Drobni rituali

Butična jesenska dišeča doTerra srečanja v živo

doterra poletna dišeča srečanja klepeti maja čebašek

Resda je letošnje leto malo drugačno, zato sem velik del svojih predavanj peljala v FB in Zoom Live srečanja. Od septembra dalje pa se bom odpravila v živo tudi po vsej Sloveniji.

Ker so srečanja v živo neprecenljiva. Ker se lažje začutimo. Ker tako lahko tudi doživimo arome eteričnih olj, mešanic in izdelkov. Tokratna srečanja bodo butična, imenujejo se Diamond Club dogodki, zato je število mest močno omejeno. Prednost imate tokrat vsi, ki ste sočlani moje ekipe, vaši bližnji in vsi, ki še nimate svoje svetovalke. Jaz že komaj čakam, da pograbim svoja olja in izdelke in vam pokažem vse v mojem dišečem kovčku.

Kako in kje se prijavim na jesenska dišeča srečanja?

Prijavljam se na dišeči spletni oz. dogodek v živo.
Prijava tukaj.
Home Essentials Kit. Tole fotko sem res ujela pri nas doma pred kratkim. Čeprav je z nami ta izbor olj in difuzor že dolga leta, je še vedno prva izbira, h kateri se obračamo vsak dan. Zimzeleni paket osnovnih 10 olj in mešanic z difuzorjem. *Ta mesec ti podarja za 24€ darilc: gratis tangerino.

O katerih štirih temah bo tekla beseda na jesenskih dišečih srečanjih?

Posvetila bi se rada vedno aktualni temi: osnovam uporabe eteričnih olj ali z drugimi besedami, Naravnim rešitvam z osnovno 10ko eteričnih olj in mešanic. Pred tem ti priporočam, da si sprintaš tole brošuro Naravne rešitve in jo prineseš s seboj, da si nanjo lahko zapišeš vse zase pomembno.

Posvetila pa bi se še dvema aktualnima temama. Kako s celostnim pristopom stopit krepko v jesen in zimo in v celotno leto. Tako pri najmlajših, kot pri najstnikih in odraslih. Veliko sem o tem govorila že tukaj. V živo pa bomo lahko tudi vse videli in povonjali.

V oktobru in novembru pa se bom posvetila še večni temi Zelenih čistil, ki so prijazna do nas in do okolja. ter idejam, kako že novembra pripraviti čudovite in enostavne reči, ki so lahko decembrska uporabna darila za naše najbližje.

doTerra zdrave dnevne navade
Celostni pristop do zdravja se prične znotraj in podpira duha in telo.

Kje, kako in koliko časa bodo jesenska dišeča srečanja potekala?

Osredotočila sem se na glavne konce in mesta Slovenije, skušala bom organizirati dopoldanski in popoldanski termin. Kraj in točen čas se bodo morda prilagodili glede na zaključene skupine ali trenutno navihano vreme ali ukrepe s strani NIJZ. Največkrat se bomo srečali v centru mesta v parku na dekci ali ob slabem vremenu v prijetnem lokalčku blizu.

Osnovam posvetim dobrih 20 minut, nato pokukamo kako se celostno lahko lotimo skrbi zase in dolgoročnega zdravja, nato povonjamo nove izdelke in še kakšnega čustvenčka. Z menoj bo tudi knjiga, v katero boste lahko pokukali za nasvet in ogled, kako se eterična olja lahko ob podpori in usmeritvah mene kot mentorice in ob knjigi tako zlahka naučiš uporabljati tudi sam. Vzemi si torej največ uro in pol časa.

doTerra Adaptiv linija
Zelo pomembna med novimi doTerra izdelki 2020, ki jih bomo tudi zagotovo preizkušali.

Ali so jesenska dišeča srečanja prodajna?

Srečanja niso prodajna, se pa za nakup lahko s pomočjo srečanja lažje odločiš in že tam ti lahko pomagam izvesti spletno naročilo, pa je paket pri tebi že v nekaj dneh. Nato pa se kot tvoj mentorica slišiva in greva čez tvoje izdelke in možnosti članstva brez obvez (tudi do rednih nakupov jih nima), da ga znaš ukrojiti čisto po svojem okusu.

Večina vas si za prvi nakup izbere enega od včlanitvenih paketov. Nekateri pa za članstvo z enim ali več posamičnih izdelkov. Prilagam še povezavo do kataloga, da lahko pokukate v svet doTerra širine izdelkov (in še doTerra cenik z DDV).

Če si sočlan moje ekipe in s teboj pride prijateljica in prijatelj, se seveda ob morebitnem nakupu vpiše pod tebe in ga tudi usmerjaš nadalje v uporabi kot njegov mentor, z mojo podporo vsega, kar ponujam vsej naši ekipi sočlanov, da je tvoja mentorska pot lažja. Upoštevamo namreč prvi stik.

So jesenska dišeča srečanja brezplačna?

Butična poletna doTerra dišeča srečanja so brezplačna, so pa izobraževalno-družabna in če želiš, tudi dobrodelna.

Tako ste pa po svojih željah in zmožnostih vabljeni, da v zameno za organizacijo, moj čas, strošek in izvedbo dišečega klepeta kako malenkost nakažete Lunini vili, inštitutu, ki ga iz prve roke poznam in vem da gre denar direktno pomoči potrebnim. Skrbijo namreč, da socialno ogroženi otroci, ki so doživeli travmo, največkrat spolno zlorabo, dobijo potrebno psihosocialno pomoč in psihoterapijo. Nakažeš jim lahko na te podatke ali si v ta namen pomoči izbereš kak krasen izdelek v Luninem butiku.

Že komaj čakam, da se srečamo v živo!

Prijeten vstop v jesen vam želim!

Vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

FB
Instagram