Uncategorized

doTerra Dogodek Leta 2023

dogodek doterra ljubljana event predavanje predavanja stojnice stojnica izdelki maja čebašek www.zavsakdom.si

doTerra dogodek leta ~ podari si Dan Zase ter čudovito druženje s prijateljico za Dušo in Srce! Dobimo se v Ljubljani v Grand Plaza Hotel (Bavarski dvor) na 18. marca od 10:00 do 17:00. Priskrbi si zadnje karte za doTerra dogodek leta!

Ko kupiš karto in če si ali postajaš član moje skupine doTerra sočlanov in mentoric, mi nujno javi (maja@zavsakdom.si; 041902293), da prideš (pridete), da zate in tvoje goste pripravim drobno dišeče darilce! 🙂

dogodek doterra ljubljana event predavanje predavanja stojnice stojnica izdelki maja čebašek www.zavsakdom.si

doTerra Dogodek Leta

Me se za vas pripravljamo že od januarja letošnjega leta in komaj čakamo, da se podružimo z vami! V dogodek smo zlile svojo dušo in zadnja pridobljena znanja, za vas pa zbrale res odlične strokovnjake in čudovite goste!

Whisper Touch gratis za vse prisotne

Za vse prisotne je doTerra tokrat pripravila opojna darilca, ki so več kot primerna za čas Marca, ko se kar dva praznika vrtita okoli nas Žensk!

whisper touch doterra rollon

Razstava vseh doTerra izdelkov

Tokrat bomo dogodek pričeli z razstavo vseh doTerra izdelkov! Privoščiš si lahko:

Preizkušanje nekaterih in ATT rok.

Predavanja in strokovnjaki

Na odru bomo predstavili kar nekaj strokovnjakov, besedo pa bomo tokrat prepustili tudi vam, ki nam boste podelili res osupljive izkušnje z izdelki ob resnejših stanjih! Govorili bomo o:

Meta Pwr System, Izkušnje vas v težjih preizkušnjah in Moja Rutina, Spring Fresh paket, stom.dr.Hočevar Zdrava ustna votlina, Brez dlake na jeziku, Razgibavanje z Alenko Košir iz VIIT, dobrodelni projekt VIDIM CILJ in Healing Hands Match Program z Alenom Kobilico.

Dišeče stojnice

V času odmora za kosila, ko ste prosti, vas v predverju dvorane, kjer so bile poprej mize z razstavo doTerra izdelkov čakajo res prelepe stojnice! Razvajali vas bodo:

Rolloni s kristali, Varius Design leseni izdelki, Unikatz torbice, Ayatana degustacija kombuče, Alenka Košir VIIT in pripomočki za funkcionalna stopala, Barefoot Booby preizkušanje bosonoge obutve, Lunina vila, Eterična.si embalaža, degustacija INDIY & PIPPA lučk

DoTerra dogodek leta in dišeče krogle mize 

Zadnji del dogodka si izbereš štiri tematske okrogle dišeče mize in vsako poslušaš 20 minut. Pričneš s prvo, nato se po ˝zvoncu˝ prestaviš k naslednji in tako naprej! Klepetali bomo o:

Kristali in eterika, Yoga obraza, Moja rutina ob določeni težavi (svetovanje kaj uporabiti za kaj), Eterika v spalnici (intimnost), Naravna čistila, Uvod v eteriko, Bolečine, Dihala, Astrologija in eterika, Protokol pretoka energije.

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829