Drobni rituali

doTerra jesenski BOGO 2021

doterra jesenski bogo 2021

Tudi tokrat nas je očaral z lepim izborom olj in mešanic. Objavo sem ti tokrat pripravila v obliki malih plakatov – sličic, da si jih lahko shraniš in prebereš ter lažje vidiš, kateri bi bil pravi zate. BOGO (Buy One Get One) je čas najugodnejših nakupov leta, saj vsaj en izdelek dobiš brezplačno. Kupiš enega, enega dobiš brezplačno!

Kje izveš še več o doTerra BOGO?

Vsak dan ti objavim, obljubim, slastne in dišeče recepte ter napotke v moji FB skupini. Tam se bo tekom teh dni ob 9h in 21h naložil novi VIDEO zate. Dobrodošla, dobrodošel! Vse kar je doTerra naznanila za BOGO (tudi napotke za naročanje) najdeš tukaj.

Vsi sočlani moje skupine in vsi, ki boste to ta čas še postali, pa z moje strani prejmete obsežne opise, da bodo olja res v polni uporabi in izrabi na najbolj zanimiv način!

Beseda bo v tokratnem BOGO tednu tekla o Adaptiv Touch, Aromatouch, Console, Deep Blue Touch, Douglas Fir, Forgive Touch, In Tune Fokus Blend, Juniper Berry, On Guard+ Softgels, Oregano, Siberian Fir.

Kako najugodneje naročim doTerra BOGO paket (pakete)?

BOGO paket se kupi tako, da dodaš izdelke, ki se ga kupi, brezplačni pa se bo dodal avtomatsko sam ob zaključku naročila. BOGO bo v ponudbi od četrtka 21.10. in vse do torka 26.10. 2021. Vsak BOGO paket lahko naročiš največ 5 x na posamičen doTerra račun.

Naročilo lahko poravnaš na predračun (Bank Wire/Wire Transfer) ali s kreditno kartico. Če slednja nagaja, priporočam izbor predračuna. V tem primeru naročilo poravnaj v spletni banki ali na Pošti čim prej, da bodo tvoji izdelki zagotovljeni.

Sem že obstoječi član in imam svojo doTerra pisarno

Izplača se ti nakup na LRP (Loyalty Rewards Program), saj ti vrača poštnino v 7 točkah in če nakup nad 50PV, tudi minimalno 5-15 brezplačnih točk, ki jih lahko po 15. novembru že izkoristiš za izmenjavo za brezplačne izdelke po svoji izbiri. Vse kar je doTerra naznanila za BOGO (tudi napotke za naročanje) najdeš tukaj.

Če si se včlanil v septembru pod Diamond Club, imaš možnost dodatnih brezplačnih 49 točk, če ta mesec (oktober) oddaš 100PV LRP. Za napotke se mi oglasi ali pokukaj v mojo člansko učno skupino.

Če bo LRP znašal od 1 do 49PV, dobiš 7 točk. Če bo LRP znašal 50PV+, dobiš 19 točk. Če bo LRP znašal 100PV+, dobiš 49 točk. Točke bodo vidne in jih lahko izrabiš po 15.11.2021.

Včlanjujem se in opravljam svoj prvi nakup

Če si želiš, da ti preračunam, ali se tvoj prvi nakup izplača na SHOP (redna cena) ali na JOIN & SAFE (25% znižani včlanitveni nakup brez obvez), mi javi na maja@zavsakdom.si. Če bo tvoj prvi nakup znašal nad 100PV točk, mi nujno podatke (ime, priimek, naslov, mobilni telefon, mail in rojstni datum ter naročilo) javi na zgornji kontakt, da te vnesem jaz skozi posebni postal Diamond Club dogodkov, da ti doTerra v oktobru lahko pripiše še od 3 do 6 dodatnih brezplačnih daril (Wild Orange, On Guard Drops, On Guard Mouthwash Copaiba, Deep Blue Rub in priročno torbico). Ostale aktualne promocije najdeš tule.

Tokratna eterična olja in mešanice doTerra jesenskega BOGO

Spodaj bom sproti prilepila grafike z opisi in video predstavitve posamičnega BOGO.

In Tune in Juniper Berry

Siberian Fir in Douglas Fir

Deep Blue Touch in Aromatouch

OPA: nisem nezmotljiva in LAPSUS je, da sem video zaradi nepozornosti posnela z neredčenim DEEP BLUE, v BOGOtu pa je redčeni Touch.

On Guard+ Softgels in Oregano

Duo krepki vse leto!

Console, Adaptiv Touch, Forgive Touch

Aktualna doTerra Promocija

Najdeš jo tukaj.

Z ljubeznijo, Maja Čebašek

Z vami že 7 let! Spremljaj me:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829

Če si želiš, da ti preračunam, ali se tvoj prvi nakup izplača na SHOP (redna cena) ali na JOIN & SAFE (25% znižani včlanitveni nakup brez obvez), mi javi na maja@zavsakdom.si. Če bo tvoj prvi nakup znašal nad 100PV točk, mi nujno podatke (ime, priimek, naslov, mobilni telefon, mail in rojstni datum ter naročilo) javi na zgornji kontakt, da te vnesem jaz skozi posebni postal Diamond Club dogodkov, da ti doTerra v oktobru lahko pripiše še od 3 do 6 dodatnih brezplačnih daril (Wild Orange, On Guard Drops, On Guard Mouthwash Copaiba, Deep Blue Rub in priročno torbico).