Drobni rituali

Arborvitae ali eterično olje orjaškega kleka

thuja plicata arborvitae eterično olje orjaški klek

ARBORVITAE | ORJAŠKI KLEK | Thuja plicata | Orjaška rdeča kanadska, zahodnjaška cedra. Vse to so imena, pod katerimi ga srečujemo. Pravi Power house med eteričnimi olji!

Moraš, res moraš si pogledati tale video!

Arborvitae – zakaj je tako posebno eterično olje?

Res je posebno lesno eterično olje. To veš, že ko odpreš stekleničko. Marsikoga preseneti 😄 Drevo po naravnem padcu lahko ostaja nedotaknjeno s strani insektov in razpadanja še 100 let, saj vsebuje esenco za pridelavo eteričnega olja, ki ga v skoraj 100% sestavlja edinstvena naravna kemična spojina, menthyl thujate.

Arborvitae eterično olje – s katerimi olji se ujame?

Ujame se Frankincense, Cedarwood, Wintergreen, Siberian FOr, Black Pepper, Douglas Fir, Bergamot, Balance, Patchouli, pa tudi olji naštetimi spodaj na grafiki. Noro, ne? Koliko učinkov ima lahko na naše telo. Pravi Powerhouse med eteričnimi olji!

Arborvitae eterično olje – moji naj načini uporabe

Arborvitae eterično olje in zaščita v naravi ter podpora pred sezonskimi nelagodji

  • Terrashield 30ml spray (katere sestavni del Arborvitae že je) dodam 5k, da ojačam njegovo delovanje, ker živimo tik ob gozdu in imamo bohotnost gozda prisotno tudi na naši zelenici.
  • Če želiš dodatno podporo učinkom On Guard, ga mu lahko dodajaš za dopolnitev. Izrabiš v namen redčenega nanosa na koži, v rollonu, v difuzorju, pršilkah ali v čistilih. Edini pst: Arborvitae ni za interno uporabo.

Arborvitae eterično olje in podpora koži ter lesu

  • Pri problematični in razdraženi koži se odlično ujame z Lavender, Roman Chamomile, Turmeric, Blue Tansy ali Yarrow Pom. Dodaj ju v kremo za nego obraza ali losjon na problematične dele.
  • Poleg Lavender jo lahko dodajaš kvalitetni naravni sončni kremi! Nežno ščiti pred UV svetlobo in dodatno ščiti kožo.
  • Zaradi učinkovin je odlično za negovanje okrasnega lesa. Dodaj ga olju, s katerim boš premazal okrasni les. Pst – ni za premaz rezalnih desk, ker eterično olje Arborvitae ni jedilno.

Arborvitae eterično olje in podpora čustvom

  • Za prisotnost univerzuma (utrdi s Frankincense in Melissa), močno umirjanje, globoko meditacijo ali odpuščanje (sebi, bližnjim, situaciji) ga v difuzorju rada dodam mešanici Forgive, katere del je. Tako okrepim njegovo delovanje in podprem občutke predaje situaciji, zaupanje v dobro in proces, smernice za pravo pot, globoko sprostitev. Je kot neke vrste ščit, neomajnost, ki ti pomaga vstati krepak, tudi če okoli tebe divja kaos. je kot zaveznik, ki ti pokaže videti tvojo resnico iz višjega zornega kota. V ta namen ga lahko dodajamo Basil, Cilantro, Oregano, Copaiba, Cumin, Hinoki, Bergamot, Lemon Eucalyptus.
  • Ko te čaka velik preizkus, nastop pred ljudmi, ki ti ponavadi vzamejo notranjo moč, zjutraj vmasiraj kapljico Arborvitae redčeno v popek. Predstavljaj si, kako se energija Arborvitae pretaka po tvojih nogah vse do zemlje in te usidra. Nato si vizualiziraj zaščitno zlato svetlobo okoli tebe, ki te varuje pred neželenimi energijami. Umešaj z Lemon, Geranium, Ylang Ylang. Vir: Gifts Of The Earth (hvaležna!).
  • Če čutiš močno nezaščito v času Retrogradnega Merkurja, ki poteka 3x do 4 x letno za približno tri tedne, v tem času lahko namesto Merkurjeve podpore uporabljaš Arborvitae v namen prizemljitve. Z Eucalyptus in Lavender podpira jasnejšo in odprto komunikacijo. S tem okrepiš intuicijo, logični del misli pa ta čas sedejo na zadnje sedeže in se ji prepustijo. V kombinaciji s Spearmint lahko podpreš nove uvide. Vir: Gifts Of The Earth (hvaležna!).

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293 | maja@zavsakdom.si

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829