Drobni rituali

doTerra praznični katalog

doTerra prazniki darilo darila praznični katalog

Vsako leto pride praznični čas, ki nas opomni, da moramo spoštovati tiste, zaradi katerih ima vsak trenutek svojo vrednost. Včasih zadostuje preprosto, premišljeno, z ljubeznijo izbrano darilo. Zadovoljite se z ničemer manj kot najboljšimi ponudbami, na voljo ekskluzivno za Evropo, popolnoma novimi in celo nekaj starimi priljubljenimi izdelki iz naše začasne LTO (Limited Time Offer; le dokler zaloga ne poide) sezonske ponudbe.

Sezonska ponudba dо̄TERRA za leto 2022 z najrazličnejšimi darili za vse na vašem seznamu je na voljo le omejen čas. Izbirajte med našimi obsežnimi ponudbami že danes!

200PV Promocija

Frankincense darilo v vrednosti preko 70€ lahko prejmeš največ do 4x na doTerra račun. Prejmeš ga tudi ob včlanitvi za 200PV točk (priporočam Home Essentials paket – več o njem na dnu tega prispevka).

Hidrolat vrtnice

Ne morem verjeti, da je že DECEMBER! Res me veseli, da lahko naznanim tokratna olja pod sojem luči!

 • Himalajska jelka je odlična aroma za praznične dni in za na smrekico!
 • Klinčki se bodo zopet vrteli na veliko v moji kuhinji in toplih zimskih napitkih!
 • In seveda, dragoceno Frenky kadilo, ki ga tudi ta mesec lahko do 4x prejmeš brezplačno ob 200PV nakupih!

Izkoristi krasna darila in obljubim, da ti bo moje mentorstvo prineslo lahkotne in enostavne ideje za uporabo in z njimi resnično velike spremembe, ki si jih niti predstavljati ne moreš!

Če se odločaš za prva eterična olja, klikni tule.

Če si obstoječi član, pa v svojo doTerra pisarno vstopaš tule! Bodo tudi letos tvoji bližnji prejeli dišeča in uporabna darilca?

Naj diši, naj se iskri in naj ti December prinese čim več mirnosti in sreče!

Z ljubeznijo, Maja

Difuzor Vlak s poprovo meto

Vsi na krov! Najprisrčnejša vožnja do vašega vrhunskega doživetja difuzorja se lahko odvije kar v vašem domu skupaj z eteričnim oljem poprove mete (15 ml).

Kot kot časovno omejeno ponudbo, ekskluzivno za Evropo, je dо̄TERRA zasnovala ta difuzor Vlak v obliki lokomotive, ki iz dimnika veselo puha ‘paro’. Ima celo vlakovno piščalko, ki se aktivira s pritiskom na gumb. Otroci bodo skupaj z vami z veseljem tudi sestavili železniško progo, ki lahko sprejme do tri stekleničke 15 ml ali 5 ml. Tut tut!

Dimenzije difuzorja Vlak: 22 × 11 × 15 cm.

1 x difuzor Vlak (vklj. s polnilnikom in navodili) ter eterično olje poprove mete (15 ml).

Maslo za telo z oljem korenčkovih semen in udobne nogavice

Izkoristite bogate, osvežilne lastnosti kremnega masla za telo dо̄TERRA in nahranite svojo kožo v kombinaciji s prazničnimi, udobnimi nogavicami. 

1 x Maslo za telo z oljem korenčkovih semen (113 g) in udobne nogavice (ena velikost)

To intenzivno delujoče maslo za telo, prepojeno z razkošnimi korenčkovimi semeni, osvežujočo meto in živahnim eteričnim oljem rožmarina CPTG™, je zasnovano tako, da zagotavlja vlažilne učinke in pomirja kožo.

Gel za tuširanje Forest Breeze z gobico Konjac

Po dolgem dnevu se sprostite s kompletom, zasnovanim tako, da kožo očisti in pomladi, vas pa prenovi in osveži.

1 x gel za tuširanje Forest Breeze (250 ml) z gobico Konjac

Ta gel za tuširanje, ki ga sestavljajo naravna mešanica Forest Breeze in eterična olja, za katera je znano, da prispevajo k poživljajočemu doživetju, vsebuje površinsko aktivne snovi, ki nežno čistijo in v telo vnašajo svežo blagodejnost prostosti.

Komplet za izdelavo sveč z mešanico Madagaskarska vanilja

Razsvetlite zimske noči s tem prazničnim darilom! Skupaj z očarljivo dišavo Madagascar Vanilla se pripravite na ustvarjalnost, saj ta komplet vključuje vse, kar potrebujete za izdelavo lastnih domačih sveč. 

1 x plastična merica in vrečka s 600 g sojinega voska za 3 sveče | 3 x steklena skodelica z lesenim pokrovčkom za pribl. 200 g sojinega voska, naravni stenj, nalepka, lesena palčka in lesena paličica | V darilni škatli

Potovalni kovček z odstranljivimi predelki in Magnolia Touch

To sezono potujte v slogu z vrhunskim dodatkom, ki ga predstavlja dōTERRA Magnolia Touch.

1 x Potovalni kovček z odstranljivimi predelki in Magnolia Touch (10 ml)

Ta elegantna, kompaktna in vsestranska potovalna torbica pripelje izraz »hibrid« na najvišjo raven. Kakorkoli jo že uporabljate, to potovalno torbico s pomočjo odstranljivih vložkov prilagodite tako, da so predmeti v njej varno pričvrščeni ali pa v celoti izkoristite njeno prostornino za vse, kar potrebujete.

Mere: 23 × 17 × 11 cm

Mini kolekcija dišav Amāvī™

Mini kolekcija dišav Amāvī je ustvarjena za moške, ki živijo polno življenje, z njim potuje prav povsod in predstavlja popolno darilo za posebnega moškega v vašem življenju

1 x Amāvī Roso, Amāvī Azul, Amāvī Noir (stekleničke 1,5 ml)

Amāvī Roso
Amāvī Roso je vznemirljiv izraz moške moči in samozavesti. Živahna citrusna aroma je bistvo energije in uspeha.

Amāvī Azul 
Amāvī Azul zajame svežo, krhko aromo svobode in avanture. Naj vaši čuti oživijo, ko pobegnete med modre valove in na neskončni beli pesek osamljene, s soncem obsijane plaže.

Amāvī Noir
Amāvī Noir predstavlja očarljivo subtilno razširitev vaše individualnosti in skrivnosti. Pogosto podcenjena, a značilna, drzna temna, sladka aroma poskrbi za vzdušje za večer, ki si ga boste zapomnili.

Plišasta grelna igrača v obliki zajčka in sivka

Udobno se sprostite in preživite zimo s tem neverjetnim duetom, zasnovanim z mislijo na najmlajše. 

1 x Plišasta grelna igrača v obliki zajčka in sivka (15 ml)

Ta plišasta mehka igrača Zajček je opremljena z odstranljivo podlogo, ki je popolnoma primerna za mikrovalovno pečico. Ko se blazinica segreje, lahko nanjo nanesete tudi eterična olja!

Mere: Plišasta grelna igrača v obliki zajčka: 26 × 24 × 12 cm

Holiday Peace

Prazniki so čas za družino, praznovanja in mir. Mešanica eteričnih olj Holiday Peace vključuje eterična olja sibirske jelke, duglazije, himalajske jelke, grenivke, kadilne bosvelije in vetiverja. Topična uporaba Holiday Peace je čudovit način, da pričarate praznični duh!

Myrrh

Če je olje kadilne bosvelije »kralj olj«, potem je mira zagotovo na kraljevem dvoru.  Čisti kožo in izboljšuje njen videz, zato je ključna sestavina mešanice dōTERRA Salubelle in mnogih drugih izdelkov za nego kože. V zgodovini so jo uporabljali za meditacijo in balzamiranje, še danes pa je mira dragoceno in pomembno olje v vsaki zbirki eteričnih olj.

 • Olje mire je izredno cenjeno zaradi številnih možnosti uporabe in čistilnih učinkov
 • Spodbuja čustveno ravnovesje in občutek miru ter dobrega počutja
 • Pomirja kožo
 • Njegove edinstvene lastnosti čistijo kožo in izboljšujejo njen videz

Frankincense

Olje kadilne bosvelije je s svojo bogato aromo in številnimi koristmi eno najbolj cenjenih in najdragocenejših olj, zato ga pogosto imenujejo »kralj« eteričnih olj. Že stari Egipčani so pred več stoletji uporabljali smolo kadilne bosvelije za različne namene, od parfumov do balzamov za kožo. Ima pomirjujoč in lepotni učinek, zato se uporablja topično za pomlajevanje kože in zmanjšanje videza kožnih nepravilnosti. Olje kadilne bosvelije ob vdihovanju ali razpršitvi spodbuja občutke miru, sproščenosti, zadovoljstva in splošnega dobrega počutja.

 • Blaži kožo in zmanjšuje videz kožnih nepravilnosti 
 • Spodbuja občutke miru, sproščenosti in zadovoljstva
 • Eterično olje kadilne bosvelije vlaži in pomlajuje kožo
 • Pomirjujoč učinek in aroma olja kadilne bosvelije bosta spodbudila razpoloženje in splošno dobro počutje

Galbanum

Egipčani so galbanum uporabljali kot kadilo in pri obredih balzamiranja. V rimski in grški civilizaciji so jo uporabljali v lepotilnih pripravkih in parfumih, po Hipokratu pa tudi zaradi njenih drugih prednosti. Galbanum je omenjen celo v Bibliji!

 • Ob topičnem nanosu pomaga pomiriti sklepe
 • Pogosto uporabljen v kozmetičnih pripravkih, kot so denimo mila, detergenti, kreme, losjoni in parfumi
 • Pridobljeno iz smole rastlin galbanum s pomočjo parne destilacije

Ožepek

Ožepek, ki je član družine mete, so Grki in Hebrejci obravnavali kot sveto zel. Večkrat je omenjen v Stari zavezi, poznan pa je tudi kot eno najstarejših zelišč v človeški zgodovini.

 • Če ga vmasirate v kožo po naporni aktivnosti, lahko deluje blagodejno in vas pomirja
 • Poznan kot eno najstarejših zelišč v človeški zgodovini
 • Pridobljen s parno destilacijo listov in vijoličnih cvetov rastline navadnega ožepka

Cistus

Cistus, ki je poznan tudi pod imenom kamena vrtnica, sončna vrtnica, “Rose of Sharon” in labdanum, se za parfume in kadila uporablja že iz biblijskih časov. Stoletja so cistus uporabljali med meditacijo, imel pa je tudi druge koristne učinke. 

 • Po topičnem nanosu zagotavlja podporo zdravi koži
 • Cistus se že stoletja uporablja med meditacijo
 • Parna destilacija iz listov in vej rastline cistus

Navadna mirta

Navadna mirta, ki je poznana tudi pod imenom korziški poper, že tisočletja velja za simbol ljubezni, časti, sreče in velikodušnosti. Njene prednosti so poznali že leta 600 pred našim štetjem. V Bibliji so jo uporabljali v obredih očiščenja.

 • Po topičnem nanosu zagotavlja podporo zdravi koži
 • Že tisočletja velja za simbol ljubezni, časti, sreče in velikodušnosti
 • Parna destilacija iz stebel in listov rastline navadne mirte

Neshama 10 ml

Beseda »neshama« izvira iz hebrejske besede, katere pomen je »duša«, ustvarjena pa je bila zato, da bi nas opomnila, kdo smo v resnici ter kako smo povezani med seboj in s svetom, ki nas obkroža. Zgodovinsko gledano so rastline in eterična olja častili zaradi njihovih koristi in uporabe, s katerimi služijo človeštvu, kar kaže na povezavo med človekom in naravo. Mnoga eterična olja, ki so bila izbrana za nežno mešanico, so veljala za sveta in so omenjana v starodavnih svetopisemskih spisih, ki so jih uporabljali takrat in zdaj, da bi se povezali z višjim jazom. Del te navdihujoče mešanice so tudi naša najbolj cenjena in dragocena eterična olja CPTG, kot so olja kadilne bosvelije, sivke, cedre, ciprese, mire, narda, divje pomaranče, kitajskega cimeta in cimetove skorje. V zelo težkih časih lahko uporaba mešanice Neshama deluje kot opomin, da je vaša duša globoko povezana s svetom okoli vas in da bo zdravljenje prišlo pravočasno.

 • Priročen nanos s kroglico vam omogoča preprosto nanašanje in užitek v topičnih koristih mešanice Neshama.
 • Glavna sestavina mešanice Neshama, frakcionirano kokosovo olje, lahko pomaga pri vlaženju in pomiritvi kože
 • Lahko spodbuja občutke pomirjenosti, sproščenosti in zadovoljstva zaradi dodatka eteričnega olja kadilne bosvelije
 • Vsebuje eterična olja CPTG kadilne bosvelije, sivke, cedre, ciprese, mire, narda, divje pomaranče, kitajskega cimeta in cimetove skorje

Osebna dišava Sol N°3

Osebna aroma Sol N°3 je lahka in eksotična mešanica, ki vsebuje eterična olja rdeče mandarine, sandalovine in davane ter absolut vanilje CPTG™. 

1 x osebna dišava Sol N°3 (8 ml)

Losjon za roke Sol N°3

Ta lahek, žametno gladko tekoč losjon iz negovalnih mehčalcev in rastlinskih izvlečkov je prepojen z dišavo Sol N°3 in pomaga ohranjati roke mehke, navlažene in zdravega videza.  

1 x Losjon za roke Sol N°3 (100 ml)

Mini potovalni trojček za nego las dōTERRA

Ko se trudite ujeti let, se odpravljate na pot ali v fitnes, vzemite celotno nego las s sabo vedno in povsod z Potovalnim trojčkom za nego las dōTERRA. Na voljo v pakiranjih Zaščitnega šampona, Vsakodnevnega balzama in Balzama brez spiranja po 100 ml vsebuje vse, kar potrebujete za urejene in zdrave lase prav vsak dan.

 • Zaščitni šampon dōTERRA je varen za barvane lase ter ne vsebuje agresivnih kemikalij, s čimer odstrani nečistoče, obloge in umazanijo.
 • Vsakodnevni balzam dōTERRA je lahek in varen za barvane lase, ki jih pomaga zgladiti in razvozlati, hkrati pa bodo prejeli vsa potrebna hranila.
 • Balzam brez spiranja dōTERRA v obliki priročnega razpršila ohranja vlago v laseh, jih razvozla in zmehča ter zaščiti pred urejanjem.

dōTERRA Pladenj z učinkom marmorja in zelena meta

V prazničnem času vas bodo prijatelji in družina obiskali doma, da bi proslavili praznike. Naj uživajo v šarmu tega pladnja z dōTERRA difuzorji, ki ga navdihuje marmor, v kombinaciji s sladkimi dišavami zelene mete!

1 dōTERRA Pladenj z učinkom marmorja in zelena meta (15 ml)

dо̄TERRA Pladenj z učinkom marmorja

S tem elegantnim pladnjem, ki drži do tri stekleničke eteričnega olja (15 ml ali 5 ml) zaščitite površine in obdržite difuzor na enem mestu. Ta pladenj je zasnovan tako, da se prilega vrsti difuzorjev doTERRA, odlikuje ga učinek marmorja, združljiv pa je z večino dekorjev.

Mere: 20 × 15,7 × 2,3 cm

Izdelek meseca Decembra

Izdelek iz časovno omejene ponudbe (LTO)
Ekskluzivno v ponudbi Programa (LRP) 

Znižano ves mesec

Nageljnove žbice oz klinčki v eteričnem olju Clove doTerre.

Novo v redni ponudbi

Ta fantastični par združuje doTERRA Aroma-vlažilec Dawn in vsestransko lastniško mešanico ter tako ustvarja neverjetno kombinacijo!  

Aroma-vlažilec Dawn, ki je oblikovan tako, da ustvarja najvišjo možno raven udobja v vsakem prostoru, ima inteligenten način mirovanja, ki vzdržuje idealno raven vlage ponoči ter pomaga ustvariti popolno okolje za dober spanec – sedaj na voljo v paru z mešanico Air-X™ (15 ml).  

Novi izdelki 2022

Palosanto, Gvajak.
Komaj čakamo, da v redno ponudbo pride Meta PWR.

Kje pričnem dišeče popotovanje

Dišeče popotovanje resda da največkrat pričnete z namenskimi paketi, ker oprostijo vpisnine in s katerimi si že takoj na 25% vpisnem popustu in brez obvez, a z mnogo ugodnostmi za brezplačne izdelke. Nekateri pa se odločite za dišeče popotovanje s posamičnimi izdelki.

Z vpisom pri meni postanem tvoja srčna mentorica. Hvaležna sem za tvoje in vaša zaupanja in da me spremljate že 9 let. Bodisi kot dišeča in navdušena uporabnica ali velikokrat dalje spontano tudi kot poslovna partnerica. Se že veselim, da se spoznava tudi medve!

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829