Eterična olja

Kurkuma (Turmeric) eterično olje

kurkuma turmeric doterra

TURMERIC | Curcuma Longa.. veliko o njej in moje naj avtorske recepte najdeš spodaj!

Eterično olje KURKUMA | TURMERIC

Kurkuma (Turmeric) je izjemen podpornik zdravemu imunskemu sistemu, uporabljamo jo redčeno na podplatih, vzdolž hrbtenice, lahko dodamo v topel napitek, saj podpira delovanje antioksidantov, ter tako pripomore k zdravemu delovanju na celični ravni, kot pri podpiranju zdravih obnovitvenih procesov v naših tkivih, v srčno žilnem sistemu in notranjih organov. Podpira tudi zdravo delovanje celotnega živčnega sistema in podpira pozitivne misli. Koži vrača mladosten sij in pomaga lajšati pigmentne nepravilnosti.

Kurkuma (Turmeric) | moji naj RECEPTI

ČISTILNI POMLAJEVALNI SERUM ZA OBRAZ
V čistilni in negovalni namen in lepši izgled kože je odlična v serumu za nego obraza, skupaj z Yarrow Pom, Green Mandarin in Copaibo. Lahko ga pripraviš z baznim oljem FCO v stari 15ml steklenički. Jaz dodam vsega skupaj okoli 60 kapljic eteričnih olj, ostalo dopolnim s FCO. 2-3 kapljici tega vmasiram na obraz takoj po umivanju ali za tonikom.

TURM & TANG MACA
Če piješ maco v podporo hormonalnemu ravnovesju, napitku dodaj malo medu, poljubno mleko, kapljico Turmeric in kapljico Tangerine in zblendaj, fantastičen vrtinec okusov ter dobrodejnih učinkov ti podari!

ŽE VEŠ? največ od kurkume – eterično olje tako krasno poskrbi za zdrav odziv telesa ob vnetnih procesih ter zdravje celice* – dobiš, če združiš suho kurkumo in eterično olje kurkume. Tako turmeroni v eteričnem olju šele omogočijo kurkuminoidom (iz suhe kurkume oz izvlečkov kurkume), da dosežejo veliko bio dostopnost telesu. Po domače, se šele tako lahko v polnosti lahko vsrkajo, da imamo od njih popoln učinek. Boljši boj s prostimi radikali v telesu * in za zaščito telesa pred oksidativnim stresom (aka poškodb celic)*.

(*Vir: USA PIP Turmeric Capsules)

doTerra Kurkuma (Turmeric) eterično olje

Pa veš, od kod prihaja doterra eterično olje korenine kurkume? Iz južnega dela Nepala! Sama obožujem doTerra zgodbe izza stekleničke, kjer je vsaka rastlina vzgajana na rodni zemlji, kjer najbolje uspeva in pod soncem, ki ji lahko pomaga razviti najboljšo naravno esenco, ki jo s procesom destilacije prelevimo v to, kar nam prinaša najbolj čisto in naravno eterično olje doTerra kurkume.

Tu je zgodba kmeta Ram-a Ekwal Sahe iz Nepala, ki kot vsi ostali, dolgoročno sodeluje z doTerro zaradi možnosti izobraževanja, trajnostnega pristopa in predvsem pravičnega in takojšnjega plačila, ki jim neverjetno dviga življenjski standard in družini kmetovalca omogoči vse to, o čemer so nekdaj sanjali, tudi šolanje in zdravstveno oskrbo zase in svojo družino, otroke

Ram o doTerra Co-Impact Sourcing trajnostni in pravični metodi partnerstva: ˝Pričel sem na malo, z zavedanjem, da se nič ne uspe na kratek rok. V lastni nimam svoje zemlje, najprej sem sadil na najeti zemlji. Za nasad kurkume sem izvedel, kos em opazoval druge kmete iz Sharlahi in sem jim sledil. Pred leti sem prišel na 4000 m2, kamor sem posadil 600kg semen. To leto pa sem uspel posaditi 8000 kg semen na več kot 20.000 m2! Z doTerra dolgoročnim partnerstvom sem povečal svoj pridelek za 5x in omogočil veliko novih delovnih mest v svoji vasi! Končno lahko z boljšim zaslužkom omogočim tudi šolanje svojim 6 hčeram in 2 sinovom!

Tudi tebe ta zgodba izza stekleničke tako globoko gane kot mene?

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829