Drobni rituali

AROME za ČUSTVA | POP UP brezplačna 3-dnevna učilnica

AROMA AROME ZA ČUSTVA POP UP ETERIČNA OLJA DELAVNICA IZOBRAŽEVANJE PREDAVANJE PREDAVANJA

Si ta, ki si želiš mnogo idej in preizkušenih naravnih nasvetov in receptov za PODPORO ČUSTVOM? Zase, bližnje, najmlajše, štirinožne? Potem si na pravem mestu.

Imam krasno novico! Izglasovali ste in tukaj je!

POP UP skupina AROME za ČUSTVA – za koga in kako se prijaviš?

Za nami je že druga in ekskluzivna in pred nami že tretja, POP UP skupina! Tudi tokratna je zate, ki še nimaš izkušenj z eteričnimi olji ali še nimaš svojega mentorja. Zate, ki bi ti prav prišle informacije, za sila enostavno in naravno podporo čustvom.  Zate, ki ti nikoli ni dovolj učenja in novih informacij.  Zate pripravljamo poučno druženje.  Vse, kar moraš storiti je to, da se mi javiš na FB ZS ali na mail (maja@zavsakdom.si).  Zate, ki še nimaš svojega mentorja, imam tudi tester olja za tvojo prvo izkušnjo

POP UP skupina AROME za ČUSTVA – kako bo vse potekalo?

Te zanima, za kaj pravzaprav gre? POP UP FB skupina AROME za ČUSTVA bo oživela le od ČETRTKA do SOBOTE, nato se izbriše. Bo polna super objav o tem, kateri super, enostavni, nezamudni, naravni in uporabni recepti in ideje obstajajo za PODPORO MENTALNEMU ZDRAVJU in s katerimi eteričnimi olji jih lahko pripravimo in seveda kako. 

˝Sladica˝ vsakega dne pa so nagrade za aktivne in zvečer ok 21h kratek live na dnevno temo

Tester in vstopnico dobiš, če še nimaš svojega mentorja in če veš, da si boš lahko enkrat dnevno takrat vzel/a pol urce (lahko tudi v več kosih) in sodeloval/a v objavah – prebral/a, kaj vprašal/a ali podelil/a svojo izkušnjo s testerjem. Skratka, da prideš z namenom, da izveš več. 

Si za? 

Druženje je brezplačnonagrade čudovite. Komaj čakam, da pride ČETRTEK! Prijavi se sedaj! Na FB ZS ali na mail (maja@zavsakdom.si).

Opa, si že moj sočlan ali sočlan moje ekipe mentoric. Potem se prijaviš TUKAJ. Potem je skupina absolutno odprta tudi zate. Testne kapljice odlite od naših olj bomo sicer delile le nečlanom, ki še nimajo aroma izkušnje, ampak obljubim, da boš v tej skupini, ki te s sodelovanjem na koncu nagradi tudi z NORO brošurico vseh receptov, neznansko uživala in užival! Da ne omenjam, koliko idej dobiš! Prepričane smo, da bo januar ustvarjalen tudi zate, ker pravzaprav vse kar potrebuješ, že imaš!

Vsi pa lahko to vročo novičko seveda lahko podelite s svojimi bližnjimi, ki jih ideja AROME za ČUSTVA tudi močno zanima. Me komaj čakamo!

Lep in umirjen konec tedna vam želim! 
Vaša Maja Čebašek
FB ZS
www.zavsakdom.si
041902293
maja@zavsakdom.si