Drobni rituali, Zakaj doTerra

doTerra novosti in kaj vse je doTerra?

doterra pursue eterična olja konvencija novosti novi izdelki

DoTerra globalna konvencija bo prvič v celoti virtualna. In kako so izkoristili vse, kar spletni prenos lahko omogoča?

Kako kupim karto za doTerra novosti in globalno konvencijo?

Za 30 USD si lahko še zagotoviš svoj dostop. Za posnetke v živo, ki bodo na voljo še dolgo po tem, da jih lahko pogledaš ko želiš: Nakup klik klik . Če še nisi član, mi piši za dodatne napotke na spodnji kontakt.

Kakšne doTerra novosti bodo predstavljene?

Spisala sem celotno agendo in moj pogled, kaj zna biti v vsaki temi zanimivo:

SREDA 9.9. (čas sem že prilagodila na našega, ki je +8h glede na MT)

20:00 | PRIČETEK. Seznanitev z vsebinami. Early Bird bodo šli lahko na Virtualni ogled doTerra prostorov v Utahu, SLC.

ČETRTEK 10.9. (čas sem že prilagodila na našega, ki je +8h glede na MT)

02:00 | NAZNANITEV NOVIH IZDELKOV: razširja se nekaj znanih doTerra linij, prihaja pa nekaj popolnoma novi reči! Jaz v silhueti vidim napravo v obliki ˝Pujska˝, eno 15ml, eno 5ml, eno kremo/losjon, 2 x, upam da, Beadlets. Kaj vidiš ti?

18:00 | ČISTA VARNA IN UČINKOVITA eterična olja – glavno vodilo, ki ga bodo predstavili ustqnovniki in svojo začetno zgodbo.

22:00 | DOBRO POČUTJE/WELLNESS IN IMUNOST: pogled na zdravo odzivnost imunskega sistema in cikličnost imunosti s strani znanstvenikov in zdravnikov. Da bomo krepki čez vse leto. Pod drobnogledom bodo On Guard, Rose.

PETEK 11.9. (čas sem že prilagodila na našega, ki je +8h glede na MT)

18:00 | ODGOVORNO PODJETNIŠTVO DOTERRE s Co-Impact Metodo: iskanje najboljših virov in skrb za ljudi in naravo od pričetka procesa do stekleničke.

22:00 | SKRB ZASE – ki lahko odžene močna in dolgotrajna nelagodja. Pod drobnogledom Deep Blue.

SOBOTA 12.9. (čas sem že prilagodila na našega, ki je +8h glede na MT)

18:00 | DOBRODELNOST S HEALING HANDS – 10 obletnica! Emily Wright in gosti. In Engage in Good projekt, ki je tudi našim ZD, bolnišnicam, Domu za starejše občane letos doniral difuzorje in olja.

22:00 | WELLNESS – MIND & MOOD: kako moč nam dajo eterična olja pri čustvih. Pod drobnogledom Adaptiv. Veliko receptov!

NEDELJA 13.9. (čas sem že prilagodila na našega, ki je +8h glede na MT)

01:00 | ČISTI NAMENI – ko deliš doTerro, je pot preprosta. Uporabljaš, deliš, učiš druge, kako jih uporabljati. DoTerra ti omogoča osebno avtentično zgodbo, podporo v znanju in opolnomočenje na področju svobode – časovne in finančne, ki jo vsakdanja služba ne zmore ponuditi. Kar lahko potrdim tudi sama. Odlični napotki za začetnike in vse, ki že odkrivate to pot. Kmalu bom v skrbno mentorstvo vzela spet do 3 izmed vas. Si že sočlan moje ekipe in te deljenje in delo doTerro zanima? Si še nečlan in me želiš za mentorico? Javi se mi na spodnji kontakt, morda boš med tremi prav ti.

Vmes med 1,5h Sessions nas bodo presenečali še s:

  • protokoli uporabe olj
  • zdravniki
  • specialisti
  • znanstveniki
  • Sprehodili se bomo po doTerra virtualni hiši in BARVITIH SOBAH – in pogledali po receptih in kateri izdelki so primerni v kopalnici, spalnici, dnevni sobi.. Tole moraš pokukat. A ni lušno! In predvsem uporabno.

Globalna konvencija je zame najboljše vloženi čas. V spoznavanje izdelkov, možnosti uporabe, učenje o že znanem in novem. Ter druženje, tudi če virtualno!

Klik klik po svojo karto .

Si bizi kot jaz? Ne skrbi, vse bo na dosegu dovolj dolgo, da si v miru pogledam in izpišem. Tudi večkrat, če želim! Največji dogodek leta, ki te ne pusti ravnodušnega, ti postreže z vsemi odgovori in te neznansko opolnomoči.

Se veseliš, kot jaz?

Vaša Maja Čebašek
041902293
maja@zavsakdom.si