Drobni rituali

doTerra Konvencijski paket novih izdelkov 2022

doTerra konvencijski paket novih izdelkov 2022 sestavljajo Madagascar Vanilla, Osmathus T., Copaiba T., Deep Blue Stick in On Guard Wipes!

Le do konca julija ali do razprodaje zalog ga lahko prejmeš z 10% popustom na že člansko ceno, kar znaša 129,25€ in je ovrednoten z 97,5PV. Kako ga naročiš? V pisarni ga najdeš tudi pod SHOP, CONVENTION 2022. Naročiš ga lahko tudi kot LRP!

Z njim se da tudi včlaniti v članstvo brez obvez, a z mnogo ugodnosti!

Madagascar vanilla

Madagaskarska vanilija! Ker je 80% vanilije in ˝naravnih˝ arom vanilije na svetovnem trgu sintetičnih, predelanih ali ponarejenih. Končno imamo z doTerra Madagascar Vanilla v rokah čisto

Najdeš jo že v doTerra Citrus Bliss, Motivate, Serenity.Res dragocena pridobitev, saj rastlina strok lahko obrodi šele pri 3-4 letih starosti in se mora oprašiti ročno točno na en in edini dan v letu, ko zacveti. In še to se mora oprašiti le v določeni uri tega dne. Traja dolgih 9 mesecev, da strok dozori. Stroki se zdrobijo in gredo v zelo poseben CO2 proces pridobivanja arome. Ta je po koncu procesa neizmerno čista in se zmeša s FCO in tako v roke dobimo čudovito stekleničko z dragoceno vsebino.

Božanska je v kavi, čaju, pecivu, sladki kremi, sladoledu, stepeni smetani ali smutiju. Blagodejna v difuzorju. Sproščujoča v kopeli ali v losjonu za telo ali kremi za obraz in nepogrešljiva v izdelavi personificiranega pure-fume-a!

Osmanta v redni prodaji ne bo.

Osmanthus Touch

Osmanthus Touch!

Najdeš me tudi v Deep Blue, v Beautiful Body Mist, v Arise, Balance, Brave, Console in Elevation, v novem balzamu za lase, kar pove veliko o meni. Ujamem se v tehniki pure-fume plastenja s cvetnicami (Rose, Magnolia, Jasmine, Neroli) in smolnimi eteričnimi olji (Myrrh, Frankincense).

Osmanta v redni prodaji ne bo.

Copaiba Touch

Copaibo obožujem, odkar jo je doTerra pripeljala, Touch redčeni rolon pa je še toliko priročnejši!

Deep Blue Stick+ Copaiba

Deep Blue je tako priročno in učinkoviteje nadgrajen v obliki stika in s Copaibo!

On Guard Wipes v tej obliki v redni prodaji ne bo.

On Guard Wipes

Robčki za zelo čiste roke, kjer zaradi etanola in dodanega On Guard iz rok zbeži 99,9% nepridipravov*!

Odlični so za tvoje zaposleno življenje, za v torbico, ruzak, po uporabi nakupovalnega vozička, mobilnih naprav, zaslonov na dotik in za v avto!

Vsebujejo še On Guard mešanico, aloe vero in so varni za uporabno na ročicah najmlajših, ko milo in voda nista dosegljiva!

OPA: robčki pridejo v kartonasti škatlici v pakiranju 20 kosov, ki so biorazgradljivi. Hvala doTerra!

*V ZDA so kot zanimivost registrirani proti Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Salmonela typhimurium, Pseudomonas aeruginosa, Burkholderia cepacia, Enterobacter cloacae, Enterococcus faecalis, Streptococcus pyogenes, Kandida albicans, Aspergillus brasiliensis.

On Guard Wipes v tej obliki v redni prodaji ne bo.

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829