Drobni rituali

On Guard ustna voda

on guard mouthwash ustna voda vodica

Težko pričakovana osvežilna in negovalna ustna voda!

Kako smo bili vsi veseli, da je končno na voljo tudi On Guard Mouthwash ustna voda! V svetu močnih kemikalij, je včasih res izziv poiskati kaj nežnega, prijaznega do nas in narave. Sploh, ko pride do čisto osnovnih stvari.. Tudi, ko pride do ustne vodice.

Pri nas sva jo velikokrat pripravila iz destilirane vode, soli, eteričnih olj poprove mete, limone ali spearminta in drugega citrusa..

Naju je pa še kako razveselila novica, da prihaja On Guard ustna voda! Že tako ali tako obožujeva On Guard naravno belilno zobno pasto brez fluora in celotno kolekcijo iz namenske zaščitne mešanice On Guard. Vodice pa sva še toliko bolj vesela zaradi okusa, svežine in seveda učinka!

Kaj je On Guard Mouth Wash?

In tako je tu. On Guard ustna voda. Narejena iz najboljših sestavin. Kot del dnevne rutine skrbi za najino ustno higieno, čisti in neguje dlesni in sklenino predvsem zaradi vsebovane miswake, ne vsebuje alkohola, podpira zdrav izgled zobovja, zmanjšuje obloge in ima prijeten sladkast okus zaradi xilitola, naravnega alkohola. Zaščiti in osveži! Vsebovanih je 473ml, priložen pa je tudi dozirni lonček.

Kako uporabljam On Guard ustno vodo?

Pred uporabo jo po navodilih pretreseva, žvrkljava jo 1 minuto in nato izpljuneva – tako zjutraj, kot zvečer ali po obroku. Takoj po tem, ko si zobe umijeva z zobno pasto On Guard.

Nekateri smo jo prejeli na junijskem Summer Tour predčasno. Odslej pa je v redni ponudbi! Skrajni čas, ker sva svojo junijsko že porabila.