Drobni rituali

Eterično olje črne smreke, vrtnega šetraja, budinega lesa, limonine mirte, ingverjevi bonboni..

doTerra exclusives jesenski ekskluzivni paket

Ko sem odprla današnje doTerra novičke, skorajda nisem mogla verjeti svojim očem, vam spišem počasi vse spodaj! doTerrina eterična olja so namreč v 98% ekskluzivna, kar pomeni, da se jih ne da prejeti nikjer drugje! In kot še vedno velja, s tem v roke prejmete najbolj testirana in zaupanja vredna olja.

Velikokrat nam pri doTerri ponudijo začasno ponudbo, ker nam v pokušino želijo dati najnovejša eterična olja svoje ključne metode co-impact sourcing-a. Včasih so ta eterična olja sestavni del doTerra ekskluzivnih Blends (mešanic), drugič pa so morda napovednik eteričnega olja, ki bo morda v prihodnje ob dovolj zalogah v stalni ponudbi.

Črna smreka.

Eterično olje črne smreke

Eterično olje črne jelke se pridobiva iz iglic in vejic vrste Picea Mariana, ki raste na področju Kanade v gozdovih Boreal. S pridobivanjem rešujejo problem odpadnega (in poprej neizkoriščenega) materiala ob poseki, ki jo odgovorno in trajnostno uravnava tamkajšnje ministrstvo za gozdarstvo.

Dragoceni in z esencami polni material vej in vejic ob ostrganju debel, ki je poprej ostajal v gozdu in tudi neugodno vplival na kvaliteto zemlje, sedaj dobiva svojo dodano vrednost za pridobivanje izjemnega eteričnega olja. Hkrati odpadek destilacije uporabljajo kot izvorni material pogon novega procesa destilacije, da se celotni krog trajnostno in najbolj optimalno izkoristi.

Eterično olje lahko uporabite po naporni vadbi zmešajte 1–2 kapljici olja črne smreke s frakcioniranim kokosovim oljem za masažo kože, kar bo ustvarilo pomirjujoč občutek. Nanesite na kožo za pomiritev razdraženosti. Dodajte dnevni vlažilni kremi in zmanjšajte pojav kožnih nepravilnosti ter spodbudite zdrav videz kože. Spodbuja občutke sproščenosti in miru in v difuzorju zelo ugodno vpliva na dihala.

Ingverjevi bonboni oz. pastile.

Ingverjevi bonboni

Ingverjevi bonboni dōTERRA so pripravljeni iz eteričnega olja ingverja, ki se za razliko večine destilira iz svežih in ne suhih korenin ingverja na Madagaskarju. Z eteričnim oljem limone odlično podpirata zdravo delovanja prebavnega sistema in vsa nelagodja ali slabosti povezane z njim.

Bonboni tako združujejo pozitivne učinke eteričnega olja ingverja CPTG™ in priročno obliko naravne pastile. Sladek in rahlo oster, a slasten okus ingverja ter dodatek eteričnega olja limone pripomoreta k pozitivnim učinkom in dajeta pastili izjemen okus. Vzemite en bonbon pred ali med potovanjem. Idealen je za posladek po obrokih ali ob nelagodjih v žrelu in grlu.

Budin les in Nicole Stephens, direktorica raziskav in formulacije eteričnih olj.

Eterično ulje budinega lesa

Budin les vrste Eremophila Mitchellii se doslej nahaja v moškem Amavi Touch roll-on in Kid´s Calmer roll-on pomirjujoči mešanici. doTerrin prihaja iz Avstralije in zaradi vsebujočih seskviterpenov ima sprostitveno in pomirjujoče učinkovanje na um in kožo. Ujame se s sproščujočimi eteričnimi olji kot je pačuli, sandalovina, sivka,..

Če si želite sproščujoče masaže, eno do dve kapljici zmešajte s frakcioniranim kokosovim oljem dōTERRA. Zmešajte ga s citrusnimi ali cvetličnimi olji v steklenički s kroglico ali v svojem najljubšem difuzorju dōTERRA, da ustvarite poživljajočo aromatično izkušnjo za prizemljitev. Dodajte nekaj kapljic olja lesa Buda v dnevno vlažilno kremo za kožo obraza in telesa dōTERRA.

Eterično olje limonine mirte.

Eterično olje limonine mirte

Eterično olje iz listov grmičevja limonine mirte Backhousia citriodora prihaja iz Avstralije. Na prvi vdih se vam bo zdelo, kot da ste odprli stekleničko limonske trave, s katero si delita tudi nekaj podobne kemijske sestave in skupnih učinkovanj. Raziskave vsebujočega citrala so še posebno zanimive, saj in vitro podpira zdravo antioksidativno odzivnost telesa in zdrav razvoj celičnega DNA, še posebno v predelu jeter.

Za sproščujočo masažo zmešajte eno kapljico olja s frakcioniranim kokosovim oljem dōTERRA. Dodajte kapljico olja limonine mirte v vodo za osvežilen okus. Spodbuja občutke pozitivnosti in umirjenosti. Koristno v prehodnem obdobju med letnimi časi, tako v difuzorju, kot v pršilki ali v čistilih.

Eterično olje vrtnga šetraja.

Eterično olje vrtnega šetraja

Verni šetraj zagotovo poznamo vse,ki ga rade dodajamo krepkejšim jedem na žlico. doTerrin Satureja hortensis pa raste pod odličnimi pogoji v Bolgariji, kjer sem imela nepozabno priložnost in situ letos junija vse spoznavati in preverjati na lastne oči. Za najboljši kemijski profil ga destilirajo iz posušenih listov rastline.

Ko ga povonjamo, nam prinese močno, pekočo in poprasto aromo. Kot limonska mirta daje močno podporo antioksidativni odzivnosti telesa in podpira zdrav razvoj celičnega DNK. Podpira zdravo delovanje možganov, mišičnega tkiva, celic, srčno – žilnega sistema, jeter in dihal. Kot origano in klinčke ga je potrebno izdatneje redčiti. Veliko o njem vam povem, če pogledamo, da se nahaja v doTerra DDR mešanici.

Dodajte nekaj kapljic k jedi, da poudarite okus. Zaužijte eno do dve kapljici v veganski kapsuli dōTERRA za podporo telesa. Zaužijte eno do dve kapljici olja vrtnega šetraja po večjem obroku. Zeliščna in pomirjujoča aroma.

Jesenski paket ekskluzivnih izdelkov.

Jesenski začasni in ugodnejši doTerra Exclusives kit paket ekskluzivnih izdelkov

To jesen nam ponujajo ekskluzivni Exclusives paket neverjetnih eteričnih olj in ingverjevih bonbonov! Ponudba je začasna, dokler zaloge ne poidejo in časovno omejena v času, ko bodo potekali Autumn Tour dogodki, med 8. oktobrom in 30. novembrom. Tokrat bo paket izjemoma dosegljiv vsem, prisotnim in neprisotnim na dogodku in se ponuja z 20% znižanja in v neomejenem številu (dokler zaloga ne poide).

Paket vključuje med novimi prihajajočimi izdelki ingverjeve bonbone in črno smreko 5ml ( Black Spruce ) ter le začasno dosegljiva eterična olja vrtnega šetraja 5ml (Summer Savory), budinega lesa 5ml (Buddha Wood) in limonino mirto 5ml (Lemon Myrtle). Članska in/ali včlanitvena cena paketa je 104,25€ (78,5 PV točk; številka izdelka 60211327 ).

Kako lahko kupim Exclusives kit?

Kot nečlan se s paketom lahko včlanite in za popust doplačate članarino in stopite v čudovito članstvo brez obvez, z veliko ugodnosti brezplačnih točk in olj in z mojim zvestim mentorstvom. Ali ga dodate drugemu včlanitvenemu paketu, ki članarine oprosti. Če ste član, paket lahko kupite na One Time Standard enkratno naročilo (ne na LRP), ker bi bilo kar nesramno prelepo, da ob 20% popusta dobimo tudi povračilo točk. Ne pozabite, ponudba traja od 8. oktobra do 30. novembra, vendar le, če poprej zaloga ne poide, tako da če ga želite, si ga kot nečlan ali kot član priskrbite čim prej!

Tema jesenskega doTerra Autumn Tour: Healthy Habits for Life.

Veliki jesenski Autumn Tour dogodek

Vendar vam povem, biti na največjem jesenskem Autumn Tour dogodku 23. novembra v Ljubljani, hotel Union vam pripelje doživetja in znanja, ki jih ne morete kupiti. Podari pa vam več kot 30€ vreden 15ml Petitgrain, čeprav boste za karto za celotni dogodek odšteli le 18€, priskrbi si jo TUKAJ.

Če si nečlan, sem tvoja svetovalka ali te moj način mentoriranja pokliče in kupiš karto, mi sporoči, pri meni te čaka dišeče presenečenje. Če pa si že moj sočlan ali sočlan moje ekipe mentoric, pa svojo prisotnost po nakupu karte potrdi tudi TUKAJ, morda prejmeš eno od dragocenih dišečih krasot.

Dogodek ti podari čudovita predavanja, preizkušanje vseh izdelkov, klepet in druženje s podobno mislečimi navdušenci nad aromaterapijo in prvi krat okrogle mize s kratkimi praktičnimi predavanji o rabi in če te bo zanimalo, tudi o delu doTerre. Predvsem pa ti podari soboto zase! Neprecenljivo, sploh ko si mama, zato si rezerviraj ta dan že sedaj ter kupi karto s prijateljico, ki jo prav tako privlačijo naravne in dišeče rešitve. Dogodek bo posvečen zdravim dnevnim navadam za dobro počutje in ohranjanje zdravja. Jaz se že nadvse veselim klepeta z vsakim izmed vas!

Ooo dragi moji, jaz že komaj čakam 8. oktober, ko bo paketek končno dosegljiv! In 23. november, ko se srečamo v najprijetnejših ozirih na Autumn Tour dogodku tudi v Ljubljani!

Daily Habits Kit

Predvsem pa te dni še sledi prispevek o še enem neprecenljivem paketu, ki ga doTerra prav tako za čas Autumn Tour znižuje za 20%, Daily Habits paketu – nosilec tokratne teme dogodkov! Hvala doTerra, ta paket bi moral izkusiti čisto vsak najstnik in odrasel!