Drobni rituali

Eterično olje tangerine

eterično olje tangerine tangerina doterra

Tangerina. Povemo kaj o tem mavričnem eteričnem olju? Tangerina (Citrus reticulata) je eden najbolj dišečih citrusov, ki se odlično ujema z zeleno meto (Spearmint), baziliko, bergamotko, muškatno kaduljo (Clary Sage), kadilno bosvelijo, pelargonija (Geranium), grenivkosivkolimono, pomarančo in rimsko kamilico

Kako uporabljam eterično olje tangerine?

Eden redkih citrusov, ki ne samo, da te dvigne, ampak tudi umirja, preganja žalost, pomaga, ko se nam zdi, da glava ravno ne sodeluje z nogami. To pa zaradi estrov in aldehidov!

V čistilih s kisom se odlično spopade z maščobami in vodnim kamnom. 

Lahko si ga kanemo v difuzor zvečer, sploh če si želimo slajši spanec!

Z majaronom je odličen ob trenutku ali dnevih, ko nismo ravno optimistični in prinaša pozitivne misli.

Sama ga rada uporabljam za pripravo sladic, od palačink, v pralinejev, v pecivu, v prelivih.

Zelo pomaga, ko imamo nelagodje v trebušnem predelu! Je ob pomaranči in frankincense prvo olje, ki je primerno za novorojenčke, ravno ob prebavnih težavah in nerazpoloženju..

Pomaga vsem nam, ki si želimo podporo zdravi odzivnosti limfe in lepših oblin – v losjonu ali v kozarcu vode večkrat dnevno.

Podpira zdravo delovanje naših čistilnih organov, tako da je z namenom vsebovana v namenski mešanici Zendocrine. Krasen tonik za vse naše telesne sisteme.

Ugodno podpira tudi zdravo odzivnost srčno – žilnega sistema!

Rada ga imam tudi v masažnem olju za noge ob utrujenosti ali po dnevu hoje na potovanju.Če si boste kmalu delale putrček za pripravo na poletje, je top izbira.

V moji večerni kremi na kožo deluje čistilno.

Če mu dodate še sivko, pomaga za zdrav videz kože in zmanjšuje vidne nepravilnosti.

Brezplačno eterično olje tangerine

Predvsem pa NUJNA INFO za vse, ki se včlanjujete sedaj aprila v času Diamond club dogodkov, saj boste poleg 50 + 8,6 točk = kot 58€ vredni bon za izdelke po svoji izbiri (točke so le ob 100PV včlanitvi do 15.4.), dobili tudi brezplačno 15ml tangerino (po rc vredna kar 24,33€). Seveda članstvo obvez nima, nudi ti 25% nižje cene in daje moje skrbne mentorske napotke, da bo uporaba olj noro učinkovita. In našo člansko skupnost in še in še.. spremenilo ti bo življenje. Ne verjameš? Pokukaj sem.

PS: če imaš skupino prijateljic, ki bi s teboj želele poslušati o oljih, se mi javi in pripraviva zabaven spletni dišeči klepet. Ponavadi traja nekje do slabe ure

Lahko pa se za klepet zmeniva le midve/midva. Seveda!

Predvsem se tebi in/ali tvojim bližnjim, ki se včlanjujete, izplača izkoristiti čas do 15.4., ko velja še promocija s 50 gratis točkami ob gratis tangerini (ta je brezplačno Diamond Club olje ves mesec april ob 100PV včlanitvah).

Vaša Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si