Eterična olja

Eterično olje Immortelle odslej Salubelle

salubelle immortelle doterra

Le katero olje je roll-on Salubelle, se zagotovo sprašujete? Pravzaprav ga že poznate! Nekdanji Immortelle se po novem imenuje drugače. Če si želite v enem neredčeno mešanico najdragocenejših eteričnih olj, ki so pomlajevalni eliksir za kožo in mehak pobožek za naša čustva, ste ga našli.

Vsebuje smolna eterična olja kadilne bosvelije in mire, lesno olje havajske sandalovine, cvetna olja sivke, vrtnice in laškega smilja

Moji najljubši načini uporabe

  • Namaži ga po nanosu kreme, vlažilca, losjona ali baznega olja. Ugodno deluje na nepravilnosti in predele, kjer si želiš ponovnega mladostnega ali zdravega videza kože. Predvsem na predel obraza in dekolteja, ter gornje strani dlani.
  • Nanesi ga večkrat dnevno na poškodovani del kože za boljše celjenje in vračanje v zdrav izgled kože.
  • Nanesi ga na zapestja, pod ušesi, na zatilje, na konice las, na srčni predel in/ali pod nos za najdragocenejši zimski parfum ali v namen pomirjanja v napetih trenutkih dneva. 
  • Odličen je tudi kot dodatek v bazno olje jojobe kot serum za intimno nego: za pripravo na porod, po porodu ali na splošno za žensko intimno nego po tuširanju. Povečuje čutnost in tkivu vrača elastičnost.

Salubelle in čustva

V čustvenih vodah velja za mešanico za dvig poguma, te vzdrami, ko ti manjka vizije, dviga spiritualnost. Meni aroma deluje kot najbolj opojna angelska mešanica. Odlična bo vsem, ki potrebujete nekaj za meditacijo, sprostitev, duhovne delavnice.

Združuje pomirjevalna, olja, olja, ki nas prikoreninijo, prizemljijo in navsezadnje smolni dvojec poskrbi kot oče za zaščito pred vplivi okolja in mira kot mama, za vse, kar se nam dogaja navznoter. Je odlična mešanica, ki povezuje dušo in duha z našim telesom.

Zato na čustveni ravni vzpodbuja pozitivno mišljenje, dviga vero, upanje, hvaležnost, prijaznost, ljubezen, potrpežljivost, zaupanje,.. pri meditaciji jo morate preizkusit, res umiri misli, ozvoči notranjo stabilnost, mir in omogoča duhovno rast.

Čeprav so vsebovana olja nežna, delujejo na zelo močni ravni. Odpihajo negativne misli, temo, omejujoče predstave. Če hočete, na nek način nudi svetlobo ob duhovni slepoti. Deluje kot milina in udobje, ko izgubljamo pogum ali smo raztreseni. S to mešanico lažje prehodimo temačnost, bolečino, vse stresne trenutke v življenju. Konec koncev dviguje naše samozavedanje.

In če povzamem, ker vsebuje najdragocenejša eterična olja, ki imajo vsa učinkovine za pomirjanje, prizemljitev, jo lahko najhitreje uporabite med dlanmi kot inhalacijo v primeru stresnega dela dneva, za pomiritev, meditacijo.

Salubelle in koža

S Salubelle je odlično začenjat že naša jutra in končat naše dneve, pa tudi če kot del obrazne rutine.

Zjutraj in zvečer je krasen nanos z Verage vlažilnim losjonom, lahko tudi v obraznem olju z arganom. Salubelle porolam po svoji dlani, kanem kanček svoje obrazne kreme in vse skupaj nanesem na umito in očiščeno kožo za pomoč ob nepravilnostih in vitalnost obrazne kože. Prava aromaterapija obraza, čez nos pa vse skupaj blagodejno vpliva na naš limbični del možganov v že manj kot pol minute. Zdaj lažje razumete zgornje besede glede vpliva Salubelle na naša čustva?

Mešanica pomlajuje, je fina za utrujene oči ali celo vnete oči – če sem dlje za računalnikom, si jo porolam okoli oči po arkadni in lični kosti in nežno vmasiram.

Odlična je za celjenje ran, brazgotin, nepravilne rasti. Kožo pomlajuje, jo poživi, gladi, zmanjšuje videz gubic ter nepravilnosti, meni predvsem hiperpigment (temne lise na nosu, licih in čelu). NI skrivnost, da je ta mešanica glavna učinkovina v Verage serumu.

In navsezadnje. Vem, da se ponavljam. Odličen je tudi kot dodatek v bazno olje jojobe kot serum za intimno nego: za pripravo na porod, po porodu ali na splošno za žensko intimno nego po tuširanju. Povečuje čutnost in tkivu vrača elastičnost.

In ta mesec je lahko vaš brezplačno – pokukajte v aktualne promocije tega meseca!