Drobni rituali

doTerra pomladni BOGO

Ko sem prejela mail v petek zvečer, se mi je zdelo, kot da ga je nekaj vas priklicalo. Toliko ste me spraševali zadnje tedne, kdaj bo. Pa tudi sama izvem novičko z vami, ko prispe takšen petkov mail. In kako so čudoviti!

Kateri so pomladni doTerra BOGO?

  • Kupiš SPEARMINT, dobiš gratis LIME in PURIFY. Zame POMLADNI TRIO. Če preračunaš, s podarjenim prihraniš 39€ članske cene. Razprodano !
  • Kupiš ZEN GEST, prejmeš gratis SMART & SASSY. Zame ZEN ŽENSKA. Če preračunaš, s podarjenim prihraniš dobrih 24€ članske cene.
  • Kupiš COPAIBO, prejmeš gratis 5ml DEEP BLUE. Zame FIT POČUTJE. Če preračunaš, s podarjenim prihraniš dobrih 36€ članske cene.

Moje BOGO darilce vam

Česa se sama najbolj veselim? BOGO ni le čas začasne ponudbe ugodnih nakupov ( Buy One Get One ). Je čas druženja, izobraževanja in izmenjave naših izkušenj. Odločila sem se, da vam tokrat pripravim prav posebne nasvete. Naredi sam DIY recepte z aktualnimi BOGO eteričnimi olji in mešanicami. Prejmeš jih v nekaj dneh v pdf obliki, primerni za tiskanje, če se prijaviš tukaj. Vesela sem tudi, da lahko vse tri BOGO po želji lahko vzameš v enem naročilu in s tem prihraniš na poštnini! Ne pozabi tudi, da se BOGO prične v ponedeljek ob polnoči, traja do srede do 23:59 (oz do odprodaje zalog) in da ga je potrebno plačati s kreditno kartico.

Kako lahko kupim doTerra BOGO

  • Lahko se z BOGO izdelkom ali več BOGO izdelkov včlaniš tukaj (klik na JOIN; redni nakup SHOP se ti ne izplača) in zaradi gratis izdelka/ov prihraniš za kar celo članarino ali še malo več (sicer 24,50€).
  • Člani po napotkih dodate izdelek v LRP (vrača celotno PTT v 8,6 točkah; dokler je odprt, nanj lahko naročate za min 1PV mesečno; vrača 10-30% PV točk pri vseh 50PV+ nakupih)
  • Oz. lahko člani oddate enkratno naročilo ONE TIME STANDARD ORDER po teh napotkih (le če nimate LRP in niti namena 1 x mesečno kupit 1 izdelek).

Dodate le ali/in SPEARMINT ali/in ZEN GEST ali/in COPAIBO in brezplačni BOGO izdelek/ki se dodajo sami avtomatsko. Velja le v času BOGO ponudb (27. – 29.4.) ali dokler zaloge ne poidejo (to vidiš, če ne doda gratis izdelka ali pokaže error). Uradni napotki so tukaj, uradni doTerra cenik pa najdete na tej povezavi. Retail so redne, Whls so članske cene in PV točkovna vrednost, ki velja ob promociji za včlanitev. V primeru, da bo včlanitveni nakup znašal 100PV točk, mi pišite, da stopiva v stik in vas vnesem pod Diamond Club pogoji, ker ob tem prejmete s strani doTerre tudi brezplačno tangerino, vredno preko 24€. Koliko darilc!

Ne veš, kaj se ti izplača? Klikni me za nasvet.

Kako lahko uporabiš doTerra BOGO izdelke?

Spearmint, limeta, Purify. doTerra pomladni BOGO.
Zen Gest in Smart & Sassy doTerra BOGO
Copaiba in Deep Blue BOGO.

Vse moje video posnetke v živo pa še vedno lahko spremljaš v moji FB skupini.

Vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293