Drobni rituali

Naredi sam Serenity pršilo

serenity diy mist

POMLAD ŽE NA POLNO ŽVRGOLI IN TO LETO JO ŠE BOLJ SLIŠIMO.

Ta mesec pa nas je doTerra res presenetila z nečim, kar nismo pričakovali. Celotno aktualno mesečno ponudbo najdeš tukaj. Med presenečenji je tudi Serenity Mist, ki pa jo je praktično v nekaj minutah zmanjkalo. Zato danes s teboj delim odličen DIY naredi sam recept za Serenity meglico.

Prejšnji mesec smo se podučili, da so ob On Guard kolekciji in Air ter doTerra prehranskih izdelkih (LLV, A2Z, IQ mega, PB Assist, Terrazyme) v tem času a must tudi DDR Prime Softgels kapsule in mešanica DDR, mešanica Zendocrine, eterični olji timijana (Thyme) in kukume (Turmeric). In za potepanje v naravi seveda Terrashield.

Kolekcija doTerra Serenity

Serenity kolekcija je odlična. Nudi nam 15ml mešanico cvetno lesnih eteričnih olj, ki jo lahko za pomirjanje, sproščanje ali slajši spanec uporabimo v difuzorju. Ko jo redčimo, jo lahko uporabljamo za pomirjanje nelagodij na koži in pri dihalih, krasna je tudi za najmlajše za pomirjanje pri vsem, kar jih lahko pesti.

Kapsule Serenity Softgels pa imajo drugo formulo, vsebujejo rastlinske izvlečke in le eterično olje sivke in so krasne za zvečer, ko potrebujemo sproščen in umirjen spanec po težjem dnevu. Sploh če se želiš zjutraj zbuditi umirjen in osvežen. Krasen pa je tudi za zjutraj kadar vemo, da naš čaka bolj pester dan. Res vsestranska kolekcija.

Za kratek čas pa je bil v omejeni zalogi dosegljiv Serenity Mist, ki pa je praktično v trenutku pošel. Tule je moj način priprave, ki ga lahko izkoristite pri vseh eteričnih oljih ali mešanicah. Poprovi meti za osvežitev in fokus. Pri zeleni mandarini za osvežujočo citrusno meglico, ki jo lahko poneseš tudi na sonce. On Guard, da izrabiš njegove čistilne vrednosti. In tako dalje.

Naredi sam Serenity pršilo

RECEPT
Potrebuješ 30ml stekleničko s pršilko, žlico etanola in 50 – 60 kapljic mešanice eteričnih olj za sproščanje Serenity. Ostalo dopolniš z destilirano vodo. Pred uporabo pretreseš in zvečer popršiš po posteljnini in vzglavniku, tudi otrokom lahko. Čez dan, ko potrebuješ sproščanje in umirjanje pa na vrat. Odlično je, jaz jo imam ravno pri sebi!

Če kot jaz obožuješ recikliranje, v kopeli vroče vode in alkoholnega kisa za 30 minut okopaj razdrto embalažo Terrshield Spray-a ali On Guard Mist-a.

Serenity je mešanica sivke, virginijske cedre, kafre, ilang – ilanga, majarona, rimske kamilice, vetiverja in absoluta vanilije. Ko jo uporabiš, je kot da padeš v najlepše dišeč travnik cvetic!

Ne pozabi

Ne pozabi, da je do 30. aprila še odprta krasna doTerra včlanitvena promocija, kjer ti ob včlanitvi za 100PV točk doTerra podarja brezplačno tangerino.

Stopi kar sedaj z menoj v kontakt ali za nasvet ali kar podatki za nakup, pa vse skupaj urediva v nekaj minutah. Gre navsezadnje za brezplačno darilce oz. ponudbo vredno preko 30€, saj se ti bo v celoti v točkah povrnila tudi poštnina za včlanitveno naročilo.

Priporočam ti enega izmed včlanitvenih paketov ali posamičnih izdelkov s članarino, ki morajo za promocijo skupaj dati 100PV točk.

Se kmalu piševa ali slišiva!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si
www.zavsakdom.si