Zakaj doTerra

doTerra Healing Hands Fundacija

doterra healing hands in slovenia

Kultura doTERRE se je v resnici začela razvijati zaradi želje dajati, pomagati, osvoboditi in opolnomočiti čim več ljudi s pomočjo doTERRA Healing Hands fundacije.” Mark Wolfert, doTERRA ustanovni Founding Executive

Healing Hands je ena od največjih reči, zaradi katerih zelo cenim doTerro

Dejansko je srce doTerre ravno Healing Hands neprofitna organizacija. Prežame te z ogromnim občudovanjem in hvaležnostjo. Sploh zato, ker k doTerri večina nas pride zaradi kvalitetnih eteričnih olj in izdelkov, na dišečem popotovanju pa spoznaš še vse krasne doTerra stebre. In eden najmočnejših med njimi je prav Healing Hands neprofitna organizacija.

Z njo gredo celotna sredstva zbrana preko nakupa Touch Hope ali Rose Hand Lotion ali zbrana preko Healing Hands strani za donacije direktno pomoči potrebnim. Z njo pa se ustvarjajo tudi različna partnerstva.

Da z vsem, kar je doTerra laho pomagamo čim več ljudem: do boljših pogojev življenja, do boljšega zdravja, do samozadostnosti. In jih na tej poti predvsem opolnomočimo. Če se le da, ˝ne le da človeku daš, temveč ga tudi naučiš, kako si bo to lahko priskrbel sam˝. Da bo dolgoročno poskrbljeno zanj in njegove naslednje generacije.

  • Področja destiliranja/stiskanja v deželah tretjega sveta, kjer pridobivamo naša eterična olja z metodo Co-impact Sourcing, oskrbijo s potrebno infrastrukturo, šolami, bolnišnicami, pitno vodo, gradnjo mostov, grajenje pomembnih transportnih poti: črpalke pitne vode na solarne celice na Haitiju, mobilna bolnišnica na Madagaskarju,…
  • Pomagajo tudi vsem delom sveta v trenutni stiski: Nepal aprila 2015, projekt izobraževanja otrok v Somaliji, pomoč Kitajski in zdravstvenim delavcem v času Covid-19 epidemije.
  • Sodelujejo z različnimi organizacijami: Social Teahouse projekt za enake možnosti v Bolgariji, učenje obrti preko Sika’abe Training centra v Gvatemali, Sodelujejo z organizacijo Days for Girls za izobraževanje ženske higiene v 75 državah tretjega sveta. 

OUR center za pomoč zlorabljenim.
  • HUMANITARNA PARTNERSTVA Healing hands fundacije: od 2016 sodelujejo v projektu spolnih žrtev in proti trgovini otrok za spolne usluge  Operation Underground Railroad (O.U.R. Rescue). V ta namen so osnovali namensko mešanico Hope (na notranji strani so bila na prvotnih stekleničkah, ki so jih delili otrokom prostitutom na Haitiju, navodila in kontakti za pomoč takšnim žrtvam).
  • Sodelujejo prav tako s 1990 leta ustanovljeno organizacijo Mentors International, ki omogoča izobraževanje in poslovna posojila v državah ekstremne revščine.
  • Dodatni projekti: Fukushima Kids Projekt v 2015, s pomočjo hrane, izobrazbe in osnovnega zdravstvenega varstva v projektu Hands at Work in Africa v Kongu, Malawiju, Mozambiku, Nigeriji, Swaziju, na področjih Južne Afrike, v Zambiji, Zimbabveju,..
  • Projekti nas Wellnes Advokatov: Tudi v Sloveniji smo v 2019 s pomočjo Healing Hands zbrali krasna sredstva za Lunino vilo, inštitut za psihosocialno in psihoterapevtsko pomoč zlorabljenim otrokom.

DoTerra ob tem vedno nosi vse administrativne in druge stroške izvedbe projektov, zato da se zbrana sredstva v celoti lahko namenijo tja, kamor so namenjena. Healing Hands zato pomeni predvsem upanje za vse ljudi. Spodbuja srčno dajanje temu, ki tega nima ali ne zmore. Vedno lahko nekaj damo. Včasih delček materialnega, vsakokrat pa delček srca, dobre besede, dobre geste. Z Healing Hands in doTerro resnično zelo spreminjamo svet in z največjim ponosom sem del tega. In vseh skupnih projektov, ki jih bomo lahko še izpeljali. Tudi ti si lahko del tega, oglasi se mi.

Projekt ENGAGE IN GOOD doTerra Europe Essential Oils

Zaposleni na doTerra Europe in mi, Wellness Advokati so želeli izraziti svojo prijaznost in hvaležnost z doniranjem svojih aprilskih zbranih točk zdravstvenim delavcem in vsem, ki so v ospredju v času Covid-19 epidemije. Osnovali so projekt Engage in good, kjer se je podarilo predvsem difuzorje, eterična olja in kreme za roke.

V moji skupnosti sočlanov smo tako lahko kar nekaj zdravstvenim ustanovam in domovom za starejše občane, kjer so uradno zaposleni naši sočlani, uredili brezplačno donacijo difuzorjev in eteričnih olj ter mešanic, ki jim bodo lepšali trenutke, pomagali pri osvežitvi in čiščenju zraka, ugodno pobožali njihova čustva, jih pomirili ali z drugimi eteričnimi olji dvignili fokus in ugodno vplivali na njihova dihala.

Fotografije objav so več kot zgovorne! Hvala doTerra Essential Oils Europe! In hvala vsekakor tudi sočlanom v ustanovah, da bodo kolege in sodelavce naučili varne in nadvse preproste uporabe najbolj testiranih in najbolj zaupanja vrednih eteričnih olj.

Vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293