Drobni rituali

doTerra eterična olja

doterra nakup včlanitveni nakup home essentials

Kako lahko izrabiš svoja doTerra eterična olja v vsej moči in enostavno?

Posredujem ti nekaj napotkov ter trikov za optimalno uporabo.

  • Imaš difuzor: eterična olja in difuzor postavi na mesto v skupnem prostoru in v difuzor kani 2 kapljici limone in 2 kapljici poprove mete. Dviga fokus in razpoloženje ter ugodno vpliva na dihala.
  • Nimaš difuzorja: eterična olja postavi na mesto v skupnem prostoru. V skodelico stresi ali suho cvetje ali sol in notri nakapaj 3 kapljice sivke in 1 kapljico kadilne bosvelije (frankincense). Umirja in sprošča.
  • Eko univerzalno čistilo: v staro plastenko s šprico nalij tretjino alkoholnega kisa, dodaj 25 kapljic limone in ostalo dopolni z destilirano vodo. Dobiš naravno in učinkovito čistilo za steklo, mizo, kuhinjske in kopalniške površine.
  • Pripravi si rollon: v prazen 10ml rollon po nežnejših Touch napotkih nakapaj 2-3 ml eteričnih olj po izbiri (1ml je okoli 20 kapljic eteričnega olja) in ostalo napolni s frakcioniranim kokosovim oljem. Za dodatno podporo v času sezonskih nelagodij in ob nelagodjih v grlu notri nakapam največkrat On Guard. Mažem ga štirikrat na 20min na vrat, ko je nelagodje v grlu (ali drugje) močno/akutno, ker eterična olja delujejo s svojo polno močjo le 20 minut. Če se želim podpreti, mešanico za celostno pomoč nanašam na podplate, vrat, hrbet, prsi zjutraj in zvečer. Ko se me nekaj loteva, mešanico nanašam na 2h.
  • Za ostala nelagodja pripravi rollon v istem nežnejšem Touch razmerju: Air za podporo dihalom (mažem na prsi in med lopatici; OPA ob nelagodjih dražečega kašlja za dodatno pomoč v rollonu kombiniram sivko in čajevec, Air namreč podpira izločanje mukusa). Zen Gest za podporo prebavilom (mažem na popek in predel nelagodja na trebuhu). Deep Blue za nelagodja v mišicah sklepih, ob nelagodjih zaradi hitre rasti kosti, ob nelagodjih ušesa (mažem okoli ušesa in po bezgavkah na vratu), nelagodjih pri mehurju (na predel mehurja), kombinacijo sivke, čajevca in kadilne bosvelije za nelagodja na koži ali zgornji mešanici v difuzorju pripravim z istim namenom, a za individualno priročno uporabo v rollonu.

Si že končno želiš olj v svoj dom?

Tu sem, čez nekaj minut so lahko že na poti do tebe. Lahko si izbereš tudi najbolj zaželeni in za dani denar največ vredni paket osnovne desetke z difuzorjem, Home Essentials Kit <3

Lahko si izbereš le olje ali nekaj teh in s tem pričneš svoje dišeče popotovanje. <3

Vaša Maja Čebašek
www.zavsakdom.si
041902293