Drobni rituali

Izziv Body Positivity 26.2. – 19.3. 2021

izziv body pisitivity doterra slovenija suho ščetkanje krtačenje

VELIKI NAPOVEDNIK!

Toliko pomembnega smo izvedeli v tokratni POP UP skupini RAZVAJAJ SVOJO KOŽO. Res ti je lahko žal, da ti je ušla. Vsekakor napni oči in ušesa in sledi tej strani, da ti naslednja ne uide. Škoda pa bi bilo, da vsega skupaj iz zadnje POP UP ne bi peljali v najpomembnejšem tudi v prakso. Z dnevnimi navdihi, motivacijo in drobnimi dnevnimi rituali, ki jih zmore čisto vsak. Zato vabljena, vabljen v 3-tedensko brezplačno motivacijsko FB skupino IZZIV BODY POSITIVITY.

Kdo si ne želi več energije, odlično počutje, bolj pozitivne misli, lepši izgled oblin v prijetni motivirani družbi?

Zakaj izziv Body Positivity?

Smo telo, um in duša. Telo nas nosi čez celo življenje, zato si kot um in duša zasluži našo skrbno pozornost in izkaz naše hvaležnosti.

Body Positivity gibanje sporoča, da je vsako telo lepo. Skrb za Zanj in Skrb Zase pa naj bo Prva. Tudi z Drobnimi Dnevnimi Aroma Rituali.

KAKO BO 3-TEDENSKI IZZIV POTEKAL?

Dnevno ti bo vzelo le 10 uživaških minut. Izziv v skupini traja 3-tedne, namenjen je, da osvojiš drobne in čudovite navade, vse kar je izdelkov pa zadostuje za 2-3 mesece ali postane tvoj drobni dnevni ritual tudi dalje. Prineslo pa vse na sličici spodaj obljubljeno in tudi telo, v katerem se boš odlično počutila, počutil in tudi lepši izgled oblin.

Vsako telo je sicer lepo telo že danes. Dajmo ga imet srčno radi, pocrkljat in nežno podpreti njegove čistilne procese tako od znotraj kot od zunaj. Do Izziva in FB skupino dostopaš tule.

Kaj potrebujem za izziv Body Positivity?

Predno vstopiš, si priskrbi spodaj omenjene izdelke. Kot doTerra član jih naročiš najugodneje v svoji članski pisarni. Če si nečlan, pa se obrni name oz. na svojo izbrano svetovalko/mentorico, ki ti bo pomagala do tvoje doTerra članske pisarne, saj jih tako dobiš čim prej, brez dodatnih obvez, s toliko članskimi bonbončki in najugodneje ❤ Potrebuješ torej:

Trenutno je Smart & Sassy nedosegljiv, zato sem predlagala namesto njega ali Zendocrine Detox Blend ali Smart & Sassy Softgels. Članska cena zgoraj naštetih izdelkov je (zadostujejo za 2 – 3 mesece ):

  • 108,50€ (z Smart & Sassy oljem v podporo zdravi odzivnosti limfe – lahko piješ in mažeš),
  • 109,25€ (z Smart & Sassy kapsulami v podporo zdravi odzivnosti limfe)
  • 113,25€ (z Zendocrine oljem v podporo zdravi odzivnosti čiščenja telesa – lahko piješ in mažeš).

* Če še nisi član/ica, 25% članski popust in omenjeno ceno brez obvez, z vsemi članskimi ugodnostmi za možnost gratis olj in mentorstvo svoje drage svetovalke (mene ali svoje izbrane mentorice) prejmeš ob 24,50€ letni članarini. Poštnina 8,54€ pa se ti bo tako ali tako povrnila v celoti v 7 točkah, ki jih boš lahko pokoristil/a za gratis izdelke po svoji izbiri.

Lahko pa za svoj prvi paket za čisto tvoje dišeče popotovanje za največjo uporabnost izbereš enega od včlanitvenih paketov, ki te 24,50€ članarine oprostijo in ti dajo izbrana olja še nižje kot po članski ceni. Prilagojen program Izziv Body Positivity z osnovnimi desetimi olji iz Home Essentials ali Family Essentials bo urejen.

OPA: ČE SE TA MESEC VČLANIŠ POD DIAMOND CLUB POGOJI S 100PV TOČKAMI, TI DOTERRA, KER JE ČAS DIAMOND CLUB DOGODKOV, PODARI PRAV BREZPLAČNO ETERIČNO OLJE GRENIVKO – GRAPEFRUIT 15ML!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek,
kreatorka IZZIVA BODY POSITIVITY in Drobnih Dnevnih Ritualov na www.zavsakdom.si

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829