Eterična olja, Zakaj doTerra

doTerra Melisa in Bulgarian Flowers Collection

doTerra sivka melisa vrtnica sivke melise vrtnice eterično olje bulgarian flowers collection

Sivka, melisa in vrtnica v omejeni ponudbi Bulgarian Flowers Collection predstavljajo svet novih možnosti. Izkoristite jih z vsem srcem. Praznujte njihovo čistost!

Bolgarska destilarna Esseterre, največja Co-Impact doTerra destilarna v Evropi.

Esseterre, največja evropska doTerrina destilarna v Evropi

Kolekcija Bulgarian Flowers je pojem pridobivanja cenjenih eteričnih olj iz Bolgarije in je najprej na voljo ekskluzivno za Evropo le omejeni čas.  Ta kolekcija, ki vsebuje Rose Touch, Lavender Touch in Melissa Touch, izvira iz Evrope in združuje tri izmed najbolj cenjenih eteričnih olj na svetu.

Olja so proizvedena v bolgarski destilarni doTERRA, Esseterre (klikni za čudovito e-zloženko v slovenščini). Bolgarija je v zadnjih letih zgradila ene izmed najpomembnejših raziskovalnih, razvojnih in proizvodnih objektov za eterična olja na svetu, zlasti okrog Črnega morja, kjer je podnebje idealno za gojenje sivke in melise najčistejše kakovosti. 

S Co-impact Sourcingom je doTerra z Esseterre v Bolgarija lahko vzpostavila dolgoročno sodelovanje, na stotine novih delovnih mest, kar posredno vpliva na okoli 1000 življenj v tem delu in trajnostno pristopa k ohranjanju lokalnega okolja in podpira dolgoročni gospodarski razvoj s pravičnimi in takojšnjimi plačili.

Zakaj ravno Bolgarija?

doTerra Bulgarian Flowers Collection

Bulgarian Flowers Collection.

Embalaža te kolekcije je čudovita, kot so tudi sama olja! Torbica s cvetličnim in zlatim reliefnim vzorcem ima obliko cveta, ki se odpira proti soncu. Kolekcija je ekskluzivno na voljo za Evropo le omejeni čas, zato ne zamudite teh dragocenih olj in njihovih mnogih koristi. Sivka, melisa in vrtnica v Bulgarian Flowers Collection predstavljajo svet novih možnosti. Izkoristite jih z vsem srcem. Praznujte njihovo čistost!

Eterično olje vrtnice, sivke in melise

Izza stekleničke: eterično olje vrtnice.

Eterično olje vrtnice

O cvetnih eteričnih oljih in med drugimi krasnimi učinki, tudi o njihovi parfumski vrednosti, sem se že razpisala. Za vrtnico, kraljico olj, zato pokukaj sem in sem.

Pripelje nam brezčasno in romantično aromo. Nosimo jo lahko kot poživljajočo in osvežujočo osebno noto. lahko jo dodamo svoji naravni negi obraza in lepotilni rutini in zmanjšujemo videz nepopolnosti kože.

Izza stekleničke: eterično olje sivke.

Eterično olje sivke

Sivka ni zaman edino in tako pomembno cvetno eterično olje, ki ga najdemo tudi v paketu osnovne desetke. Vse o njenih učinkih lahko najdete tukaj.

Sivka je pomirjujoča in prinaša varen sproščujoč objem. V iskanju najboljšega eteričnega olja sivke je doTerra v tem SV delu Bolgarije našla čudovita tla in zemljo ter stabilno in ugodno klimo, da se lahko oblikuje njena najboljša kemijska učinkovitost. Pomirjujoče lastnosti sivke so odličen pridatek k večerni rutini.

Izza stekleničke | doTerra eterično olje melise.

Eterično olje melise

Melisa je neverjetna rastlina. Rada jo vključujem v svojo mešanico Sreča v steklenički. tako dragocena je, ker vsebuje 10-krat manj esence, kot običajne rastline. Zato je za pridobitev njenega eteričnega olja potrebnega toliko več materiala. In zato je tudi njena vrednost, tako visoka. melisa je redka in delikatna. Proizvodnja melise je bila ena gonilnih sil za ustanovitev bolgarske destilarne Esseterre. Ko je ta občutljiv pridelek obran, ga je potrebno destilirati pod posebnimi pogoji v času ene ure, da dobimo eterično olje melise v največji možni kvaliteti.

Melisa je znana po pomirjujočih lastnostih in zmanjševanju napetosti. Nanašamo jo lahko topično na pulzne točke večkrat skozi dan za izboljšanje splošnega dobrega počutja in za čustveno ravnovesje.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293