Drobni rituali

doTerra November Sale 2022

november sale doterra razprodaja

doTerra November Sale med 23. in 30. novembrom oz do razprodaje zalog ponuja izbrane izdelke za vsak dan, ki so naravni, znižani do 65%. Od On Guard izdelkov, eteričnih olj, do SPA negovalne kozmetike!

V času razprodaj sama nakupujem razumno. Vprašam se, če nekaj res potrebujem ali je želja po nakupu le hitri popadek? Ampak ko je doTerra naznanila te izdelke za November Sale, me je razveselilo! Vsi so uporabni za vsakdan, prijazni do narave, naravni, znižani do 65%. Med njimi je veliko takšnih, ki jih uporabljam(o) vsak dan! Predvsem pa bom med njimi našla veliko krasnih, uporabnih, naravnih in ugodnih darilc za praznični čas in prihajajoče rojstne dneve! Razporedila sem jih tako, da najdeš zase najbolj uporabne!

On Guard izdelki za naraven dom

V brošuri prejmeš še veliko dodatnih idej za uporabo te čistilne pršice za roke!
V razprodaji je tokrat mini Mouthwash 100ml. Ta iz redne ponudbe ni znižana.
Odkar imamo na voljo vse te naravne izdelke, je nega običajne ali občutljive ustne votline, dlesni, zob čista Pravljica!

Naravna negovalna kozmetika SPA za telo in obraz

Tokrat je znižan le Citrus Bliss Deodorant. Na grafiki so prikazane cene izven znižanja.
Tokrat sta med trio ponudbo znižana Herbal in Original Lip Balm!
V brošuri ti zaupam nore alternativne trike za uporabo maske, sploh če imaš težave s prekomernim potenjem nog ali pazduhe!

Cvetnici

V brošuri dobiš še recepte Medeni piling za telo, recept za Svetlejši ton svetlih las, losjon Meka za nego telesa, Serum za sijočo obrazno polt, rollon mešanica Proti novim ciljem. Ter super difuzor mešanice z Blue Tansy!
ni v redni ponudbi!

Citrusa

Clementine ni v redni ponudbi!

Touch redčena rollona

Svežina

Lovor ni v redni ponudbi! V brošuri prejmeš super recepte mazila Angelski dotik, difuzor in rollon mešanico Varuh svetlobe in mažo Za mišice!
Nootka ni v redni ponudbi!

Kulinarični trio

V VIP učni članski skupini te čaka tudi serija video receptov naše kulinarične plantbased chef-inje Aleksandre Krilc Tomažin z vsemi tremi!

Redna ponudba ~ doTerra difuzorji (niso znižani)

Višje cene so redne, nižje so članske -25% VIP cene za člane doTerre.

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829