Drobni rituali

(Sezonska) dihalna nelagodja: | ni Air 15ml, ni panike!

dihalna nelagodja dihala doterra air breathe drops touch blend mešanica stik vapor

Ni Air (ex Breathe) 15ml? Ni panike! Na srečo sta Air Vapor stick in Touch Air še na voljo, hitro si ju priskrbi, če ju obožuješ, ker bodo ljudje kar skočili po njima! Spodaj ti zaupam, kako si lahko pomagaš ob (sezonskih) dihalnih nelagodjih tudi brez Air 15ml.

doTerra Air (ex Breathe) 15ml

Air 15ml mešanico sestavljajo označena eterična olja na sliki. Če imaš eno ali več teh, jih lahko združiš po spodnjem pristopu.

V podporo dihalom pa uporabiš lahko še ostala prikazana eterična olja in izdelke. Jaz jih nakapam v prazno 15ml stekleničko (recikliram) v razmerju 1:1 in dodajam v difuzor ali pripravim rollon.

Sezonska dihalna nelagodja in Air (ex Breathe) 15ml

Pomlad je v svojem polnem razcvetu.

Vem kako je, če se moraš dobesedno izogibati vsakega koraka na prostem, ker ti to čez dan in še huje ponoči ustvari takšna nelagodja, da joj. In to lahko traja tedne. Poleg, da te žalosti, da težje uživaš v naravi z bližnjimi, ki jih sezonska nelagodja ne pestijo.

Kako eterična olja v ta namen največkrat uporabljamo sami?

  • eterična olja v difuzorju: 3-4 kapljice, velikokrat kombinacijo Air in On Guard mešanice. 
  • eterična olja v nosnem inhalatorju vdihavamo: na vatni vložek dodam 5-10 kapljic Air.
  • eterična olja v mazilu ali Touch rollonu mažemo: najpogosteje Air, čajevec, On Guard, poprovo meto.
  • prehranska dopolnila (po napotkih na embalaži): spodaj jih na daljše opisujem. 

Tu so torej najpogostejši izdelki, ki so po naših in 6 letnih izkušnjah bližnjih res odlični ob sezonskih dihalnih nelagodjih in podpirajo, da ostajamo krepki vse letne čase.

  • TriEase Softgels mehke kapsule z eteričnim oljem sivke, limone in poprove mete v baznem olju. Vzamem po napotkih zjutraj z malo tekočine pred močnejšim obrokom in popoldan po potrebi pred obrokom.
  • Kolekcija Air (ex Breathe). Eterično olje Air Blend 15ml v difuzorju z On Guard Blend 15ml. Redčeni rollon Touch Air 10ml mažem na prsi, med lopatici, pod nos in na predel nelagodij zgornjih in spodnjih dihal po potrebi. Vapor Stick Breathe mazilo v stiku je tudi priročno in ga nanašam kot rollon Touch Air. Bonboni Air Drops bonbončki pa so pravi balzam za lažji in globok vdih nas vseh. 
  • Med eteričnimi olji in mešanicami so za nelagodja dihal odlična tudi naslednja eterična olja in mešanicečajevecDeep Bluepoprova meta, On Guard, evkalipt, sibirska jelkacedrakadilna bosvelija..
  • Naravni kompleks presnovnih encimov Terrazyme vzamemo na tešče in skoraj pred vsakim obrokom, če le ta ni v 60% iz sveže zelenjave in sadja. 
  • PB Assist kolekcija je kompleks živih sevov pre- in pro-biotičnih kultur. Obožujemo tako odrasle kot otroške, da si podpremo zdravo odzivnost mikrokultur v naših prebavilih in s tem celostno zdravo odzivnost imunskega sistema. Jemljemo po napotkih na embalaži. 
  • Midva obožujeva sinergični trojček mikrohranil mineralov, vitaminov, omege in celične vitalnosti Life Long Vitality. jemljeva po napotkih na embalaži vsak dan kot dopolnitev zdravi prehrani. Občutek? Predvsem v višku energije in vsesplošnem dobrem počutju, bolj zdravem videzu nohtov, las in kože. Otroška različica tega je A2Z z IQ omega

Noro hvaležna sem in smo za vse te pripomočke za lajšanje.

In še dober namig. Če si že član, pa jih še ceneje dobiš skupaj v LRP paketu Changing Seasons (151,25€, 140PV). Menda se vrne maja 2021.

In še bi lahko naštevala, ker do ostalih napotkovsploh še nisem prišla! Na širše ti v videu pokažem prav tukaj – kjer sem vam skupaj-narazen prijazno odprla vrata in vam razkazala naš aroma dom in naše najljubše načine uporabe. 

Novica meseca (in vse do maja, ko se Air 15ml menda vrne)

Pst: Je pa Air 15ml dosegljiv v Home Essentials Kit (HEK) včlanitvenem paketu! Ta ti mesec da brezplačni Cedarwood, brezplačno Copaibo, brezplačni Adaptiv in takšno povračilo točk (20%!), kot če bi kot član kupoval že pol leta. Ni fer, fouš smo ti, če ta mesec pričneš (ali tvoj bližnji) dišeče popotovanje in se včlaniš prav s HEK! Hihi 🙂

Sem le klik proč, z ljubeznijo, Maja Čebašek
041902293 | maja@zavsakdom.si

Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829