Drobni rituali

doTerra Praznična Darila in Katalog 2021

doterra božični novoletni praznični katalog darilo darila holiday joy

Vsako leto se ob zadnjih mesecih pri doTerri zelo razveselimo Seasonal Gift Guide-a, kataloga Prazničnih božično – novoletnih daril. Tudi to leto je doTerra za nas izbrala nekaj preteklih bestsellerjev in nekaj novih čudovitih daril, ki jih lahko izbiramo zase, za svoje bližnje ali če imamo podjetje, kot poslovno darilo. Da tudi letos vsem na našem dragocenem seznamu podarimo nekaj uporabnega, naravnega, za vsak žep in z veliko srčno vrednostjo.

Seasonal Gift Guide | doTerra katalog za Praznična božično – novoletna darila

Vse omenjeno je v ponudbi omejeno v prazničnem božično – novoletnem času oz. dokler zaloga ne poide.

Hygge mešanica udobja

Baking Spice mešanica za peko

Eterično olje Bergamotka

Tokrat je priložena sušilnim kroglam, ki jih uporabiš v sušilnem stroju tako, da na njih nakapaš želeno eterično olje in mešanico in zavrtiš sušilca. Lahko za odišavljanje krogle izkoristiš na tak način le zadnjih 10 minut sušenja perila. In izredno parfumska je, kar vam bodo dokazale tudi difuzor mešanice z antičnimi olji, s katerimi se odlično ujame! Priporočam pa jo za sladek spanec v difuzorju že ta večer!

Nenavaden citrus že po izgledu, izgleda kot ena grbasta limona in ime nosi po kraju Bergamo. Vsi jo po aromi poznamo iz Earl Gray črnega čaja, kjer je naribana njena lupinica (jaz si jo kapljico dodam kar v črni čaj ali po novem v zeleni matcha japonski čaj). Je pa tudi kot eterično olje zelo posebna med citrusi. Zelo sladka je. Učinkuje za citrus nenavadno pomirjujoče (citrus z učinkom sivke) in je ena najbolj fotosenzoričnih, torej jo poleti ne daš ravno v losjon za sončenje in greš potem na sonce.

Eterično olje bergamotke med vsemi citrusi je najbolj zahtevna, saj potrebuje ugodne klimatske razmere in svojevrstno prst. Prvotno jo v zdravilne namene gojijo v mestu Bergamo, latinsko ime bergamia pa najverjetneje izvira iz turške besede ˝beg-armudi˝, kar pomeni ˝prinčevo hruško˝.

Poznamo jo zaradi ugodnega delovanja proti stresu in napetosti, pa tudi zaradi pomirjanja kože in vračanja mladostnega videza. V Grčiji njeno mehko in sladko meso še danes velja za odličen desert, ki ga pojedo iz lupinice kar z žličko, odlična pa je tudi kot dopolnilo h grenki kavi. V turški Antaliji pa iz nje izdelujejo odlično marmelado. Eo bergamotke dviguje razpoloženje in je hkrati pomirjujoče. Njena grenko, sladko-začinjena aroma je pogosto zgornja od treh not parfumskih mešanic – zelo se ujame z vsako od antičnih olja. V primerjavi z eo divje pomaranče ima še dodatno cvetno noto

Ni naključje, da se nahaja v Clary Calm mešanici za ženske, Anchor mešanici, Beautiful mešanici, Citrus Bliss, Forgive in Touch Forgive mešanici, mešanici Touch Hope in mešanici Whisper.

Adaptiv člana družine: Bath Oil in Beard Oil

Adaptiv linija za lažje soočanje s stresom občasno v družbo dobi ta dva zelo uporabna izdelka.

Težko pričakovane praznične mešanice: Holiday Joy, Holiday Peace in Harvest Spice

Praznične arome Harvest Spice, Holiday Joy in Holiday Peace so končno zopet na voljo za posamičen nakup.

Začasna Neshama rollon mešanica in Nootka eterično olje

Tu je enostavno, Neshama, DUŠA! Ekskluzivna rollon mešanica, ki jo je doTerra pripravila v začasni obliki posebej za naš, evropski trg. 
NOOTKA, še ena krasna lesna aroma za te jesenske dni!

Ancient Oils Collection | antična eterična olja

PRAZNIČNA PONUDBA prinaša tudi bestseller dragocenih arom, ki so jih uporabljale STARE CIVILIZACIJE.

ZAKAJ ANTIČNA ETERIČNA OLJA?

Da bi to dragoceno znanje, izkušnje antike doTerra pripeljala k nam tudi v praznični čas, ker so se vsa uporabljala tudi pri pomembnejših verskih obredih in ker smo v predbožičnem času (večina teh olj je bila namreč del tabernakeljskega kadila), so se zeloooo potrudili, da so ta težko dosegljiva eterična olja, sploh v čisti in naravni obliki, v začasni ponudbi pripeljala k nam v tej dragoceni začasni zbirki.

ZA KOGA JO PRIPOROČAM?

Priporočam jo vsem velikim aroma navdušencem, ker gre za zbirateljsko zbirko, s katero boste ustvarjali neverjetne difuzor in parfumske opojnosti ali jih izkoristili za masažne mešanice.

OPA: posamične arome Galbanuma, Cistusa (Labdanuma) in Myrtle so lahko zelo močne in zemeljske, vendar pravo parfumsko noto dobijo šele z združevanjem citrusov, cvetnic, zelišč v zgornjih in srednjih notah.

V posebni skupini za sočlane vam ta mesec delim neverjetne difuzor mešanice z njimi, ki se zlahka pomnožijo in postanejo osnova za Touch rollon parfumsko mešanico.

Zbirka prinese eterična olja v 5ml, z izjemo Hysoppa 2,5 ml. Vsa začasna eterična olja so za aromatično in topično uporabo. Interno se lahko uporabljata le frankincense in mira (myrrh).

Moja pogosta izbira za darilo bližnjim

Z ljubeznijo, Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Z vami že 7 let! Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829

Kako izbrane izdelke dobim najugodnejše?

LRP, Loyalty Rewards Program, neobvezni doTerrin mesečni program zvestobe.

Izplača se ti nakup na LRP (Loyalty Rewards Program), saj ti vrača poštnino v 7 točkah in če nakup nad 50PV, tudi minimalno 5-15 brezplačnih točk, ki jih lahko po 15. decembru že izkoristiš za izmenjavo za brezplačne izdelke po svoji izbiri. Ta mesec ob 125PV LRP prejmeš brezplačni Clove 15ml. 10% je ta mesec znižana Melissa 5ml. Točke bodo vidne in jih lahko izrabiš po 15.01.2022.

Če si se včlanil v novembra pod Diamond Club, imaš možnost dodatnih brezplačnih 49 točk, če ta mesec (december) oddaš 100PV LRP. Za napotke se mi oglasi ali pokukaj v mojo člansko učno skupino. Če bo LRP znašal od 1 do 49PV, dobiš 7 točk. Če bo LRP znašal 50PV+, dobiš 19 točk. Če bo LRP znašal 100PV+, dobiš 49 točk. Ta mesec ob 125PV LRP prejmeš brezplačni Clove 15ml. 10% je ta mesec znižana Melissa 5ml. Točke bodo vidne in jih lahko izrabiš po 15.01.2022.

Če si želiš, da ti preračunam, ali se tvoj prvi nakup izplača na SHOP (redna cena) ali na JOIN & SAFE (25% znižani včlanitveni nakup brez obvez), mi javi na maja@zavsakdom.si ali na 041902293. Ta mesec je ob nakupu nad 200PV, tudi ob včlanitvi, darilo 15ml Frankincense.

Podjetje se lahko včlani brez obvez (za 25% popust in tudi brez obvez za nadaljnje nakupe) tudi za namene nabave naravnih poslovnih daril za svoje partnerje in stranke. Sploh podjetje, ki se ukvarja z določeno storitvijo (maser, fizioterapevt, obrazna nega, manikura, pedikura, joga, vadba, osebno trenerstvo, terapevti in svetovalnice za psihoterapijo ter psihosocialno pomoč,..). doTerra izdelki imajo etikete in napotke (tudi) v slovenskem jeziku. Lahko se včlani tudi inštitucija (izobraževalna, dom za starejše občane, podjetje), ker bo izdelke uporabljala za svoje delo, pri strankah ali za izboljšanje počutja zaposlenih. Več info za potrebne obrazce ter ostale informacije dobite na Maja Čebašek, maja@zavsakdom.si ali 041902293.

V redni ponudbi je odselj prvi doTerra aroma vlažilec Dawn.