Dobrodelnost

Pomagajmo ~ Center Vidim Cilj

center vidim cilj healing hands match dobrodelno donacija alen kobilica dragana sterdjevic bosnjak

Pomagajmo Center Vidim Cilj ~ dobrodelno zbiranje donacije za 3 mesece para ~ plavanja za vse z doTerra Healing Hands Match programom.

Dobrodelno zbiranje donacije za 3 mesece para ~ plavanja

Pomagajmo Centru Vidim Cilj

Dragi vsi, zelo sem hvaležna vsem, ki so zaslužni, da danes pišem tole objavo, saj bomo zopet lahko s skupnimi močmi podprli prelepo poslanstvo!

center vidim cilj healing hands match dobrodelno donacija alen kobilica dragana sterdjevic bosnjak

Tokrat ti predstavljam dobrodelni projekt z Center Vidim Cilj doTerra Healing Hands Match Program za 3 mesece para – plavanja za vse! Center Vidim cilj z ustanoviteljem Alenom Kobilico že 12 let ponuja brezplačne športne aktivnosti za otroke in odrasle z razvojnimi specifikami

Pomagaj in doniraj po svojih zmožnostih ali deli dalje (kopiraj in objavi na svojem zidu), da s skupnimi močmi do 24. junija 2023 zberemo 5.000€, ki jih bo doTerra podvojila na potrebnih 10.000€!

HVALA, KER SI! ˝PLAVANJE ZA VSE!˝ 

center vidim cilj healing hands match dobrodelno donacija alen kobilica dragana sterdjevic bosnjak
Tole lahko deliš na svoj Story.

Center Vidim Cilj

Kaj je center Vidim cilj?

˝VIDIM CILJ je neprofitna organizacija slepih, slabovidnih ter otrok z različnimi razvojnimi specifikami, ki jo je leta 2011 ustanovil vrhunski parašportnik Alen Kobilica.

Na njegovo pobudo so vse aktivnosti Centra za vse člane brezplačne. Njegova osnovna ideja ob ustanovitvi je bila pridobiti še enega vrhunskega parašportnika. Kmalu je ugotovil, da to ni najpomembneje.

Preko športa namreč otroci razvijajo samopodobo, samozavest, svoje fizično in mentalno zdravje ter pridobivajo etična in moralna načela za delovanje v življenju. Na ta način se lažje soočajo z izzivi, ki življenje prinaša vsem nam.

Namen centra je spodbujati vse invalidne otroke, mladostnike ter odrasle pri športnemu udejstvovanju, jim nuditi pomoč pri snovanju in uresničevanju osebnih in športnih ciljev, strokovno podporo izpeljavi treningov ter udeležbi na tekmovanjih.

Hkrati si Center prizadeva za razvoj ustrezne infrastrukture, ki omogoča treninge in strokovno podporo za vedno več članov pri vedno več športih.

Katere športe podpira Center Vidim cilj?

Trenutno vsakodnevno izvajamo treninge paraplavanja, fizične priprave na parasmučanje ter v poletnem času tabore na katerem je vodilna dejavnost kolesarjenje v tandemu. V Centru je trenutno vključenih preko 100 otrok.

Naša želja je, da ti otroci postanejo aktivni soustvarjalci družbe v kateri živijo in ne le pasivni opazovalci, ki zahtevajo svoje pravice.

Kako lahko pomagam Centru Vidim cilj?

Vsa sredstva za delovanje centra se pridobivajo z različnimi donacijami posameznikov ter podjetij, ki najamejo Alena Kobilico za motivacijske govore. Na tem mestu vas iskreno prosimo za finančno podporo naših celoletnih plavalnih aktivnosti.

Iskreno hvaležni smo sprejeli nagrado »Jabolko navdiha 2016« predsednika države Boruta Pahorja za izjemne dosežke na področju delovanja Centra. Leta 2017 je Center prejel tudi nagrado »Dobrotnik leta« za humanitarno delovanje – Ljudje odprtih rok.

S spoštovanjem, ustanovitelj Alen Kobilica˝

Kaj je doTerra Healing Hands Match Program?

Kot veste je velik del doTerre poleg najkvalitetnejših izdelkov in skrb za naravo in sočloveka na eni in drugi strani stekleničke. Najsrčnejši del pa je doTerra neprofitna organizacija Healing Hands!

Znotraj fundacije imamo tudi mi, WA Wellness Advocate možnost poslati prošnjo za doTerra Healing Hands Match program, kjer zbiramo sredstva za določen namen in ko jih, nam doTerra ta sredstva podvoji! Prepričana sem, da se spomnite podobne donacije in zbiranja za čudovito inštitucijo Lunina Vila pred leti!

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
041902293
Drobni Dnevni Rituali http://www.zavsakdom.si
FB ~ Instagram