Eterična olja

doTerra Kids Collection

doTerra kids collection nova

Otroška linija Kid´s Collection

Kid´s Collection je zbirka redčenih Touch rollon olj za naše najmlajše, ki jih obožujemo tudi odrasli. Olja iz otroške kolekcije so zasnovana za celostno dobrobit, dobro počutje in zdravje naših otrok in so odličen način, da svoje otroke naučimo, kako celostno poskrbeti zase – na čustveni, telesni in miselni ravni. Lahko jih izrabiš tudi za tehniko aromatičnega usidranja.

Celotna doTerra Kid´s Collection po novem vsebuje sedem rollon-ov!

doTerra Brave

Brave: oranžni, opogumi in razveseli – smejko oz. diši ko bonbonček, ˝otroška verzija Cheer, Arise, Passion in Citrus Bliss˝. ˝bonbonček, ta mi najbolj diši!!!! Dam si ga na bušija al pa podplate, ko hočem bit pogumnejša in nasmejana!˝

doTerra Calmer

Calmer: vijola – pomirja telo, kožo in duha in popelje v slajši spanec ˝otroška verzija Serenity, Anchor, Console, Peace˝ ˝me spočije, da sladko spim si ga dam na zapestja in podplate zvečer, diši ko Sereniti˝

doTerra Rescuer

Rescuer: modri – blaži mišična in nelagodja kosti, sploh po dolgem aktivnem dnevu, ˝otroški Deep Blue˝ ˝pomiri, ko kaj boli, ko preveč tečem, ko rastejo kosti. Diši, ko vajin Dip Blu˝

doTerra Steady

Steady: zeleni, prizemlji čustva in jih vrača k sebi – ˝otroška verzija Balance, Align, Adaptiv, Forgive˝ ˝ko sem sitna in jokcasta, si ga dam na zapestje in zatilje. Ti maš pa zato Belens˝

doTerra Stronger

Stronger: rdeči – podpre in varuje – ˝otroški On Guard ali DDR˝ ˝zaščiti, da sem močnejša in da me zavaruje. Dam si ga na podplate in zatilje zjutraj, diši ko un DeDeEr ki si ga mažeš na grlo˝ (moj pripis, alternativa On Guardu)

doTerra Tamer

Tamer: turkizni – umirja prebavna nelagodja in pomaga k fokusu in na vožnji in na poti – ˝otroški Zen Gest ali Air˝ ˝če sem žalostna ali jezna ali ko moj buši ni vesel doma al pa ko se peljem z avtom, si ga namažem v popek in bušija in je takoj dobro˝

doTerra Thinker

Thinker: rumeni – fokusira in pomaga za jasnejše misli, ˝otroška verzija In Tune, Motivate, Elevation˝. ˝da lažje razmišljam, si ga dam na zatilje, diši, ko un vajin oranžen Moutivejt˝

Kako uporabiti doTerra Kids Collection rollone?

Za celostno podporo jih lahko namažejo na podpladke, na zatilje, vzdolž hrbtenice, za ušesi, pod nosek, v popek, na zapestja oz. na mesto nelagodja.

V paketu prejmete tudi priročno torbico na zadrgo, ki je lahko odličen in varen način prenosa rollonov na poti ali za torbico, ki jo lahko postavimo v njihov aroma-kotiček k difuzorju.

V kompletu prejmete tudi barvne silikonske pokrovčke z obešalom, da jih lahko pripnemo na torbo, ruzak ali drugo hitro dosegljivo mesto.

Za lažjo uporabo so torbici priložene tudi kartice z opisom delovanja in načinom uporabe posamične mešanice.

doTerra izobraževanja o aromaterapiji pri najmlajših in otrocih

Najpomembnejše pa je, da je doTerra v oblikovanju teh mešanic pazila tako na učinkovito in nežno formulacijo ter na parfumsko vrednost, ki poteši še tako občutljive in zahtevne noske. Vsi so namreč zelo prijetno in osvežujoče dišeči. Zaradi parfumske vrednosti in učinka po njih radi posegamo tudi odrasli!

Lušni so! *Lahko si nastavite podnapise v slovenščini.
Novi doTerra Tamer.

Vsi tisti, ki celotno kolekcijo že imamo, pa smo se razveselili novice, da je odslej paketu priložen 7., Tamer. In da se jih še vedno da kupiti tudi posamično.

Igrarije in znanost za otroke

Otroci pa nimajo le svojih mešanic eteričnih olj, temveč je doTerra je pred kratkim pripravila tudi odličen material za najmlajše in otroke!

doTerrin interaktivni zvezek za najmlajše

Kako čudoviti opisi olj in še lepše interaktivne naloge za naše najmlajše. Hitro si ga natisni in jim ga daj za zabavno in poučno zaposlitev ter učenje. Doma ali na poti. Moji pupi sta navdušeni!

doTerrin interaktivni zvezek za otroke

Stiskajte si obsežen in barvit delovni zvezek za otroke! Če ima vaš otroček rad eterična olja, mislim da bo tale delovni zvezek super način, da jih zamotite, medtem ko urejate svojo zbirko olj. Naj to počne z vami in sem in tja še kaj nariše ali pobarva. Če je starejši, zvezek lahko uporabi za vajo za znanje svoje angleščine.

Nadalje pa lahko (oni ali vi), za enostavno razlago eteričnih olj pokukate kar na Kid´s Science blog. Kako se vam zdi? Jaz sem čisto navdušena!

Meni ljube povezave na temo otrok in aromaterapije

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293