Drobni rituali

doTerra Aromatouch Technique tehnika

doterra aromatouch technique training att masaza tecaj

doTerra AromaTouch Technique tehnika je preprost, a močan način, ki združuje moč dotika z močjo naravnih in čistih eteričnih olj, ki vsakemu posamezniku zagotovi učinkovito izkušnjo z eteričnimi olji.

˝Tehnika AromaTouch je bila razvita za povečanje koristi eteričnih olj. Njegove močne koristi lahko enako učinkovito izkusijo vsi, tako novi navdušenci nad eteričnimi olji kot profesionalni zdravstveni delavci.˝ Dr. David Hill, DC | Ustanovni in izvršni direktor, predsednik znanstvenega oddelka

Nekajkrat letno organiziram brezplačne sobotne (dopoldanske) 3h delavnice v živo s sprehodom čez Aromatouch tehniko, čez 8 olj, izvedem prikaz na modelu in zaključim s prijetnim druženjem in klepetom z vami. Namen srečanja je pobližje spoznavanje in srečanje s tehniko ter priprava za spletni tečaj. Piši mi za naslednji termin in rezervacijo, saj so mesta omejena: maja@zavsakdom.si ali me pokliči na 041902293.

Kaj je doTerra AROMATOUCH TECHNIQUE TEHNIKA ?

˝AROMA TOUCH TECHNIQUE je zame osem olj, 8 izkušenj, 8 blagodejnih delovanj na dušo in telo.. vsakega olja od 1 do 5 kapljic.. slediti moramo posebej določenim 4 fazam in v njih predvidenim gibom,.. skrivnost je v ponavljanju, številka 3 je bila že od vekomaj magična in posebna. Z njo uspešno negujemo neravnovesja v telesu in našem duhu.˝

Kako jaz vidim Aromatouch tehniko?

Prične se z meditativno povezavo osebe ki daje ATT in osebe, ki prejema ATT.. tišina, sledimo instinktu.. pričnemo na hrbtu.

  1. Mešanica BALANCE te prizemlji in s svojimi vonjavami popelje v gozd in ti pomaga pognati korenine, SIVKA te še dodatno pomiri, ATT se pričenja.. mi pa pomirjeni. Prva faza je zaključena.
  2. ČAJEVEC poskrbi da se v telesu vsak odvečen nepridiprav prestraši, dokončno ga odžene mešanica ON GUARD.. za naš zdrav imunski sistem je poskrbljeno.. podprli bomo in zaščitili tudi našo energijo. Druga faza zaključena.
  3. Čas je za zdrav protivnetni odziv in nego napetosti, tudi v mišicah in sklepih, najprej mešanica AROMATOUCH, nato še mešanica DEEPBLUE..
  4. Selimo se na podplate, mmm, kako paše, DIVJA POMARANČA in POPROVA META, hkrati občutek lahkih nog, osvežitve in prebujenosti. Kot vse meditativno zaključimo kjer smo pričeli, na hrbtu, našemu največjemu receptorju tovrstne izkušnje.. zopet oba eterična olja. Popolna homeostaza.. Počitek in čaj.

Kaj prinaša doTerra Aromatouch Technique?

Vse je na svojem mestu, RAVNOVESJE, HOMEOSTAZA ❤

˝Ni masaža, pa se počutiš kot da je bila. Vsekakor dobra pomoč, ko nismo ravno pri najboljših močeh – ponavljamo pa jo tudi, ko smo že dobro, v nežnih koncentracijah eteričnih olj tedensko ali večkrat mesečno. Uporaba ATT je varna in učinkovita tudi za uporabo pri otrocih, nosečnicah, starejših.. ˝ Maja

Nekajkrat letno organiziram brezplačne sobotne (dopoldanske) 3h delavnice v živo s sprehodom čez Aromatouch tehniko, čez 8 olj, izvedem prikaz na modelu in zaključim s prijetnim druženjem in klepetom z vami. Namen srečanja je pobližje spoznavanje in srečanje s tehniko ter priprava za spletni tečaj. Piši mi za naslednji termin in rezervacijo, saj so mesta omejena: maja@zavsakdom.si ali me pokliči na 041902293.

doTerra Aromatouch Technique tehnika rok

Čeprav je tehnika AromaTouch primerna za skoraj vse okoliščine, njen polni potencial zahteva čas in idealno nastavitev.

Tukaj se izkaže, da je AromaTouch tehnika rok neprecenljiva. Nežni dotik in pravilen nanos eteričnih olj nudita obnovitveno človeško povezanost. Vsakdo lahko izvaja tehniko in traja le nekaj minut, da jo dokonča na obeh rokah.

Najkrasnejše pa je, da jo lahko uporabimo tudi na ROKAH ❤ Tudi za bolj sramežljive. Uporabniki jo velikokrat prostovoljno izvajajo tudi v Domovih za starejše občane.

Brezplačna izkušnja doTerra Aromatouch Technique na tvojem domu

Še nisi med izbranimi, ki so prejeli ta bon? Ali te zanima, kje se lahko naučiš in certificiraš za izvajanje ATT tehnike? Kontaktiraj me za več informacij. Na maja@zavsakdom.si ali na +38641902293 (Viber, WhatsUp).

Kateri paket za doTerra Aromatouch Technique naj izberem

Na voljo je več Aromatouch Technique paketov. Odvisno, ali ga potrebuješ za domačo rabo in podporo svojih bližnjih, kako pogosto ali če ga potrebuješ za profesionalno rabo kot terapevt ali maser. Tu sem, če te o tej možnosti dopolnitve tvojega poslanstva zanima več in potrebuješ pomoč, za vključitev doTerre v svoje delo in se pridružiš moji skupini krasnih mentorjev. Veliko mojim mentorjem pa Aromatouch tehnika predstavlja najlepši in najprijetnejši način za grajenje svojega posla doTerre.

Aromatouch Technique paketi

  • Mini Aromatouch Diffused vpisni paket s 5ml stekleničkami , ki te oprosti vpisnine in ti nudi dvanajst-mesečni 25% popust brez obveznosti. Skreira se ti doTerra butik z učilnico, na voljo ti je moje skrbno mentorstvo, nasvet ali usmeritev, odpre se ti dostop do moje VIP članske učne skupine, izkušenj, učilnic, eknjig, video učilnic.
  • Maxi profesionalni Aromatouch Technique Training kit z brezplačnim tečajem (sicer znaša 106,15€) s 15ml stekleničkami. Tudi tu ti pripada dvanajst-mesečni 25% popust brez obveznosti. Skreira se ti doTerra butik z učilnico, na voljo ti je moje skrbno mentorstvo, nasvet ali usmeritev, odpre se ti dostop do moje VIP članske učne skupine, izkušenj, učilnic, eknjig, video učilnic.
  • Maxi Aromatouch Technique Refill paket s 15ml stekleničkami (brez brezplačnega tečaja). Skreira se ti doTerra butik z učilnico, na voljo ti je moje skrbno mentorstvo, nasvet ali usmeritev, odpre se ti dostop do moje VIP članske učne skupine, izkušenj, učilnic, eknjig, video učilnic.

Kot že moj član pa si kateregakoli lahko vzameš v svojem obstoječem doTerra butiku na LRP program zvestobe, da od njega dobiš povrnjene tudi točke.

doterra aromatouch technique training att masaza tecaj
Aromatouch Technique Training kit (15ml stekleničke) ti podari brezplačni spletni tečaj s certifikatom. Tečaj lahko kupiš posebej in znaša 106.15€. Vsi, ki ste od 2014 tečaj s certifikatom že opravili, pa vam dostop do spletnega tečaja po izpolnitvi tega obrazca pripada brezplačno.
att aromatouch technique kit tehnika paket vclanitveni
Aromatouch Technique paket (5ml stekleničke) s Petal 2.0 difuzorjem je eden od vpisnih starter paketov, s katerimi si takoj na 25% članskem popustu in brez obvez.

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829