Drobni rituali

Aromas of Goddesses

aromas of goddesses www.zavsakdom.si maja čebašek purefume parfum naravni grške boginje

Grške boginje v plesnem ritualu in z dišečimi stekleničkami

˝Srčno vabljene na potovanje po pokrajinah, katerim vladajo naše notranje boginje. V sklopu  sedmih delavnic ozaveščaš dele svoje psihe, ki domujejo v arhetipih Hestie, Atene, Perzefone, Artemise, Afrodite, Here in Demetre. V določenem arhetipu se boš bolj prepoznala, v drugem manj, vendar vsaka od nas v sebi nosi vseh sedem.˝ Takole čudovita Sandra Anais povabi na nepozabno popotovanje vase!

Sandra Anais kot Perzefona ~ sandra.anais.vidim@gmail.com, foto Anja D. Sesek.

Grške boginje v nas

Tako kot s seboj nosimo veliko arhetipov, me, ženske, dame in kraljice v sebi nosimo tudi vse to, kar poosebljajo glavne akterke med grškimi boginjami. Ljudje antičnega časa so jih o(s)mislili, da so v njih in skozi njihove mitološke zgodbe povzeli vsa človeška čustva in mogoča doživljanja ob različnih situacijah, ki se lahko pripetijo tudi vsaki od nas.

Vsaka od grških boginj prinaša avtentično osebnost, močne samosvoje talente in načine delovanje ter razmišljanja, Sandra pravi temu darove ter tudi vsaka zase svoje čustvene in druge izzive.

aromas of goddesses www.zavsakdom.si maja čebašek purefume parfum naravni grške boginje
Aromas of Goddesses Pure~fume Line Maja Cebasek ~ vsaka ima svoj faktor!

Grške boginje ~ pokloni se jim z utelešanjem in plesom

Si jih upaš začutiti, jim pustiti, da se trenutno najmočnejše v tebi izrazijo svobodno? Da prejmeš njihove darove in ozavestiš njihove in morda tudi tvoje trenutne, podobne izzive?

Sandra je v ta namen ustvarila čudovitih 7 delavnic, kjer tebi in vaši skupini skreira udoben skupni prostor, ritualno vzdušje, priložnost, da se takrat prisotne spoznate z eno od grških boginj naenkrat. Jo začutile, se med seboj povežete in s plesom in izražanjem telesa skozi ples poklonite magiji, ki jo prinaša določena od grških boginj, ki ji bo ob delavnici posvečena pozornost in z njim odprt portal za tvoje celostno popotovanje in samo~raziskovanje. Da ti podprejo odkrivanje nezavednega, ki ti lahko tudi nadalje še bolj srčno in intuitivno služi pri usmeritvah tvojega vsakdanjega življenja.

Sandra kot Artemida, foto Anja D. Sesek .

Grške boginje, ki jih s Sandro spoznavaš v sebi

Najprej se boš poklonila Hestiji in nadalje Ateni, varuhinji modrosti in rokodelsta, ki kraljuje racionalnemu umu in praktičnim rešitvam, ti pomaga oceniti čustveno nevihto in razviti strategijo kako iz nje.

Perzefone, boginja podzemlja, bo vzbudila mističnost v tebi, poklonile se boš njeni zrelosti in moči, da zmanifestiraš to, kar si zares želiš.

Artemida, varuhinja lova, lune in fokusa, ti bo pomagala prepoznati tvoj neodvisni ženski duh in raziskati tvojo divjo naravo.

Afrodita, varuhinja ljubezni in lepote, te bo peljala skozi utelešanje in ples ustvarjalne alkemije za ohranjanje vitalne sezualnosti in slavljenje življenja.

Hera, varuhinja svete poroke in zavezanosti, te bo peljala do vira veselja in bolečine v tvoji osebnosti, pridružile se ji boste v plesu notranje predanosti.

Ter nazadnje Demetri, varuhinji in zaščitnici otrok, poljedelstva in žita, ki bo v tebi spodbudila samonegovanje in ljubezen do sebe. 

Sandra kot Afrodita, foto Anja D. Sesek .

Grške boginje ujete v steklenički naravnega pure~fume-a

Se spomniš Prustove zgodbe o francoskem pecivu magdalenci? Ko te nek vonj popolnoma in doživeto z vsemi čuti popelje nazaj v svojo preteklost do dogodka, kjer si vonjala to aromo? Občutek, kjer ti vonj na plano pripelje takšna čustva in doživljanje, kot da si zopet v tistem trenutku preteklosti z vsem seboj! V prijetnem ali včasih neprijetnem doživljanju, čeprav se nahajaš v sedanjosti.

Aromatično sidranje

Aroma sproži ta proces. Temu rečemo aromatično sidranje, ko povežeš dve poprej nepovezani stvari. Aromo, ki se je znašla v prostoru tvojega preteklega dogodka nisi mogla izbrati sama ali jo nadzorovati, lahko pa takšen proces in moč arome zavedno izbereš za reči, ki jih želiš izpeljati v prihodnosti.

  • Na primer aromo in svoj naslednji postavljeni cilj/vizualizacijo le tega (ko te ob vonjanju te arome kar vrže v vajb doseganja tega cilja/vizualiziranja dosega tega cilja)
  • ali aromo in svoj trenutni projekt, na katerem delaš (ko ob vonjanju te arome padeš v polno motivacijo, čeprav jo je pred tem manjkalo)
  • ali aromo in svojo močno željo po spremembi svojega omejujočega prepričanja (npr negativne misli, negative self talk; si ob vonjanju izrečeš negativni kontra pozitivno misel in jo zasidraš z izbrano aromo)
  • ali aromo in željo po odvajanju od slabe navade (npr odvajanje od kajenja ali druge navade, ki jo želiš spremeniti).

Kako povezati arome in doživljanje grške boginje v sebi?

Voh je namreč najmočnejše med našimi čutili, ki aromo preko nuhalnega živca lahko v 20-30 sekundah pripelje v naš najstarejši limbični del možganov in nanj vpliva. Nas umiri, ali razdraži, nas fokusira, nam da moč..

Limbični del možganov, je tisti, kjer domujejo aktivacije spominov, nezavedni vitalni procesi kot so dihanje, srčni utrip. Je možganski del, ki regulira naše hormone in je center, koder domujejo naša čustva in instinkti.

Hkrati pa lahko ta del možganov povežemo z aromo naravnega eteričnega olja, ki jo izberemo sami in z njeno telesu prijazno kemijo in z več kot 100 naravno vsebovanih spojin zavestno spreminjamo naša prepričanja, doživljanja, iskreno tudi nežno in varno predelujemo naše travme.

Grške boginje in Sandrine delavnice

Ko sem prebirala, kaka lepa in dušno bogata srečanja vam pripravlja Sandra v povezavi s plesom in z arhetipi grških boginj, sem ji mogla predlagati to, kar sedaj postaja resničnost.

Sama sem namreč skoraj desetletja predavala o umetnosti in kulturi ter verovanjih starih kultur, tako da grške in boginje drugih starih civilizacij čutim do kosti. Sedaj po novem desetletju poslanstva, znanj ter izkušenj iz aromaterapije se mi je zaradi tega porodila logična čuječa ideja, kako bi bilo, če bi vam z umetnostjo izdelave naravnega pure ~ fume, ki jo čutim z vsem telesom in dušo in to res srčno in dobro kreiram, lahko izdelala aromo, ki bi poosebljala lastnosti določene boginje, hkrati pa prinašala ˝healing˝aspekt za vse izzive, s katerimi se ta boginja srečuje.

Oziroma z drugimi besedami, ker vse me nosimo v sebi vse arhetipe grških boginj, le nekatere imamo bolj izražene, drugič manj ter naslednjič spet bolj, si lahko z Drobnimi Dnevnimi Rituali s to ˝ujeto˝ aromo določene boginje lahko podpremo njeno izražanje v nas in pobožamo izzive, s katerim se srečuje ona in me ter ji dopustimo, da nam varno in naravno pomaga podpreti procese healinga.

aromas of goddesses www.zavsakdom.si maja čebašek purefume parfum naravni grške boginje
Aromas Of Goddeses Pure~fume Line. Persephone.

Aromas of Goddesses ~ Natural PureFume Line by Maja Cebasek

Tako so nastale moje ˝ Aromas of Goddesses ~ Natural PureFume Line˝ , skreirane prav za vaša srečanja. Komaj čakam, da jih doživite in doživiš in mi poročaš o vsem, kar ti bodo pripeljale v življenje.

Sandra jih bo za dišečo dopolnitev svojega dela in za tvoje globlje doživljanje vključila v svoje delavnice. Ob prvem srečanju ti bom vzorček te dragocene skreirane arome za Perzefono hvaležno podarila. Bodo pa na delavnicah vsakokrat na voljo stekleničke Aromas of Goddesses ~ Natural PureFume Line, ki si jih boš lahko za izmenjavo za prispevek kreacije božanske formule odnesla tudi domov. 

***

Priskrbi si svojo Aromas of Godesses pure~fume božansko formulo

Stekleničke Aromas of Goddesses ~ Natural PureFume Line si lahko za izmenjavo za prispevek* kreacije božanske formule priskrbiš, tudi če nisi na njenih delavnicah. Svojo si rezerviraš na spodnjem kontaktu. 

  • *Prispevek za individualno svetovanje primernega pure~fume-a in za kreacijo ene božanske formule + darilo 3ml (60 kapljic) pure~fume izbrane boginje v 30ml butični steklenički s kapalko + z napotki za uporabo znaša 29€.
aromas of goddesses www.zavsakdom.si maja čebašek purefume parfum naravni grške boginje
Aromas Of Goddeses Pure~fume Line. Aphrodite.

Pridruži se nam na ženskem krogu

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829