Drobni rituali

Super PWR Exclusives Kit: novi META PWR, GUAIACWOOD Palo Santo, SUPERMINT, SPANISH SAGE

Super PWR Exclusives Kit! doterra novi izdelki palo santo guaiacwood spanish sage žajbelj supermint meta pwr metapwr

Jesenski ekskluzivni začasni paket NOVIH IZDELKOV (omejena zaloga) Super PWR Exclusives Kit je že v tvoji pisarni! Oz z drugimi besedami, piše se 20. SEPTEMBER 2022 .. sediš?

Revolucionarna linija doTerra Meta PWR in Super PWR Exclusives Kit

Se želiš počutit bolje kot kdaj koli!? Prvič, kar sama pomnim, so najpomembnejši NOVI izdelki še pred par dnevi razglašeni na ZDA konvenciji taisti trenutek dosegljivi tudi ZATE!

Če ne želiš ostati brez njih, si jih čim prej naroči na LRP ali se z njimi vpiši in s tem prejmi prvi dišeči paket! Z njimi namreč prejmeš neverjetni peterček!

  • Prejmeš revolucionarno mešanica za metabolizem in prenovo META PWR !
  • GUAIACWOOD Palo Santo
  • SUPERMINT mešanica met in Touch rollon
  • SPANISH SAGE Španski žajbelj

*prednaročilo izvedeš in poravnaš sedaj, šteje ti v September, odpošlje se takoj, ko bodo izdelki prispeli v EU – najkasneje do pričetka oktobra. Ob naročilu na LRP moraš dodati minimalno en izdelek iz redne prodaje. Izdelki, ki bodo dodani iz redne prodaje prav tako prispejo s paketom, ko bo ta dosegljiv v EU.

PREDSTAVLJAM TI META PWR

Tvoja presnova vpliva na toliko reči! Na tvojo energijo, telesno težo, strukturo telesa, staranje in celo kognitivno sposobnost. V povprečju ima v razvitem svetu le slabih 7% odraslih optimalno zdrav srčno – žilni sistem. Kar v grobem pomeni, da nas 13 od 14 oseb lahko prejme pozitivne učinke pri podpori zdravja presnove. No, tudi če si tisti eden, se verjetno ne braniš, da pri takšnem zdravju ostaneš

MetaPWR mešanica čistih eteričnih olj podpira zdravje presnove z interno uporabo. Z interno uporabo lahko krotimo tudi svoje sladke popadke po hrani. Z interno uporabo po predhodni raziskavi celo podpremo zdravo število maščobnih celic. Naj tvoje zdrave navade in odločitve štejejo še več, predvsem, ker rezultate lahko še dodatno podpreš z MetaPWR. Danes je najboljši dan, da s to novo navado vplivaš na svojo celotno prihodnost! Ustvarili so ga klinični in zdravniški specialisti!

GUAIACWOOD | PALO SANTO

Mmm.. se trudiš najti trajnostno pridobljen Palo santo? Veš kaj, doTerra je tu zopet naredila zlato nalogo za nas, predstavljam ti redčeno eterično olje paragvajskega svetega lesa, Guaiacwood! Še kdo vesel kot jaz? Meditacija, joga, umirjanje, pure-fume kreiranje, nega kože.. vse to ti podarja Guaiacwood!

SPANISH SAGE | španski žajbelj

Tolikokrat ste me spraševali, če ima doTerra žajbelj? Zdaj vam povem, zakaj ga toliko časa ni bilo? Ker je marsikatera vrsta žajblja v obliki eteričnega olja zelo potentna, kar preveč včasih in bi ga to naredilo kočljivega za varno uporabo. doTerra pa je našla organsko rastoč in primerno pridobivan ter testiran Salvia lavandulifolia, ŠPANSKI ŽAJBELJ, ki je krasen in odličen za varno uporabo!

SUPERMINT mešanica met in Touch Rollon

SuperMint™- dragi moji, tole bo pa must have izdelke v tvojem domu. Če obožuješ Peppermint, Spearmint ali Tamer, je to klic zate. Se bolj veseliš Touch rollona ali olja?

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829