecev možnost 25% popusta in ko bo večji nakup, prejmeš še več točk za gratis izdelke. Preprosto čudovito!

Članstvo pa obvez nima!

Obstoječi člani

Pridobljen iz lesa japonskega Hinoki drevesa, je eterično olje Hinoki pomirjujoče za kožo, podpira zdravo delovanje srčno-žilnega sistema, dihala, je umirjajoč za um in ima sproščujoč vonj. Na Japonskem se olje uporablja v kopelih za sprostitev. Les se uporablja že stoletja za gradnjo svetišč in templjev in se še danes uporablja v lesni industriji. Naše trajnostne prakse pridobivanja v povezavi z japonskimi programi gozdnega upravljanja, pomagajo nadzorovati preveliko poraščenost Hinoki dreves. doTERRA uporablja stranski produkt lesne industrije, kar zagotavlja, da ni noben del drevesa zavržen kot neuporaben. Proces prav tako pomaga ustvarjati več delovnih mest na podeželju.

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis eteričnega olja (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V januarju tako lahko prejmete ekskluzivno, v redni prodaji nedosegljivo, 5ml japonski Hinoki.

Kaj se ti torej kot že obstoječemu članu najbolj izplača?

LRP program zvestobe, najradodarnejši neobvezni program, ki vrača številne točke za brezplačne izdelke po tvoji izbiri.

Do 15. januarja si za največ članskih ugodnosti torej nakupi potrebno, da boste nadaljevali krepko skozi zimo. Za nasvet glede uporabe ali primernih izdelkov se obrni name oz. na svojo mentorico.

Dogodki in klepeti

Za aktualne dogodke o dišeči uporabi eteričnih olj in izdelkov doTerra v tvoji bližini mi piši. Prav tako, če si želiš individualnega svetovanja ali dišečega klepeta v družbi tvojih bližnjih. Klik klik na Maja Čebašek.

Brezplačni  50-dnevni POSLOVNI TRENING
Za začetnike ali vse, ki želite ponovno začeti ali nadaljevati uspešneje
. Poznaš izrek “Best things in life are for free!”? Se mi pridružiš? Samo, če bi rad-a od najuspešnejše v doTerri izvedel-la vse podrobnosti, trike, kaj moraš vpeljati v dnevni urnik, da si uspešen. In uspeh seveda ni dogodek. Uspeh je proces in nikoli ne pride čez noč. Tudi kot pravi Allyse, tudi Noe ni čakal na ladjo, temveč si jo je zgradil. Če bi jo čakal in tudi če bi jo dočakal, je ne bi znal uporabljati. Če si želiš najboljšega treninga na vseh področjih osebnega in poslovnega življenja, te vabim na brezplačne dnevne mentorske klice (angl., audio in pisno) z dnevnimi nalogami. Z vsemi drobnimi nasveti in podkoraki in kako kaj naredit, povedat, izvest.. boljšega treninga še nisem doživela. Skupaj pa bomo dnevne klice predebatirali v FB klepetu/chatu, da na vsa vprašanja in debate lahko razglabljamo z več motivacije in skupaj. Klik klik, da te dodam v klepet, če se želiš priključiti. Pričnemo ta v petek 10.1. 2020. Če še nisi član, mi prav tako piši, da izveš, kaj potrebuješ za svoj popoln začetek!

Kje izvem več, kaj se mi trenutno najbolj izplača?

Piši mi za nasvet, svetovanje ali le prijeten dišeči klepet.

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača. Kontaktiraj me tukaj.

Če si obstoječi član, se za več info in nasvet obrneš na osebo, ki te je včlanila. Name, če sem to jaz oz. na svojo mentorico ali mentorja, če to nisem jaz.