Drobni rituali

doTerra November Sale

november sale doterra razprodaja

Največja razprodaja doTerra brandiranih izdelkov in eteričnih olj ter mešanic iz omejene LTO izdaje

Danes malo kasneje objavljam, ker sem se najprej posvetila svojim sočlanom. Sama obožujem doTerrine LTO (Limited Time Ofer), ker nas učijo o oljih, ki so morda del doTerrinih mešanic ali pa so že kdaj bili na voljo.

Sama to vzamem kot priložnost, da obudimo dobre recepte in načine uporabe. Tudi če ti je kateri morda kak želeni izdelek ali olje ušel, si ne ženi preveč k srcu, ker marsikateri recept lahko uporabiš tui pri podobnih oljih.

Kje izvem več o doTerra November sale?

Gre za olja in mešanice, ki jih v redni prodaji ni, toaletke za olja, vrečke, torbica, stojala za olja, USB difuzor in še in še. Več o tokratnih izdelkih najdeš poglobljeno, pisno ali video kot član v članski učni podporni skupini. Nečlani pa pri meni, vaši bodoči mentorici.

Kako najugodneje naročim izdelke iz doTerra November Sale?

ČLANI: V tvoji in naših doTerra pisarnah je že vse na voljo na v SHOP in NOVEMBER SALE. V LRP moraš dodati vsaj en izdelek z najmanj 1PV vrednostjo iz redne ponudbe, da poleg lahko dodaš ONE TIME izdelke iz začasne ter omejene prodaje (November Sale ali praznične reči iz While Suppplies Last). Ko LRP (tudi če si ga že ta mesec oddal) ročno preurediš, ga oddaš na CONTINUE in PROCESS ORDER NOW.

Če nisi nakupoval 13 mesecev od včlanitve, se ti avtomatsko doda 18,25€ Membership Renewal (podaljšanje članstva), a ti ob tem podari več kot 21€ vreden Peppermint. Poštnina se ti na LRP vedno vrača v 7 točkah (vrednost 7€).

NEČLANI: mi pišete in vam v par minutah pomagam izvesti naročilo. Super darila imate ta mesec ob 100PV in 200PV včlanitvi

ČAKALNA VRSTA: Zaradi velikega zanimanja se lahko zgodi, da se bo uredila nakupovalna ONLINE VRSTA: prvi pride-prvi-dostopa-do-pisarne. Zato NE osvežuj strani, ker boš izgubila/a svoje čakalno mesto. Počakaj, da se ti dostop do doTerra pisarne odpre.

PLAČILO: Marsikaj bo zaradi male zaloge HITRO POŠLO, zato naročaj želeno čim prej, najbolje kar sedaj. Predvsem pa se ne obremenjuj, če bo kaj hitro pošlo. Če za plačilo (Payment: v košarici ga urejaš na Edit) izbiraš predračun Bank Wire, ga v spletni banki ali na pošti poravnaj čim prej. Na novo je na voljo tudi PayPal plačevanje.

doTerra November Sale eterična olja in mešanice

Tokrat sem ti pripravila zapis v obliki grafik, da si jih lahko shraniš za pozneje in da je vse na enem mestu.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Z vami že več kot 7 let! Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829

Če si želiš, da ti preračunam, ali se tvoj prvi nakup izplača na SHOP (redna cena) ali na JOIN & SAFE (25% znižani včlanitveni nakup brez obvez), mi javi na maja@zavsakdom.si. Če bo tvoj prvi nakup znašal nad 100PV točk, mi nujno podatke (ime, priimek, naslov, mobilni telefon, mail in rojstni datum ter naročilo) javi na zgornji kontakt, da te vnesem jaz skozi posebni postal Diamond Club dogodkov, da ti doTerra v novembru lahko pripiše še od 3 do 6 dodatnih brezplačnih daril (Wild Orange, On Guard Drops, On Guard Mouthwash Copaiba, Deep Blue Rub in priročno torbico).