Drobni rituali

Deep Blue Rub krema

dep blue rub krema gift

DEEP BLUE GIFT SET, kaj pa to? Res sem se razveselila paketa, Deep Blue Rub krema je že tako tako med našimi favoriti, zdaj pa sta začasno v omejeni ponudbi poleg še masažna krogla in manjši aplikator s priročnimi rollerčki.

Kaj je Deep Blue rub krema?

Deep Blue Rub je priročna hladilna, sprostitvena nemastna masažna krema, ki vsebuje 5ml blažilne mešanice Deep Blue (eterična olja Wintergreen – zelenka, Camphor – kafrovec, Peppermint – poprova meta, Ylang Ylang – ilang, Helichrysum – laški smilj, Blue Tansy – modri vratič, Blue Chamomile- modra kamilica in Osmanthus – osmant).

Od mešanice eteričnih olj Deep Blue 5ml (cena kreme in 5ml mešanice je v redni prodaji enaka) se krema Rub 120ml razlikuje, ker ji je dodano še nekaj rastlinskih izvlečkov, ki njene učinke še povečajo.

Kako najraje uporabljam Deep Blue rub kremo?

Deep Blue Rub krema podpira naše mišice in sklepe, ugodno pa pomaga ob težavah v predelu ušesa (mažem okoli ušesne školjke), mehurja (mažem na predel mehurja), ko naredimo napačen gib, pri dihalnih težavah, celo pri trebušnih in menstrualnih težavah (namažem v popek in na mesto nelagodja).

Tudi sama kremi po potrebi moč podkrepim še s kako kapljico Deep Blue, Lemongrass, Copaibo, Frankincense, Sivko, Helichrysum (laškim smiljem) ali Turmeric. Sploh, če jo pri močnem nelagodju nanesem po tuširanju in skočim pod deko za pol ure, s toplo ˝kompreso˝ naredim ogromno že z enim samim nanosom.

Namažem si jo na zatilje, ko ob pisarniškem delu začutim napetost ali nelagodje. Ko čutim nelagodje v mišicah ali sklepih in po fizično in miselno napornejšem dnevu vtrem v stopala, ki so čez da postala kar številko večja.

Za namazat kremo Deep Blue rub na zatilje ali nelagodje tekom dneva potrebujem 10 sekund, stane me 0,30€.

Je nujna oprema za vse športnike, otroke, ki hitro rastejo, starše, stare starše in vse, ki imate intenzivno pisarniško ali fizično delo.

In če še ne veste, pomembni nekdanji nogometni trener, naša nogometna reprezentanca in kar pošteno število (tudi) slovenskih fizioterapevtov in maserjev jo pozna, jo obožuje in vključuje v svoje delo! Nahaja pa se tudi na kölnski listi za športnike dovoljenih, ne-doping, izdelkov.

Čudovit video prikaz Darilnega paketa, ki je na voljo v omejeni zalogi začasno, najdeš tu:

LTO Deep Blue™ Gift Set Članska cena €55,00 | PV30

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829