Drobni rituali

AROMA DARILCA | POP UP ustvarjalnica

Si ta, ki si želiš mnogo idej in preizkušenih receptov za AROMA DARILCA. Sploh za praznično božično-novoletni čas. Pa tudi čez leto, za rojstnodnevna, valentinova in druga darila? Potem si na pravem mestu.

 Imam krasno novico! Želeli ste in tukaj je!

POP UP skupina AROMA DARILCA – za koga in kako se prijaviš?

Za nami je prva in ekskluzivna in pred nami že druga, POP UP skupina! Tudi tokratna je zate, ki še nimaš izkušenj z eteričnimi olji ali še nimaš svojega mentorja.  Zate, ki bi ti prav prišle informacije, za sila enostavna, nezamudna in super uporabna dišeča darilca.  Zate, ki ti nikoli ni dovolj učenja in novih informacij.  Zate pripravljamo poučno druženje.  Vse, kar moraš storiti je to, da se mi javiš na FB ZS ali na mail (maja@zavsakdom.si).  Zate, ki še nimaš svojega mentorja imam tudi tester olja za tvojo prvo izkušnjo

POP UP skupina AROMA DARILCA – kako bo vse potekalo?

Te zanima, za kaj pravzaprav gre? POP UP FB skupina AROMA DARILCA bo oživela le od TORKA do ČETRTKA naslednji teden, nato se izbriše. Bo polna super objav o tem, kateri super, enostavni, nezamudni, naravni in uporabni recepti in ideje obstajajo za AROMA DARILCA in s katerimi eteričnimi olji jih lahko pripravimo in seveda kako. 

˝Sladica˝ vsakega dne pa so nagrade za aktivne in zvečer ok 21h kratek live na dnevno temo

Tester in stopnico dobiš, če še nimaš svojega mentorja in če veš, da si boš lahko enkrat dnevno takrat vzel/a pol urce (lahko tudi v več kosih) in sodeloval/a v objavah – prebral/a, kaj vprašal/a ali podelil/a svojo izkušnjo s testerjem. Skratka, da prideš z namenom, da izveš več. 

Si za? 

Druženje je brezplačnonagrade čudovite. Komaj čakam, da pride TOREK! Prijavi se sedaj! Na FB ZS ali na mail (maja@zavsakdom.si).

Opa, si že moj sočlan ali sočlan moje ekipe mentoric. Potem se prijaviš TUKAJ. Potem je skupina absolutno odprta tudi zate. Testne kapljice odlite od naših olj bomo sicer delile le nečlanom, ki še nimajo aroma izkušnje, ampak obljubim, da boš v tej skupini, ki te s sodelovanjem na koncu nagradi tudi z NORO brošurico vseh receptov, neznansko uživala in užival! Da ne omenjam, koliko idej dobiš! Prepričane smo, da bo teden po Miklavžu ustvarjalen tudi zate, ker pravzaprav vse kar potrebuješ, že imaš!

Vsi pa lahko to vročo novičko seveda lahko podelite s svojimi bližnjimi, ki jih ideja AROMA DARILC tudi močno zanima. me komaj čakamo!

Lep in umirjen konec tedna vam želim! 
Vaša Maja Čebašek
FB ZS
www.zavsakdom.si
041902293
maja@zavsakdom.si

Osnovnih 10 olj in mešanic v velikem paketu z difuzorjem Petal. Home Essentials Kit.  Ta mesec ta paket ali kateri koli drug 200PV točk vreden nakup članom in nečlanom prinaša brezplačni Frankincense! Več v aktualnih mesečnih novicah