Eterična olja

Novi doTera Air-X

air x air-x dihala doterra IMUNSKI sistem

Air-X je zelo premišljena sveža citrusno, lesno, rahlo zeliščna mešanica eteričnih olj litsea, tangerine, grapefruit, frankincense in cardamom. Je čisto nekaj novega, po sestavi, niti učinku, ni niti malo podoben dosedanjemu Air (nekdaj se je slednji imenoval Breathe).

Air-X podpira zdravo odzivnost dihal, imunskega sistema, čisti zrak in dviga razpoloženje. Formulirana je po letu 2020, da podpre dihala in imunski sistem v zdravem delovanju v teh novih časih.

Katera eterična olja sestavljajo Air-X

  • LITSEA, tropska verbena (po aromi kanček spominja na limonsko travo), njena limonasta, sladka in jasna aroma umirja in podpira odprto srce. Vsebuje geranial, neral, ki imata močno čistilno vrednost.
  • TANGERINE, tangerinino eterično olje prinaša podobno aromo kot eterično olje pomaranče, dviga razpoloženje, je olje veselja in zaradi naravno vsebovanega limonena prinaša čistilne lastnosti.
  • GRAPEFRUIT, eterično olje grenivke s svežo in citrusno aromo dviga razpoloženje in poživlja, podpira hvaležnost ter ljubezen do našega telesa. Vsebuje veliko limonena, ki prinaša čistilne učinke.
  • FRANKINCENSE daje pomirjujoče aromatično vzdušje in toliko krasnih učinkov.
  • CARDAMOM podpira čustva odprtosti in odpira dihala zaradi višje vrednosti naravno vsebovanega 1,8 cineola.

Razlika med Air (nekdaj Breathe) in Air X

Iz tega vidika je Air X popolnoma drugačen kot Air, ki ga sestavljajo druga eterična olja, ki podpirajo zdravo funkcijo dihal, odpirajo dihalne poti, pomagajo zdravo izločanje sluzi, dajejo občutek lažjega dihanja, tudi v času sezonskega cvetenja bohotne narave ali ko nos, sinusi, pljuča kažejo posledice ob sezonskih izzivih. Air (nekdaj Breathe) ni primeren za uživanje.

PRIMERJAVA AIR IN AIR-x

  • SESTAVA: Air sestavljajo eterična olja lovorja, poprove mete, evkalipta, limone, čajevca, kardamoma, ravintsare, ravensare. Air X sestavljajo eterična olja litsee (tropska verbena), tangerine, grenivke, frankincense (kadilne bosvelije), kardamoma.
  • DELOVANJE V DIFUZORJU: Air v difuzorju odpira dihala, dviga fokus, osveži. Air X v difuzorju poživlja, deluje močno čistilno, podpira zdravo funkcijo dihal in imunskega sistema.
  • DELOVANJE NA KOŽI: Air redčeno na koži odpira dihala, lajša dihanje, hladi,lajša nelagodja in hladi razdraženo kožo. Air X redčeno na koži greje, podpira zdravo odzivnost dihal, imunskega sistema ter na kožo deluje čistilno.
  • INTERNA PORABA: Air ni za interno uživanje. Air X je za interno uživanje – v čaju, napitkih, kapsuli.
Brez skrbi, Air je na voljo, grafika je iz časov, ko ga začasno ni bilo ter krasno ponazarja, kaj ga sestavlja in katera eterična olja in izdelki so še zelo primerni za čas sezonskih nelagodij dihal, tudi ob cvetenju bohotne narave.

Moji naj načini uporabe v prostoru in difuzorju | aromatična uporaba Air-X

Aroma je čudovito citrusno začinjena, predvsem sveža in za vse vas, ki mi pišete, čisti favorit, ko pride do uporabe v difuzorju. V difuzorju podpira zdravo funkcijo dihal, imunskega sistema, daje poživljajočo in čisto aromo in močno čistilno vrednost.

DIFUZOR: za jasnost, odprtost, čistost in poživljanje ambienta. Odlično se ujame z Wild Orange.

KAPLJICA V DLAN: vdihni globoko in počasi za jasen vdih in dvig razpoloženja.

PRŠILKA: sama dodajam v 30ml od 15-30 kapljic eteričnih olj in pred uporabo pretresem. Dodam tudi alkoholi kis, ko porabljam za čiščenje površin. Če uporabljam pršilko za čiščenje rok, sploh priročno za na pot, delam brez alkohola, dodam še malo aloe vere.

NOSNI INHALATOR: dodaj 5 kapljic na vatni tampon in vdihavaj skozi žepni nosni inhalator po potrebi. Za dvig razpoloženja, podpori dihal, tudi v času sezonskih nelagodij ali bohotnega cvetenja v naravi.

AROMA NAKIT: kani kapljico na aroma nakit ali šal za dvig razpoloženja in prijeten citrusno-lesni parfum.

NA DNO TUŠA ALI BANJE med tuširanjem: dviga razpoloženje in ima čistilne učinke za dihala.

NARAVNA ČISTILA: Lahko pa njeno aromo izkoristiš za čudovito svežino in čistilno vrednost pri izdelavi naravnih čistil.

Moji naj načini uporaba na koži | topična uporaba Air-X

Redčeno jo namaži na predel vratu, ko praska grlo, na prsni koš, med lopatici, na podplate, v tuš gel ali v kopel.

PODPORA DIHALOM IN ZDRAVI FUNKCIJI IMUNSKEGA SISTEMA: redčeno na prsni koš, med lopatici za podporo spodnjih dihal. Ob nosu, pod nos ali na čelo redčeno ob težavah zgornjih dihal. Na podplate za celostno podporo dihal in hrbtenico in podplate redčeno za zdravo funkcijo imunskega sistema. Zjutraj in zvečer za splošno podporo. Ko težava, na 2h. Komočna težav, parkrat na 20minut za neprekinjeno aromaterapijo. Komot v kombinaciji z interno uporabo (nad 6l – dajem za zobotrebec, sebi 1-2 kapljici v napitek ali kapsulo) in v difuzorju. V 10ml rollon za vse nas namešam 40-60 kapljic eteričnega olja ali olj in preostanek dopolnim z FCO: frakcionirano kokosovo olje.

MASAŽNA MEŠANICA: v 15ml FCO dodajam 2-5 kapljic eteričnega olja. Prav tako revitalizira redčeno na koži in njena krepčilna aroma pride še kako prav za udobno masažo.

KOPEL ali V GELU ZA TUŠIRANJE: poživljajoče in čistilno za kožo, podpora zdravi funkciji dihal in imunskega sistema.

Interna uporaba Air-X

Za razliko od Air (nekdaj Breathe) mešanice je Air X možno tudi uživati! Dodaj si kapljico Air-X tudi v čaj ali kapsulo, da dosežeš vse omenjene učinke, saj se tudi tu razlikuje od Air, ki ni primeren za interno uporabo.

Z ljubeznijo, vaša Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829

Če si želiš, da ti preračunam, ali se tvoj prvi nakup izplača na SHOP (redna cena) ali na JOIN & SAFE (25% znižani včlanitveni nakup brez obvez), mi javi na maja@zavsakdom.si. Če bo tvoj prvi nakup znašal nad 100PV točk (med marcem-majem in septembrom- novembrom), mi nujno podatke (ime, priimek, naslov, mobilni telefon, mail in rojstni datum ter naročilo) javi na zgornji kontakt, da te vnesem jaz skozi posebni postal Diamond Club dogodkov, da ti doTerra lahko v tem času pripiše še do 5 brezplačnih daril.