Drobni rituali

Krtača za suho krtačenje

doterra suho scetkanje krtacenje koze smart sassy

Kje lahko kupiš kvalitetno in s kodo za popust?

Sama trenutno vodim brezplačni izziv Body Positivity, ki te korak po korak vodi v 10-minutne enostavne dnevne navade, ki so, kot naslov že naslovi, usmerjene v pozitivno sprejemanje vseh teles, ne glede na barvo ali obliko.

Hkrati pa nam ti koraki pripeljejo boljše počutje, več energije, pozitivnejše misli in lepši izgled oblin! Katera tega ne bi bila vesela?! Predvsem pa s tem na dnevni ravni skrbimo za naše telo, saj nas le to nosi čez naše celo življenje. Zato si še kako zasluži vso našo pozornost innego.

Zakaj je suho krtačenje kože dobrodejno?

Suho krtačenje oz. suho ščetkanje kože sem že na širše opisala v tem prispevku. Obljubim, da boš ob branju zelo uživala. Suho krtačenje kože je starodavna dnevna navada, ki ima svoje korenine na vzhodu. Z nežno stimulacije kože in posledično limfe pod njo, celostno podpremo naravne procese razstrupljanja, si olepšamo izgled kože, poskrbimo za velnes in vsesplošno dobro počutje, si dvignemo nivo energije, se sprostimo in z vsakodnevnim ščetkanjem olepšamo naše obline.

Kdaj se izvaja suho krtačenje kože?

Suho ščetkanje kože se največkrat izvaja ob jutru krtačo, ki ima ščetine iz naravnega materiala, če se le da, neživalskega izvora. Lahko se izvaja tudi z rokavicami iz grobe svile. Izvaja se po celem telesu na golo kožo. Izvajamo dolge in nežne potege v smeri proti srcu. Na občutljivih mestih, kot so podplati, dlani in pazduhe so potegi krožni. Podroben potek in namen krtačenja pa najdeš v tem prispevku.

Na kratko o mojem brezplačnem izzivu Body positivity najdeš v tem prispevku. Korak za korakom pa ga lahko kadarkoli pričneš izvajati z napotki na mojem Instagram profilu. In ne pozabi, med 11.3. in 18.3. si lahko svojo krtačo z 10% popustom s kodo ZAVSAKDOM-10 priskrbiš v Ecco Verde. Napotke, kako izvajati suho krtačenje pa najdeš tukaj. Popust velja na vse ne-znižane krtače za telo.

Kje lahko kupim kvalitetno in ugodno krtačo za suho krtačenje kože?

Kar nekaj vas me tekom mojega Instagram brezplačnega izziva Body Positivity (podrobno je opisan tudi tukaj) sprašuje, kje lahko kupite kvalitetno krtačo za suho krtačenje?

Jaz in punci smo si jih kupile v on-line trgovini Ecco Verde. Punci nežnejši, ki sta sicer namenjeni za suho ščetkanje obraza in jaz iz agavinih ščetin s snemljivim ročajem. S trgovino smo vam na tej povezavi pripravili prijaznih 10% popusta, ki ga lahko izkoristite za vse krtače v njihovi ponudbi med 11.3. in 18.3. 2020 s kodo ZAVSAKDOM-10. Popust velja na vse ne-znižane krtače za telo.

Upam, da vas veliko že izvaja suho ščetkanje kože, ker prinese toliko dobrega za naše telo in počutje!

Če pa imaš še kako vprašanje glede suhega krtačenja ali glede ostalih izdelkov, s katerimi proces podpiram znotraj izziva Body Positivity, pa mi piši ali me kar pokliči!

Vaša Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si