Drobni rituali

doTerra pomladni BOGO 2021

blue tansy maroška kamilica doterra bogo eterična olja eterično olje
Tokrat je doTerra za nas pripravila kratko knjižico z opisi in recepti. Našo poglobljeno člansko pa kot dodano vrednost mentorstvu prejmejo lahko vsi člani naše skupnosti. Prav tako te od 23.2. od 21h v obči članski skupini čaka naš simpatični webinar v živo.

Pogosta vprašanja za doTerra pomladni BOGO

Kaj je doTerra pomladni BOGO?

BOGO je okrajšava za ponudbe po sistemu Buy-One-Get-One (Kupi en izdelek, drug izdelek brezplačno). Vse ponudbe BOGO in njihova razpoložljivost (ali ko so razprodani) so oznanjene na strani Facebook podjetja dōTERRA Europe. Vsaka ponudba BOGO ima omejitev pet izdelkov na posamezen račun (če ni zavedeno drugače). Vse ponudbe BOGO lahko združite v eno naročilo in prihranite stroške pošiljanja. 

Ali lahko element doTerra pomladni BOGO plačam s točkami, ki sem jih pridobil/-a z nakupom izdelka?

V okviru istega naročila, v katerem boste kupili tudi elemente ponudbe BOGO, lahko uporabite točke, vendar pa elementi, plačani s točkami, ne bodo šteli za brezplačne izdelke ponudbe BOGO.

Ali lahko doTerra pomladni BOGO-te plačam z nakazilom ali trajnikom?

Pri naročilih ponudbe BOGO je zaželeno predplačilo s kreditno kartico ali plačilo prek računa AR, sprejemali pa bomo tudi plačila prek bančnih nakazil, če bodo ta prejeta v 48-urnem obdobju – v tem primeru priporočam naročilo 24.02. 2021 in takojšnje plačilo preko spletne banke ali na pošti.

Ali se mi izplača kupiti doTerra pomladni BOGO po redni ceni?

Sama prepričano menim, da se ti ne izplača. Tule tudi bolj natančno podelim zakaj. In ker s članstvom, ki nič ne obveže, ne dobiš nič obvez, dobiš pa veliko neplaniranega, med drugim tudi tole. Na koncu pa je na tebi, da se odločiš za način nakupa. Če pa razmišljaš, kaj lahko vzameš za optimalni prvi nakup, pregledno podelim tukaj. Poleg seveda lahko priklopiš tudi BOGO ali druge izdelke.

doTerra pomladni BOGO in tokratna eterična olja in mešanice

Prvi doTerra pomladni BOGO: TRIO ZA KOŽO IN UMIRJANJE TELESA, UMA IN SRCA!

Kupi Blue Tansy 5ml (Modra maroška kamilica) čc 106,26€, 107PV, prejmeš brezplačno Roman Chamomile 5ml (vrednost po čc 56,75€) + brezplačno Lavander 15ml (vrednost po čc 23,50€). Prihranek po čc 80,25€. Če si član, najugodneje naročiš na svoj LRP v svoji doTerra pisarni. Če se z njim včlanjuješ, ti prihranek vsekakor pokrije 24,50€ članarine. PTT 8,54€ pa se ti v celoti povrne v 7 točkah. Lahko ga tudi priklopiš včlanitvenemu paketu.

Več o Modrem vratiču tukaj.
Več o Rimski kamilici tukaj.
Več o Pravi sivki tukaj.

Drugi doTerra pomladni BOGO: DUO ZA ZDRAVO ODZIVNOST TELESA

Kupi Zen Gest 15ml čc 36,50€, 37,5PV, prejmeš brezplačno Wintergreen (Zelenka) 15ml (vrednost po čc 28,00€). Prihranek po čc 28,00€. Če si član, najugodneje naročiš na svoj LRP v svoji doTerra pisarni. Če se z njim včlanjuješ, ti prihranek vsekakor pokrije 24,50€ članarine. PTT 8,54€ pa se ti v celoti povrne v 7 točkah. Lahko ga tudi priklopiš včlanitvenemu paketu.

Več o Zen Gest tukaj.
Odličen podporni rollon recept z Zelenko najdeš tukaj.

Tretji doTerra pomladni BOGO: DUO MAGIC ZA SUPER MOČ

Kupi Turmeric (Kurkuma) 15ml čc 33,25€, 31,5PV, prejmeš brezplačno Peppermint 15ml (vrednost po čc 21,25€). Prihranek po čc 21,25€. Če si član, najugodneje naročiš na svoj LRP v svoji doTerra pisarni. Če se z njim včlanjuješ, ti prihranek pokrije skoraj ves del 24,50€ članarine. PTT 8,54€ pa se ti v celoti povrne v 7 točkah. Lahko ga tudi priklopiš včlanitvenemu paketu.

Malo širše o kurkumi tukaj.
Več o Poprovi meti tukaj.

Četrti doTerra pomladni BOGO: DUO CITRUSNO SONCE

Kupi Green Mandarine (Zelena Mandarina) 15ml čc 33,25€, 31,5PV, prejmeš brezplačno Yellow Mandarine (Rumena Mandarina)5ml (ni v redni prodaji). Če si član, najugodneje naročiš na svoj LRP v svoji doTerra pisarni. Če se z njim včlanjuješ, ti prihranek predvidoma (glede na vrednost Rumene mandarine v svetu) pokrije skoraj ves del 24,50€ članarine. PTT 8,54€ pa se ti v celoti povrne v 7 točkah. Lahko ga tudi priklopiš včlanitvenemu paketu.

Več o Zeleni mandarini tukaj.

Peti doTerra pomladni BOGO: DUO VESELE CELICE

Kupi Pink Pepper (Rožnati Poper) 5ml čc 26,25€, 24,5PV, prejmeš brezplačno Black Pepper (Črni Poper) 5ml (vrednost po čc 21,25€). Prihranek po čc 21,25€. Če si član, najugodneje naročiš na svoj LRP v svoji doTerra pisarni. Če se z njim včlanjuješ, ti prihranek pokrije skoraj ves del 24,50€ članarine. PTT 8,54€ pa se ti v celoti povrne v 7 točkah. Lahko ga tudi priklopiš včlanitvenemu paketu.

Več o Rožnatem popru tukaj.

Kupi vse BOGO: 235,50€, podarjenega/prihranek za 150,75€ + vrednost podarjene Yelow Mandarine ni znana.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293 | maja@zavsakdom.si

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829