Drobni rituali

Spoznaj doTerro in mene

doTerra dišeči klepet webinar varna uporaba predavanje delavnica

Za popolno uživanje v oljih, moraš obiskati enega od mojih dogodkov in dišečih klepetov. Res! Kot vedno so zelo prijetni, vsekakor dišeči, brezplačni in brez obvez. Pokukaj, kje sem ti najbliže. In ne pozabi na aktualno mesečno ponudbo!

Kje vse se lahko srečamo doTerra dišeči klepet?

Trenutno se potepam po vsej Sloveniji in naši bližini še malo večkrat kot ponavadi, saj pripravljam dogodke, za katere sem zelo hvaležna. S tem še toliko rajši delim svojo največjo strast, se družim z vsemi vami in seveda z največjim veseljem poklepetam tudi kako izven olj.  

doTerra dišeči klepet po dogovoru

Da primerno pripravim prostor in vse ostalo, pa so na dišeči klepet potrebne prijave na maja@zavsakdom.si ali 041902293. * Imam pa še nekaj prostih terminov. Če si želiš klepeta s prijateljicami, mi piši in najdeva super termin za vas.

Kako doTerra dišeči klepet poteka?

Se sprašuješ, kako dišeči klepeti izgledajo? Potekajo pri vas doma ali najbližji kavarni, igralnici ali vadbenem studiu. In so velikokrat predvsem super izgovor, da si utrgamo čas zase. Prijetno s koristnim!

Predvsem veliko vonjamo in preizkušamo. Dotikamo se čudovitih stebrov doTerre, pokukamo testiranja, rada na enostaven način razložim, kako olja na nas delujejo in kako z njimi lahko podpiramo naše telo, um in srce. Skratka: preden odideš domov, izkusiš in razumeš neizmerno moč doTerra eteričnih olj in to mi največ pomeni.

Vedno mi je izziv, da vsak od vas s klepeta odide tudi z želenim nasvetom za nelagodje in odgovori na vprašanja, zaradi katerih te je klepet pravzaprav privabil. In da najdeva tvoj raj arom: cvetni, citrusni, zeliščni, lesni ali začimbni.. velikokrat presenetite sami sebe v tem, kaj vam diši – čustva in telo vedno vedo in pokažejo.

Čez omenjeno gremo nekje v uri, potem pa se zaklepetamo čisto po vašem okusu. Vsekakor vsak klepet hitro mine in v mojem in kot pravite tudi vašem srcu pusti prijeten pečat in kar vabi k nadaljnjemu raziskovanju sveta eteričnih olj in še kakem druženju.

Za koga je doTerra dišeči dišeči klepet primeren?

Dogodek je primeren in zanimiv tako za začetnika, kot nekoga, ki se z olji že srečuje. Tebi, začetnemu ali že navdušenemu uporabniku pa tak dogodek prinaša tudi povezovanje, druženje, učenje in priložnost, da na neprecenljive dišeče klepete povabiš vse svoje bližnje, ki jih uporaba prav tako zanima.

Se že veselim srečanja s tabo!

Vaša Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si
www.zavsakdom.si