Drobni rituali

Deep Blue Rub krema

dep blue rub krema doterra

Deep Blue Rub krema je že tako tako med našimi favoriti, zato je skrajni čas, da ti jo opišem in povem, kako vse jo uporabljamo mi.

Družina Deep Blue izdelkov za mišice in sklepe. Pa tudi veliko več!

Kaj je Deep Blue rub krema?

Deep Blue Rub je priročna hladilna, sprostitvena nemastna masažna krema, ki vsebuje 5ml blažilne mešanice Deep Blue (eterična olja Wintergreen – zelenka, Camphor – kafrovec, Peppermint – poprova meta, Ylang Ylang – ilang, Helichrysum – laški smilj, Blue Tansy – modri vratič, Blue Chamomile- modra kamilica in Osmanthus – osmant).

Kakšna je razlika med Deep Blue Rub kremo in mešanico eteričnih olja Deep Blue?

Od mešanice eteričnih olj Deep Blue 5ml (cena kreme in 5ml mešanice je v redni prodaji enaka) se krema Rub 120ml razlikuje, ker ji je dodano še nekaj rastlinskih izvlečkov, ki njene učinke še povečajo.

Kako najraje uporabljam Deep Blue rub kremo?

Deep Blue Rub krema podpira naše mišice in sklepe, ugodno pa pomaga ob težavah v predelu ušesa (mažem okoli ušesne školjke), mehurja (mažem na predel mehurja), ko naredimo napačen gib, pri dihalnih težavah, celo pri trebušnih in menstrualnih težavah (namažem v popek in na mesto nelagodja).

Je nujna oprema za vse športnike, otroke, ki hitro rastejo, starše, stare starše in vse, ki imate intenzivno pisarniško ali fizično delo.

Namažem si jo na zatilje, ko ob pisarniškem delu začutim napetost ali nelagodje. Ko čutim nelagodje v mišicah ali sklepih in po fizično in miselno napornejšem dnevu vtrem v stopala, ki so čez da postala kar številko večja.

Za namazati kremo Deep Blue rub na zatilje ali nelagodje tekom dneva potrebujem 10 sekund, stane me 0,30€.

Deep Blue krema je odlična tudi po vadbo. Predvsem pa naravnejša kot vse, kar poznam.

Zelo veliko slovenskih znanih športnikov, fizioterapevtov in maserjev jo pozna, jo obožuje in vključuje v svoje delo! Nahaja pa se tudi na kölnski listi za športnike dovoljenih, ne-doping, izdelkov.

Krasen sopotnik Deep Bleu mešanici in Deep Blue kremi je Copaiba eterično olje.

S katerimi eteričnimi olji rada okrepim Deep Blue Rub kremo?

Tudi sama kremi po potrebi moč podkrepim še s kako kapljico Deep Blue, Lemongrass, Copaibo, Frankincense, Sivko, Helichrysum (laškim smiljem) ali Turmeric. Sploh, če jo pri močnem nelagodju nanesem po tuširanju in skočim pod deko za pol ure, s toplo ˝kompreso˝ naredim ogromno že z enim samim nanosom.

Upamo, da bo Deep Blue Stick s Copaibo na voljo tudi v Evropi.
V družini Deep Blue najdemo tudi že redčeni rollon Touch Deep Blue.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829

Če se želiš včlaniti (obvez članstvo nima), klikni na JOIN & SAVE (za redni nakup na SHOP). Vnašaj brez šumnikov. V času Diamond Cluba (September – November) mi javi svoje podatke (ime, priimek, naslov, mobilni telefon, mail in rojstni datum ter naročilo)za včlanitveni nakup, ko je ta nad 100PV točk, ker si do brezplačnega olj/olj upravičen le, če te vnesem preko posebnega Diamond Club Portala. Če se včlaniš v tem času sam, se darilo ne pripiše. Spremljaj aktualno mesečno ponudbo za ostale promocije. Plačaš lahko s kreditno kartico ali na predračun. V 5-7 delovnih dneh je paket pri tebi. Nato se s teboj kot izbrana mentorica rada slišim/dobim, da greva čez tvoje izdelke in vprašanja in sem ti vedno na voljo za usmeritev. Včlani se lahko tudi podjetje. Če te zanima, kako deliti/delati doTerro, mi lahko omeniš, da se lahko posvetiva tudi tej temi.