Drobni rituali

Želim več energije

doTerra suho krtačenje suho ščetkanje dry brushing

Kdo si ne želi več energije in pozitivih misli..

Zato sem letos prav zate in vas oblikovala poseben IZZIV BODY POSITIVITY, ki ti bo prinesel veliko več kot to.

Dnevno ti bo vzelo le 10 uživaških minut. Traja lahko 2 – 3 mesece ali postane tvoj drobni dnevni ritual tudi dalje.

Prinesel pa bo vse obljubljeno in tudi telo, v katerem se boš odlično počutila, počutil in tudi lepši izgled oblin.

Vsako telo je sicer lepo telo že danes. Dajmo ga imet srčno radi, pocrkljat in nežno podpreti njegove naravne čistilne procese tako od znotraj kot od zunaj. Hvaležno nam bo in to si zasluži, saj je eno samo in nas nosi čez celotno življenje.

Omenjeno na sličici si priskrbi do 1.3. (prispe v 5 – 7 delovnih dneh): nevtralni losjon iz kapusnic Hand & Body Lotion 3 Pack po 200ml, presnovna mešanica Smart & Sassy 15ml, eterično olje grenivke Grapefruit 15ml, mešanico veselja Cheer® Touch 10ml rollon, granule poprove mete Peppermint Beadlet 125 granul.

Članska cena naštetega je 110€ (redna bi bila 153€) in zadostuje za 2 – 3 mesece in kot članica, član si potrebno naročiš v svoji doTerra spletni pisarni. Če se ti zatakne, mi piši. Ob tem dodatno potrebuješ le še stekleničko in krtačo za suho krtačenje.

Na kratko o mojem brezplačnem izzivu Body positivity najdeš v tem prispevku. Korak za korakom pa ga lahko kadarkoli pričneš izvajati z napotki na mojem Instagram profilu. In ne pozabi, med 11.3. in 18.3. si lahko svojo krtačo z 10% popustom s kodo ZAVSAKDOM-10 priskrbiš v Ecco Verde. Popust velja na vse ne-znižane krtače za telo. Napotke, kako izvajati suho krtačenje pa najdeš tukaj.

Če še nisi članica, član, 25% članski popust in ceno brez obvez, z vsemi članskimi ugodnostmi za možnost gratis olj in moje mentorstvo prejmeš ob 24,50€ letni članarini. Poštnina 8,54€ pa se ti bo tako ali tako povrnila v celoti v točkah, ki jih boš lahko pokoristila za gratis izdelke po svoji izbiri.

Piši mi (041902293, maja@zavsakdom.si), da boš čim prej pripravljena, pripravljen in da kadarkoli in brez obvez ugodnejše lahko nakupuješ tudi ti!

Izziv bo potekal na mojem instagram profilu. Če ga nimaš, pa ti lahko pošljem mail napotke in iskrice.

Če pa si to pomlad želiš poglobljenega celostnega čiščenja, pa povabljen/a v program MOJA POMLAD. Več info pri meni.

Vaša Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si
www.zavsakdom.si