Drobni rituali

doTerra poletni BOGO 2020

doterra bogo poletje poletni 2

Nisem si mislila, da bo po pozno-pomladnem poletni res že julija! Nazaj je doTerra BOGO ponudba, ki ni le čas ugodnih nakupov, temveč čas druženja, izmenjave naših izkušenj in receptov! doTerra je na moje veselje tokrat olja iz osnovne desetke zamenjala z zelo dragocenimi olji, kar dokazuje tudi naš izbor receptov in izkušenj ter sobotni webinar, ki smo ga posnele za vas in podelile vaše in naše izkušnje z njimi. Več pa v mojih FB live.

Tokratne tri BOGO 2 ponudbe. Naročiš lahko enega, dva ali vse tri v enem od 27.7. do srede 29.7. do polnoči oz. dokler zaloga ne poide!

Pogosta vprašanja za doTerra poletni BOGO

Kaj je doTerra BOGO?

BOGO je okrajšava za ponudbe po sistemu Buy-One-Get-One (Kupi en izdelek, drug izdelek brezplačno). Vse ponudbe BOGO in njihova razpoložljivost (ali ko so razprodani) so oznanjene na strani Facebook podjetja dōTERRA Europe. Vsaka ponudba BOGO ima omejitev pet izdelkov na posamezen račun. Med tem 72-urnim promocijskim obdobjem lahko vse ponudbe BOGO združite v eno naročilo in prihranite stroške pošiljanja. 

Ali lahko element BOGO plačam s točkami, ki sem jih pridobil/-a z nakupom izdelka?

V okviru istega naročila, v katerem boste kupili tudi elemente ponudbe BOGO, lahko uporabite točke, vendar pa elementi, plačani s točkami, ne bodo šteli za brezplačne izdelke ponudbe BOGO.

Ali lahko BOGO-te plačam z nakazilom ali trajnikom?

Pri naročilih ponudbe BOGO je zaželeno predplačilo s kreditno kartico ali plačilo prek računa AR, sprejemali pa bomo tudi plačila prek bančnih nakazil, če bodo ta prejeta v 72-urnem obdobju -v tem primeru priporočam naročilo 27.7. in takojšnje plačilo preko spletne banke ali na pošti.

Ali se mi izplača kupiti BOGo po redni ceni?

Sama prepričano menim, da se ti ne izplača. Tule tudi bolj natančno podelim zakaj. In ker s članstvom, ki nič ne obveže, ne dobiš nič obvez, dobiš pa veliko neplaniranega, med drugim tudi tole. Na koncu pa je na tebi, da se odločiš za način nakupa. Če pa razmišljaš, kaj lahko vzameš za optimalni prvi nakup, pregledno podelim tukaj. Poleg seveda lahko priklopiš tudi BOGO ali druge izdelke.

Tu najdeš kratke napotke za včlanitveno ali za redno naročilo, ki ga izvedeš na moji strani. Če pa si že član, pa BOGO naročiš v svoji pisarni po teh napotkih.

Tokratni doTerra poletni BOGO 2 izdelki

Tisti, ki še niste člani in si jih želite, pa jih najugodneje dobite z včlanitvijo, ki obvez nima in vam praktično zaradi gratis izdelka/izdelkov podari znesek za vsaj članarino. Še nečlan? Zapisane -25% cene dobiš z 24,50€ članarine. PTT 8,54€ se ti, kot vsem članom, v celoti povrne v 7 dodatnih točkah. Prejmeš pa: 12m članstva, NIČ obvez, moje mentorstvo, našo skupnost izkušenj in druženja. Lahko izkoristiš tudi tomesečno promocijo, kjer lahko prejmeš kar 124PV točk brezplačno. Vaša Maja Čebašek, 041902293, maja@zavsakdom.si

BERGAMOT 15ml in brezplačna CLEMENTINE 15ml

Čudovit dvojček za citrusne sanje in poletna razvajanja

Eterično olje bergamotke med vsemi citrusi je najbolj zahtevna, saj potrebuje ugodne klimatske razmere in svojevrstno prst. Prvotno jo v zdravilne namene gojijo v mestu Bergamo, latinsko ime bergamia pa najverjetneje izvira iz turške besede ˝beg-armudi˝, kar pomeni ˝prinčevo hruško˝. Poznamo jo zaradi ugodnega delovanja proti stresu in napetosti, pa tudi zaradi pomirjanja kože in vračanja mladostnega videza. V Grčiji njeno mehko in sladko meso še danes velja za odličen desert, ki ga pojedo iz lupinice kar z žličko, odlična pa je tudi kot dopolnilo h grenki kavi. V turški Antaliji pa iz nje izdelujejo odlično marmelado. Eo bergamotke dviguje razpoloženje in je hkrati pomirjujoče. Njena grenko, sladko-začinjena aroma je pogosto zgornja od treh not parfumskih mešanic. V primerjavi z eo divje pomaranče ima še dodatno cvetno noto. Ni naključje, da se nahaja v Clary Calm mešanici za ženske, Anchor mešanici, Beautiful mešanici, Citrus Bliss, Forgive in Touch Forgive mešanici, mešanici Touch Hope in mešanici Whisper.

Klementina je odlična pomoč za slajše spanje. Odlična tudi za čistilno noto, lahko v kopeli z muškatno kaduljo (clary sage). Nežno čisti kožo in se odlično ujame skupaj s čajevcem. Za napetosti se z majaronom ujame na mišičnem tkivu. Interno v kozarcu z vode pomirja živčni sistem, ujame pa se tudi redčeno v ta namen s copaibo ali baziliko, sploh redčeno na predel nadledvičnih žlez, predvsem, če imate zelo stresno obdobje. Ni naključje, da se nahaja v mešanici Thinker, Motivate in Touch Motivate, Citrus Bliss.

Kupiš Bergamot 15ml, članska cena 30,50€, 31,5PV, prejmeš gratis Clementine 15ml, ki je v redni ponudbi ni.

Za recepte Bergamotkina pena za umivanje rok, Happy Feet masko za stopala in Happy Feet sladico, Earthy Spice in Fresh Cut Grass moški parfum, Summer Breeze mešanico, Klementinino strjenko se prijavi na moje e-novičke.

CLARY SAGE (Muškatna kadulja) 15ml in brezplačni LAUREL LEAF (Lovor) 5ml

Čudovit dvojček, hiša moči

Clary Sage ali muškatna kadulja je prav posebno olje, sploh olje za vsako žensko. Večina ga pozna kot sestavno eterično olje mešanice za hormonalna nelagodja Clary Calm. Je sicer kaduljnica, kot žajbelj, učinkovanja pa ima mmm za nas dame. Sama jo rada uporabim ob večjih hormonalnih nelagodjih. Zelo pa mi paše tudi za čustva, sploh če mi zanihajo ravno zaradi hormonalnih težav. Pa da je po možnosti blizu še polna luna, takrat si jo nanašam redčeno na pulzne točke, pod nos in na zatilje. Ima tudi zelo močno učinkovanje, ko rabim kaj za pomiritev ali globok spanec. Res noro! Še moj bolj zaspi v minuti, če se z njo odišavim pred spanjem. Krasno se obnese tudi za razdraženo, suho kožo, in ko sem jo tudi že preizkusila v kremi za obraz ali losjonu za telo, takrat dobi tisti nežnejši in pravzaprav pravi vonj, ki smo ga vajeni iz narave. Hkrati sprošča in deluje kar malo evforično. Če imam malo bolj pester mesec in se mi posledično pozna na ciklu, mi najbolj pomaga, če jo par kapljic kanem v milo za kopel in to redčeno spustim v banjo ter si privoščim super sprostitveno kopel. Prijateljica in kolegica Špela je z njo zelo zadovoljna v šamponu, ker zelo diši, lasje so mehki in zlahka se razčešejo, sploh če imate občutljivo lasišče, po izkušnjah blagodejno vpliva tudi nanj. Iz izkušnje pomaga tudi pri poporodnih nelagodjih v predelu maternice. Ni naključje, da se nahaja v Clary Calm, Peace in Touch Peace.

Lovor ali laurel leaf eterično olje ni v redni ponudbi, vsi pa ga poznamo kot sestavni del mešanice za dihala, Air oz. nekdanji Breathe. Odličen je za dihalna nelagodja, težave v predelu mišic in ob razdraženi koži. Ima zeliščno, evkaliptusov vonj, tako da je odličen tudi v vseh difuzor mešanicah. Na koži ga uporabljamo redčeno in ga izdatneje redčimo, saj že v mali količini izkaže velike moči.

Kupiš Clary Sage 15ml, članska cena 37,75€, 39PV, prejmeš gratis Laurel Leaf 5ml, ki ga v redni ponudbi ni.

Za recepte Kopel zanjo, Hladilna pršilka zanjo, Pršilka za gladke lase, Masaža mešanico, Varuh svetlobe se prijavi na moje e-novičke.

CONSOLE 5ml in brezplačna TOUCH CHEER 10ml in TOUCH FORGIVE 10ml

Čudovit trojček za naravni parfumi in balzam za čustva

Console Comforting Blend je mešanica podpore in tolažbe. Prinaša cvetno lesno aromo. Sama jo zelo rada nosim kot parfum v zimskih mesecih! Je mešanica za udobje in upanje, v izogib negativnim občutkom kot so žalovanje, žalost in brezupje, v podporo duši v času izgube, za dvig upanja, zjutraj in zvečer na srce, da vzbudimo potrpljenje ob celjenju srčne rane in usmerjanje v pozitivne misli, na šalu ali ovratniku, da se čez dan lažje soočimo z občutki žalovanja in žalosti. Vsebuje eterična olja kadilna bosvelija, ilang-ilang, vrtnica, labdanum, pačuli, sandalovina, amiris – sandal, osmant.  Touch verzija vsebuje tudi kokosovo frakcionirano olje, tako da je primerno tako za najmlajše kot odrasle za direktni nanos na kožo. Ko drugega nimam pri roki, jo rada izrabim kot Clary Calm za ženske zadeve, kot sivko,  Calmer ali kot Serenity za pomirjanje duha in telesa, kože, dihal.

Touch Cheer je mešanica za RAZVESELJEVANJE – CHEER Uplifting Blend, je sreča v steklenički. Združuje aromo citrusov in sladkih začimb. V času sončnih pomladnih, poletnih in jesenskih dni jo imam najrajši za smejoč parfum! Uporabljamo jo na pulznih točkah za optimizem in dvig razpoloženja, tudi na vatko ali glinen obesek v avtomobilu, ko smo potrti, med dlani kapljico, pomanemo in inhaliramo. Vsebuje eterična olja limonina mirta, klinčki, divja pomarančazvezdni janež, ingver, cimet, muškatni orešček, ekstrakt vanilje, korenikasta krvomočnica. Touch verzija vsebuje tudi kokosovo frakcionirano olje, tako da je primerno tako za najmlajše kot odrasle za direktni nanos na kožo. Ko pri sebi nimam On Guard ali Stronger, ga uporabljam v njegov namen.

Touch Forgive je mešanica za ODPUŠČANJE – FORGIVE Renewing Blend je mešanica za pomirjanje in odpuščanje. Nosi aromo svežine in gozda. Doma nam zadiši, ko se spremo ali smo slabe volje, nezadovoljni. Ko drugega nimam pri roki, jo rada izrabim kot Steady za fokus ali kot Balance za prizemljitev. Z njim imamo v rokah mešanico za zadovoljstvo, olajšanje, potrpežljivost, za meditacijo ob občutkih jeze ali krivde, na pulzne točke in srce za zadovoljstvo in prizemljitev, na rokah čez dan, da se izognemo negativnim občutkom ob sicer razumljivih situacijah. Vsebuje eterična olja timijan, citronela, orjaški klek, brinove jagode, smreka, bergamotka, mira, rumena cedra (Aljaska). Touch verzija vsebuje tudi kokosovo frakcionirano olje, tako da je primerno tako za najmlajše kot odrasle za direktni nanos na kožo. Ko pri sebi nimam Air, ga uporabljam v njegov namen.

Kupiš Console 5ml, članska cena 44€, 40PV, prejmeš gratis Touch Cheer 10ml in gratis Touch Forgive 10ml, vredna po članski ceni 44,25€.

Za recepte Sreča, Objem Aroma dnevnik hvaležnosti, aromatično usidranje se prijavi na moje e-novičke.

Tokratni doTerra poletni BOGO 1 izdelki (20. – 22.7. 2020)

SERENITY SOFTGELS 60 mehkih kapsul in brezplačna CEDRA 15ml

Čudovit dvojček za sladek spanec ali umirjanje

Mehke sprostitvene kapsule Serenity Softgels vsebujejo rastlinske izvlečke in med eteričnimi olji le eterično olje sivke in so krasne za zvečer, ko potrebujemo sproščen in umirjen spanec po težjem dnevu. Sploh, če se želiš zjutraj zbuditi umirjen in osvežen. Krasen pa je tudi za zjutraj kadar vemo, da naš čaka bolj pester dan. Res vsestranska kolekcija, ki bi jo moral na zalogi vedno imeti vsak dom.

Eterično olje cedre (Juniperus virginiana) ima prijeten lesni vonj, ki blagodejno vpliva na počutje in vrača vitalnost. V aromaterapiji s pomočjo difuzorja ali inhalacije čistimo in vzdržujemo dihalne poti. Topično cedra blagodejno vpliva na kožo, jo čisti in ohranja zdravo. Masažna terapija sprošča in pomirja duha in dušo.

Kupiš Serenity Softgels, članska cena 22,25€, 18,5PV, prejmeš gratis Cedarwood 15ml, vreden po članski ceni 14,75€.

Za recepte Happy Merry pršilko, Ghost Buster rollon, Shiny Mermaid, obrazni Smooth Serum se prijavi na moje e-novičke.

KURKUMA ((Turmeric) 15ml in brezplačna poletna mešanica ISLAND MINT 15ml

Čudovit dvojček za obnavljanje in poletno poživljanje

Kurkuma (Turmeric) je izjemen podpornik zdravemu imunskemu sistemu, uporabljamo jo redčeno na podplatih, vzdolž hrbtenice, lahko dodamo v topel napitek, saj podpira delovanje antioksidantov, ter tako pripomore k zdravemu delovanju na celični ravni, kot pri podpiranju zdravih obnovitvenih procesov v naših tkivih, v srčno žilnem sistemu in notranjih organov. Podpira tudi zdravo delovanje celotnega živčnega sistema in podpira pozitivne misli. Koži vrača mladosten sij in pomaga lajšati pigmentne nepravilnosti.

Island Mint je osvežujoča mešanica, ki jo sestavljajo eterična olja limete, limone, poprove mete in črne smreke. Mešanica je kot nalašč za poletne in jesenske dni, saj dviguje fokus, razpoloženje in na nas deluje pozitivno. Odlična je za jutranjo mešanico v difuzorju ali v delovnem okolju, v avtomobilu na poti domov, popoldan, za naš osvežilni pobeg v aroma tropsko oazo ali zvečer za osvežujoče odpiranje dihal! Prav tako jo kadarkoli lahko kanete med dlani in globoko vdihnete. Pripravite razpršilko ali priročen rollon za v torbico in šolski ruzak.

Kupiš Turmeric 15ml, članska cena 33,25€, 31,5PV, prejmeš gratis Island Mint 15ml, ki ni dosegljiv vredni prodaji.

Za recepte Easy Go rollon, Turm & Tang Power Maca, Turm Opt kapsulo, Indie Renewal difuzor mešanico, Island Mint pršilko in Island Mint rollon se prijavi na moje e-novičke.

TIMIJAN (Thyme) 15ml in brezplačni MAJARON (Marjoram) 15ml

Čudovit dvojček za eterično kulinariko, zdrav vdih in umirjeno srce

Timijan je med močnejšimi eteričnimi olji, zato smo z njegovo uporabo v difuzorju bolj skromni, na koži pa ga izdatneje redčimo. Ni naključje, da se nahaja tudi v mešanici DDR, saj podpira zdravo odzivnost protivnetnih procesov na celični in ravni naših tkiv, ter organov. Ugodno vpliva na težja nelagodja na dihalih. Ali kot dodatna pomoč ob večjih nelagodjih mišic, tkiv ali okostja, kjer ga lahko izrabimo kot blažilno masažno mešanico. Kapljica v šamponu pa poživlja naše lasišče. Tudi ob marsikaterem nelagodju na koži ga lahko dodamo v manjši količini. Ne smem pa pozabiti a njegovo uporabnost v kulinariki, sploh v aroma solnici!

Eterično olje majarona ugodno pomirja živčni sistem, ugodno vpliva na zdrav nivo krvnega tlaka, pomirja in sprošča napete mišice, daje podporo dihalom, doma ga radi včasih zamenjamo za klasično začimbo in ustvarimo nor kulinarični twist.

Moja najbolj močna izkušnja z njim je v receptu Carlislie Essentials gospe, ki je ob težki preizkušnji iz svojih olj zmešala mešanico ˝vse bo v redu!˝ (It`s gonna be ok = akronim IGBOK). Ta mešanica me je čisto zavrtela, v vonju, učinku in koliko vas mi še danes reče, da če so iskali kaj proti napetosti, žalosti, so zelo zadovoljni z njo v difuzorju ali redčeno na pulznih točkah zapestja, zatilju, srčnem predelu ali podplatih ali v kopeli.

Tako da če mislite, kako dolgočasno olje je majaron, boste morali spremenit mnenje. Jaz ga obožujem! Ni čudno, da so mu zaradi vseh teh kemičnih učinkovanj že v starih civilizacijah rekli olje veselja in sreče! V difuzorju se ujame z bergamotko, sivko, ilang-ilangom, ko želite umiritev ali boljši spanec. Na drugi strani pa s cipreso, rožmarinom in pomarančo čez dan, da vas sprosti in vrne energijo.

Kupiš Thyme 15ml, članska cena 35,50€, 37,5PV, prejmeš gratis Marjoram 15ml, vreden po članski ceni 19,50€.

Za recepte Mogočno čistilo v pršilki, Easy Breathe rollon mešanico, Eterično solnico, Strog Breathe difuzor mešanico, IGBOK rollon in difuzor mešanico se prijavi na moje e-novičke.

Kaj tokrat pripravljam za vas?

Vsi, ki ste že člani, ali se boste tekom BOGO ponudbe včlanili, vas v naši članski skupini čaka krasno darilce. Video in pisne izkušnje ter recepti nas in naših sočlanov. Da bo uporaba in izraba teh čudovitih izdelkov v polnem zagonu. Zelo se veselimo, da boste kmalu z njimi lepšali svoje vsakdane in podprli svoje počutje in si pomagali pri morebitnih nelagodjih ter težavah.

Sama pa ravno compram že zloženke za print, ki so bili maja uspešnica. Da bo nekaj čisto mojih in prav posebnih receptov vseeno v krasni vizualni podobi. Če si nečlan, se zanje prijavi v moje novičke tu. Vsi člani, pa seveda pdf za tiskanje BOGO 1 in BOGO 2 dobite kot darilce v moji članski skupini.

V naslednjih dneh boš tako prejel/a BOGO 1 recepte Happy Merry pršilko, Ghost Buster rollon, Shiny Mermaid, obrazni Smooth Serum, Easy Go rollon, Turm & Tang Power Maca, Turm Opt kapsulo, Indie Renewal difuzor mešanico, Island Mint pršilko in Island Mint rollon, Mogočno čistilo v pršilki, Easy Breathe rollon mešanico, Eterično solnico, Strog Breathe difuzor mešanico, IGBOK rollon in difuzor mešanico in BOGO 2 recepte!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293