Drobni rituali

Aromatouch mešanica in tehnika

aromatouch tehnika technique doterra

Aromatouch je namenska masažna mešanica, ki bi morala v vsak dom. Sprošča mišice, sklepe in um. Proč pa odpiha tudi vse nepotrebne energije. Veš, kako z njo lahko zaščitimo svojo energijo?

Kaj sestavlja Aromatouch masažno mešanico?

AROMATOUCH Massage Blend je mešanica ustvarjena prav za masažo. Vsebuje odlična eterična olja in vrača vse splošno dobro počutje. Veš kako učinkujejo?

 • Cipresa podpira zdravo funkcijo srčno-žilnega obtoka,
 • poprova meta deluje hladilno in omili nelagodja ter poživi,
 • majaron sprošča mišice, omili vse napetosti, podpira zdrav nivo krvnega tlaka,
 • bazilika omili močnejše težave, ugodno vpliva na zdravo funkcijo živčnega sistema in deluje sproščujoče ob napetosti,
 • grenivka omili močna nelagodja in utrujene mišice
 • in sivka nenazadnje pomirja vsa tkiva, revitalizira.

Aromatouch masažna mešanica ~ učinkovanja

Ni nenavadno, da je bila mešanica ustvarjena prav za nosilni element znotraj Aroma Touch tehnike in da je prva izbira, ko iščemo generalno mešanico za masažo. Pa ni važno, kot domači uporabnik, fizioterapevt ali maser.

Moji naj učinki Aromatouch mešanice

Ta eterična olja poskrbijo za sprostitev mišic, pomirjajo vse napetosti in večje težave v mišicah in sklepih, ugodno vplivajo na vsa tkiva, poživljajo krvni obtok, kožo pa naredijo gladko in sijočega videza. Mešanica, ki omogoča veliko ugodja ob sprostitvenih masažnih tehnikah, posebno pomembna tudi za športnike, vsi mi smo ji hvaležni po težkih fizičnih naporih, stresnem delu, nočni 10ki, da te regenerira in da dejansko drugi dan nimaš težav v mišicah! V tem te res preseneti, ker si rečeš, ah, tu pač je kot je.

Aroma mešanice Aromatouch in moji naj načini uporabe

 • Mešanica Aromatouch predstavlja torej tudi eno od glavnih osmih faz posebne masažne tehnike imenovane Aroma Touch technique.
 • Njena aroma, če ste radovedni, deluje osvežujoče in mentolasto, meni je odlična tudi na zatilju, pulznih točkah zapestja ali celo kot kapljica med dlanmi in z globokim vdihom, ko se želim zbudit, sfokusirat ali pa enostavno sprostit mišice, če sem napeta.
 • Enako lahko storite v čustveni namen, ko vas je strah, pred dogodkom, projektom ali tekmo.
 • Pa ne pozabit po hektičnem dnevu preizkusit večerno kopel s soljo in Aromatouch, spali boste ko dete, zbudili se boste čisto prenovljeni!
 • Otrokom pa lažje naredimo hitrejši, a zelo učinkovit Aromatouch rok. Če mu izvajate ATT masažo na hrbtu, pričakujte da vam bo hitro zaspal.
 • Ali ko želite hiter učinke Spa termalnega razvajanja, prižgite si difuzor in vanj kanite par kapljic Aromatouch.

📽Veliko o Aromatouch ti zaupam v drugem delu tega videa.

Kaj je AROMATOUCH TEHNIKA ?

AROMA TOUCH TECHNIQUE, osem olj, 8 izkušenj, 8 blagodejnih delovanj na dušo in telo.. vsakega olja od 1 do 5 kapljic.. slediti moramo posebej določenim 4 fazam in v njih predvidenim gibom, skrivnost je v ponavljanju, številka 3 je bila že od vekomaj magična in posebna. Z njo uspešno odpravljamo neravnovesja v telesu in našem duhu.

att aromatouch technique kit tehnika paket vclanitveni
Aromatouch Technique paket s Petal 2.0 difuzorjem je eden od vpisnih starter paketov, s katerimi si takoj na 25% članskem popustu in brez obvez.

Prične se z meditativno povezavo osebe ki daje ATT in osebe ki prejema ATT.. tišina, sledimo instinktu.. pričnemo na hrbtu.

 1. Mešanica BALANCE te prizemlji in s svojimi vonjavami popelje v gozd in ti pomaga pognati korenine, SIVKA te še dodatno pomiri, ATT se pričenja.. mi pa pomirjeni. Prva faza je zaključena.
 2. ČAJEVEC poskrbi da se v telesu vsak odvečen nepridiprav prestraši, dokončno ga odžene mešanica ON GUARD.. za naš podprt in okrepljen imunski sistem je poskrbljeno.. 2. faza zaključena.
 3. Čas je za zdrav protivnetni odziv in napetosti v mišicah in sklepih, najprej mešanica AROMATOUCH, nato še mešanica DEEPBLUE..
 4. Selimo se na podplate, mmm, kako paše, DIVJA POMARANČA in POPROVA META, hkrati občutek lahkih nog, osvežitve in prebujenosti. Kot vse meditativno zaključimo kjer smo pričeli, na hrbtu, našemu največjemu receptorju tovrstne izkušnje.. zopet oba eterična olja. Počitek in čaj.

Vse je na svojem mestu, RAVNOVESJE, HOMEOSTAZA ❤

Ni masaža, pa se počutiš kot da je bila. Vsekakor dobra pomoč, ko nismo ravno pri najboljših močeh – ponavljamo jo v manjših koncentracijah eo večkrat tedensko. V polni dozi koncentracije eo pa je enkrat tedensko ali mesečno odlična kot pomoč in podpora zdravemu imunskemu sistemu, duši in telesu. Uporabo ATT prilagodimo pri otrocih, nosečnicah, starejših..

Najkrasnejše pa je, da jo lahko uporabimo tudi na ROKAH ❤ Tudi za bolj sramežljive. Uporabniki jo velikokrat prostovoljno izvajajo tudi v Domovih za starejše občane.

Brezplačna izkušnja Aromatouch Technique na tvojem domu

Še nisi med izbranimi, ki so prejeli ta bon? Ali te zanima, kje se lahko naučiš in certificiraš za izvajanje ATT tehnike?
Kontaktiraj me za več informacij.
Email maja@zavsakdom.si ali na +38641902293 (Viber, WhatsUp).

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829