Eterična olja

Amavi moška kolekcija

amavi moška kolekcija

Mmm, vas zanima kako diši moški ˝Whisper˝?

Tokrat bo doTerra osrečila vse moške, saj ste ponovno in za kratek čas lahko deležni takega dišečega luksuza! Ime Amavi izvira iz latinskega ˝Veni, vidi, amavi.˝ = ˝Prišel, videl, vzljubil.˝

Zagotovo se vsi spomnite paketa Amavi. Za vas pa imam tudi tokrat odlično novico! Vem, da nekateri obožujete trdo milo, drugi losjon, tretjim hormončke in kožo poboža Touch rollon! Le v avgustu oziroma do razprodaje zalog so sedaj ti trije izdelki na voljo posamično.

Onyx Balance trdo afriško črno milo, primerno za tuširanje kot tudi britje. Milo je osnovano iz ekološko in s trajnostnim pristopom pridobljenimi baznimi olji: karitejevega masla, kokosovega in palmovega olja in vsebuje naravni vitamin E in je nadvse primerno za negovanje tudi najbolj občutljive kože. Vsebuje mešanico Balance (jelka, kafrovec – ravintsara, kadilna bosvelija – frankincense, modra kamilica, osmant, kokosovo frakcionirano olje).

Negovalni Amavi losjon za po britju je primeren tudi za jutranjo in večerno nego in upočasnjuje zanke staranja, na kožo deluje negovalno in jo naredi gladko ter napeto. Losjon vsebuje eterična olja budinega lesa, čajevca, balzamovca, poprove mete in tropsko verbeno (Litsea).

Rollon Touch Amavi je primeren za nanos pred losjonom, po britju ali za osebno parfumsko noto na predel pod ušesi. Vsebuje ekskluzivni budin les (lažna sandalovina, Eremophila mitchellii), balzamovec (vrsta jelke), seme črnega popra, japonsko cipreso (hinoki) in pačuli.

Izdelki so odlično darilo za vse pomembne moške v naših življenjih: fanta, partnerja, moža, brata, sina, očeta, tasta ali prijatelja! Ker so v ponudbi le dokler ne poidejo zaloge, si jih naročite čimprej!

Predvsem pa je Amavi kolekcija, ki si jo na skrivaj zelo rade sposojamo tudi ženske!