Eterična olja

doTerra Kid´s Collection

doTerra kids collection nova

Otroška linija Kid´s Collection

Kid´s Collection je zbirka redčenih Touch rollon olj za naše najmlajše, ki jih obožujemo tudi odrasli. Olja iz otroške kolekcije so zasnovana za celostno dobrobit, dobro počutje in zdravje naših otrok in so odličen način, da svoje otroke naučimo, kako celostno poskrbeti zase – na čustveni, telesni in miselni ravni.

Celotna doTerra Kid´s Collection po novem vsebuje sedem rollon-ov!

  1. Brave: oranžni, opogumi in razveseli – smejko oz. diši ko bonbonček, ˝otroška verzija Cheer in Citrus Bliss˝.
  2. Calmer: vijola – pomirja telo, kožo in duha in popelje v slajši spanec ˝otroška verzija Serenity˝
  3. Rescuer: modri – blaži mišična in nelagodja kosti, sploh po dolgem aktivnem dnevu, ˝otroški Deep Blue˝
  4. Thinker: rumeni – fokusira in pomaga za jasnejše misli, ˝otroška verzija In Tune, Motivate˝
  5. Steady: zeleni, prizemlji čustva in jih vrača k sebi – ˝otroška verzija Balance, Forgive˝
  6. Stronger: rdeči – podpre in varuje – ˝otroški On Guard ali DDR˝
  7. Tamer: turkizni – umirja prebavna nelagodja in pomaga k fokusu in na vožnji in na poti – ˝otroški Zen Gest ali Motivate˝

Za celostno podporo jih lahko namažejo na podpladke, na zatilje, vzdolž hrbtenice, za ušesi, pod nosek, na zapestja oz. na mesto nelagodja.

V paketu prejmete tudi priročno torbico na zadrgo, ki je lahko odličen in varen način prenosa rollonov na poti ali za torbico, ki jo lahko postavimo v njihov aroma-kotiček k difuzorju.

V kompletu prejmete tudi barvne silikonske pokrovčke z obešalom, da jih lahko pripnemo na torbo, ruzak ali drugo hitro dosegljivo mesto.

Za lažjo uporabo so torbici priložene tudi kartice z opisom delovanja in načinom uporabe posamične mešanice.

Lušni so! *Lahko si nastavite podnapise v slovenščini.

Najpomembnejše pa je, da je doTerra v oblikovanju teh mešanic pazila tako na učinkovito in nežno formulacijo ter na parfumsko vrednost, ki poteši še tako občutljive in zahtevne noske. Vsi so namreč zelo prijetno in osvežujoče dišeči. Zaradi parfumske vrednosti in učinka po njih radi posegamo tudi odrasli!

Novi doTerra Tamer.

Vsi tisti, ki celotno kolekcijo že imamo, pa smo se razveselili novice, da je odslej paketu priložen 7., Tamer. In da se jih še vedno da kupiti tudi posamično.

Znanost za otroke

Otroci pa nimajo le svojih mešanic eteričnih olj, temveč je doTerra je pred kratkim pripravila tudi odličen material za otroke!

Stiskajte si obsežen in barvit delovni zvezek za otroke! Če ima vaš otroček rad eterična olja, mislim da bo tale delovni zvezek super način, da jih zamotite, medtem ko urejate svojo zbirko olj. Naj to počne z vami in sem in tja še kaj nariše ali pobarva. Če je starejši, zvezek lahko uporabi za vajo za znanje svoje angleščine.

Nadalje pa lahko (oni ali vi), za enostavno razlago eteričnih olj pokukate kar na Kid´s Science blog. Kako se vam zdi? Jaz sem čisto navdušena!

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293