Drobni rituali

Krtača za suho krtačenje

doterra suho scetkanje krtacenje koze smart sassy

Kje lahko kupiš kvalitetno in s kodo za popust?

Letos sem skreirala kar 3-tedenski brezplačni motivacijski izziv Body Positivity, ki te korak po korak vodi v 10-minutne enostavne dnevne navade, ki so, kot naslov že naslovi, usmerjene v pozitivno sprejemanje vseh teles, ne glede na barvo, velikost ali obliko.

Hkrati pa nam ti koraki pripeljejo boljše počutje, več energije, pozitivnejše misli in lepši izgled oblin! Katera oseba tega ne bi bila vesela? Predvsem pa s tem na dnevni ravni skrbimo za naše telo, saj nas le to nosi čez naše celo življenje. Zato si še kako zasluži vso našo pozornost in nego.

Zakaj je suho krtačenje kože dobrodejno?

Suho krtačenje oz. suho ščetkanje kože sem že na širše opisala v tem prispevku. Obljubim, da boš ob branju zelo uživala. Suho krtačenje kože je starodavna dnevna navada, ki ima svoje korenine na vzhodu. Z nežno stimulacije kože in posledično limfe pod njo, celostno podpremo naravne procese razstrupljanja, si olepšamo izgled kože, poskrbimo za velnes in vsesplošno dobro počutje, si dvignemo nivo energije, se sprostimo in z vsakodnevnim ščetkanjem olepšamo naše obline.

Kdaj se izvaja suho krtačenje kože?

Suho ščetkanje kože se največkrat izvaja ob jutru krtačo, ki ima ščetine iz naravnega materiala, če se le da, neživalskega izvora. Lahko se izvaja tudi z rokavicami iz grobe svile. Izvaja se po celem telesu na golo kožo. Izvajamo dolge in nežne potege v smeri proti srcu. Na občutljivih mestih, kot so podplati, dlani in pazduhe so potegi krožni. Podroben potek in namen krtačenja pa najdeš v tem prispevku.

Na kratko o mojem brezplačnem izzivu Body positivity najdeš v tem prispevku. Korak za korakom ga bomo pričeli izvajati 26.02.2021. Ob tem boš potreboval/a tudi krtačo za suho krtačenje in zato sem ti zanjo do 25.02.2021 priskrbela 10% popust s kodo ZAVSAKDOM10 v Ecco Verde. Popust velja na vse ne-znižane krtače za telo. Napotke, kako izvajati suho krtačenje pa najdeš tukaj.

Kje lahko kupim kvalitetno in ugodno krtačo za suho krtačenje kože?

Kar nekaj vas me sprašuje, kje lahko kupite kvalitetno krtačo za suho krtačenje?

Jaz in punci smo si jih kupile v on-line trgovini Ecco Verde. Punci nežnejši, ki sta sicer namenjeni za suho ščetkanje obraza in jaz iz agavinih ščetin s snemljivim ročajem. S trgovino smo vam na tej povezavi pripravili prijaznih 10% popusta, ki ga lahko izkoristite za vse krtače v njihovi ponudbi do 25.02.2021 s kodo ZAVSAKDOM10. Popust velja na vse ne-znižane krtače za telo.

Upam, da vas veliko že izvaja suho ščetkanje kože, ker prinese toliko dobrega za naše telo in počutje!

Če pa imaš še kako vprašanje glede suhega krtačenja ali glede ostalih izdelkov, s katerimi proces podpiram znotraj izziva Body Positivity, pa mi piši ali me kar pokliči!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293 | maja@zavsakdom.si

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829