Nakup

Aktualna mesečna ponudba

doterra mesečna promocija

DoTerra za obstoječe ali bodoče člane skoraj vsak mesec pripravi odlično ponudbo. Preberite si več v spodnjih aktualnih mesečnih novičkah.

Tukaj je doTerra praznični katalog

Dočakali smo vpogled v letošnji dišeči doTerra praznični katalog!

doTerra nam je vzela dih z letošnjo praznično ponudbo. Izbrali so odlična in času primerna olja ter mešanice, nekaj dragocenega, kar lahko dopolni praktično aromatično uporabo v našem domu ali ponuja blagodejni pobožek za naše telo in dušo. Izdelki so na voljo le do odprodaje zalog, zato si želeno priskrbite čim prej in preden poide.

In tudi nekaj,s čimer bomo lahko sami ustvarjali novoletna darilca. Kmalu pripravim tudi objavo z DIY idejami za ugodna, enostavna in priročna darilca, da boste do konca novembra že pripravljeni in boste lahko december mirno užili v klepetu in druženju z najbližjimi.

Znižani izdelek meseca

Znižani izdelek meseca je rimska kamilica. Odlično olje za mlado mamico in najmlajše.

Ta mesec je -20% znižana rimska kamilica, več kot priročen nakup za aktualni mesec.

Promocija za bodoče člane oz. za vse, ki se včlanjujete

Tudi v oktobru doTerra ponuja neverjetno izjemne izdelke. Na voljo so izdelki iz prazničnega kataloga. Na voljo bodo le do odprodaje zalog, zato si čim prej priskrbite želeno in po najugodnejših cenah – članskih cenah.

doterra vclanitveni paketi
Brezplačno članarino prejmete le ob včlanitvi z včlanitvenimi paketi. Pri nakupu posamičnih izdelkov se za članski -25% popust doplača 24,50€ letne članarine.

Še vedno vam največ za dani denar ob včlanitvi daje veliki paket 10-najuporabnejših olj z difuzorjem Petal, včlanitveni paket Home Essentials. Več o možnostih nakupa najdete TUKAJ.

Na hitro lahko pokukaš, kaj si boš kot bodoči ali že obstoječi član rajši kupil ali vzel-a za točke?

Ob morebitnih nadaljnjih in neobveznih nakupih člani obožujemo izbirni program zvestobe LRP, ker nam vsakokrat vrača celotno PTT v kar 8,6 točkah. In pri vsakem neobveznem 50PV točk vrednim nakupom še nadaljnjih 10% – 30% PV vrednosti nakupa prav tako v točkah. Katero članstvo ali trgovina ti vrača tolikšen del nakupa?

Da bolje razumeš – če se na primer mesec ali več po včlanitvi odločiš za 50PV vreden nakup, se ti od njega na pričetku povrne 5 točk od PV vrednosti nakupa (10%) in 8,6 od PTT, skupaj torej 13,6 točk. To zame pomeni za skoraj 14€ vrednosti v točkah, za katere si lahko izberem brezplačni izdelke in ti po čisto moji izbiri. Po enem letu pa imam lahko 30% povračila, kar pomeni da za isti nakup prejmem 23,6 točk. Torej skoraj za 24€ vrednosti v točkah. Noro, kajne?

Če pa se kadarkoli znotraj članstva odločiš za 1PV nakup, pa se ti vselej vrača PTT v 8,6 točkah. Skratka, svoje nakupe opraviš kadarkoli, imaš 12 mesecev možnost 25% popusta in ko bo večji nakup, prejmeš še več točk za gratis izdelke. Preprosto čudovito!

Članstvo pa obvez nima!

Obstoječi člani

POM v oktobru je eterično olje zvezdastega janeža.

Obstoječi člani so upravičeni do POM gratis eteričnega olja (Product of The Month) ali izdelka vsak mesec, ko oddajo neobvezni program zvestobe LRP do vključno petnajstega za najmanj 125PV točk. *V oktobru tako lahko prejmete sicer v redni ponudbi nedosegljivi 5ml zvezdasti janež.

Kaj se ti torej kot že obstoječemu članu najbolj izplača?

LRP program zvestobe, najradodarnejši neobvezni program, ki vrača številne točke za brezplačne izdelke po tvoji izbiri.

Do 15. oktobra si za največ članskih ugodnosti torej nakupi potrebno, da boste šli krepki v jesen. Za nasvet glede uporabe ali primernih izdelkov se obrni name oz. na svojo mentorico.

Kje izvem več, kaj se mi trenutno najbolj izplača?

Piši mi za nasvet, svetovanje ali le prijeten dišeči klepet.

Če se za članstvo šele odločaš, sem ti predstavila olja ali si želiš mojega mentorstva, sem ti na voljo za vse dodatne informacije glede uporabe in tega, kaj se ti najbolj izplača. Kontaktiraj me tukaj.

Če si obstoječi član, se za več info in nasvet obrneš na osebo, ki te je včlanila. Name, če sem to jaz oz. na svojo mentorico ali mentorja, če to nisem jaz.