Drobni rituali

doTerra Koala difuzor

doterra difuzor koala otroški

Kako hitro gre čas! Tu je že avgust! Vesela sem, da nam doTerra tokrat ponuja neverjeten in tako zelo želeni avstralski Koala Difuzor in še kar nekaj krasnih izdelkov, ki nam podarjajo odlično izhodišče za pripravo na krepko jesen in zimo. Za male in velike nogice.

PS: Popravek pri PV pri Koala difuzorju. doTerra Škrat je v pisarni zabeležil 63PV, medtem ko je prav 36PV.

Back To School z Majo!

Dobrodošel AVGUST! Obljubim, da te užijem na polno in se okrepim za krepko jesen! In vse trike seveda podelim tudi s teboj in vami! Bo ok?  V ta namen sem že v juliju pričela s FB rubriko Back To School z Majo, kjer delim vse, kar mene in našo družino spremlja že 8 let. Naše Drobne Dnevne Rituale Za Vsak Dom za krepko zdravje.

Prvi Back To School z Majo Drobni Dnevni Ritual za pokušino! Več jih najdeš v moji FB uvodni učni skupini.

Ecco, prvi trik za pokušino! DNEVNI TRIK in ZDRAVI NAMIG | Ko kupiš zelenjavo ali sadje, tudi bio, tudi iz domačega vrta, jo v ta namen namoči v kopel s sodo bikarbona in nekaj kapljicami doTerra Lemon ali drugega citrusnega doTerra eteričnega olja, da odstraniš neželeno in morebitne pesticide in se s tem drobnim čistilnim načinom podpreš in razbremeniš telo nepotrebnega. V ta namen imam tudi na dopustu vedno s seboj stekleno posodico s pokrovom, da kupljeno sadje pred zaužitjem preperem na tak način!

Obožujem tudi našo čisto doTerra Omega 3, ki v našem telesu deluje več kot 30h! Obožujem naše probiotike za male in velike, ki so dvojno kapsulirani s prebiotiki! Obožujem On Guard družino, ki je naš najboljši stražar, ko pride do krepkosti čez vse leto! In še in še! Pa naravni vir Cinka, vit. C, celoten, B kompleks, pa D vitamin.. vse v duetu iz naravnih virov A2Z & IQ Mega ali za najstnike in odrasle v triu LLV!

Začasno in v omejeni izdaji. V Avstraliji in ZDA je bil razprodan v zelo kratkem času, dnevih! Upam, da pri nas ostane dosegljiv vsaj par dni, da ga vzamete vsi, ki si ga želite. Je prelepa in uporabna pridobitev za ambient za male in velike otroke! Velja za najtišji otroški difuzor.

Omejena izdaja – doTerra Koala difuzor

Način, kako pričeti (ali nadaljevati) z odlično podporo telesu za pripravo na krepko jesen in zimo pa je tudi , da pričneš z dobrim difuzorjem! Najboljšim za male nogice in tiste velike, ki smo še vedno mladi po srcu!

koala doterra difuzor otroški
Tih in zelo uporaben pojoči KOALA otroški DIFUZOR zna poiti v dnevu! Naroči si ga sedaj, ko je ravno prišel v ponudbo, da bo zagotovo tvoj in v rokah tvojih najdražjih!

Novi doTerra difuzorji

Želim si, da bi šel DIFUZOR za vsak dom, pisarno, učilnico, salon in vadbeni prostor! Ker bo svet s tem veliko lažji in boljši! Kar nekaj difuzorjev ponujamo pri doTerri (tokrat 2 nova v LTO ponudbi, novi Petal trio paket,..), vsi so zelo kvalitetni, zelo ugodni in iz recikliranih materialov ali iz plastike brez BPA!

bubble doterra difuzor
petal doterra 2.0 difuzor lavender wild orange
V redni ponudbi so doslej na voljo zgornji doTerra difuzorji! Od avgusta 2022 pa je na voljo z 5ml Wild Orange in 5ml Lavender tudi novi Peatal 2.0 trio. Vsi so zelo kvalitetni, zelo ugodni in iz recikliranih materialov ali iz plastike brez BPA!

In če začenjaš dišečo pot ta mesec ali si že aroma ljubitelj in svoje navdušenje že deliš s prijatelji, oba lahko prejmeta KRASEN BON v vrednosti 50€ ( v točkah), s katerim si lahko izbereš gratis kar nekaj izdelkov po svoji izbi! Klik klik je do mene, pa ti pomagam do želenega! Ali se mi javi na 041902293 ali maja@zavsakdom.si.

doTerra darilo za krepko jesen

doTerra darilo za krepko jesen za nove člane

doterra avgust
In če začenjaš dišečo pot ta mesec ali si že aroma ljubitelj in svoje navdušenje že deliš s prijatelji, oba lahko prejmeta KRASEN BON v vrednosti 50€ ( v točkah), s katerim si lahko izbereš gratis kar nekaj izdelkov po svoji izbi! Klik klik je do mene, pa ti pomagam do želenega! Ali se mi javi na 041902293 ali maja@zavsakdom.si.
Pričneš in vpišeš se lahko s posamičnimi izdelki ali s paketi, ki te članarine 24,50€ oprostijo. Poštnina se ti pri vseh naročilih vrača v celoti v 7 točkah. Vpis v članstvo te ne obveže do ničesar, tudi do rednih nakupov ne. Ti pa nudi 25% popust in ti podarja še mnogo bonusov in možnosti za brezplačna olja skozi neobvezen LRP program zvestobe.
Home Essentials je najboljši začetek in izbor olj, če si želiš celostno ter vsakodnevno preventivno podporo za krepko jesen, zimo in ohranjanje zdravja vse družine skozi vse leto ter najboljši izbor za učinkovite naravne rešitve.

doTerra darilo za krepko jesen za obstoječe člane

Rdeča mandarina nas razveseli le občasno! Pred leti nas je prvič razveselila kot LTO (Limited Time Offer) v Citrus Trio skupaj z Kumkvatom in Sunny Citrus mešanico.

  • Red Mandarin (lupinica), Citrus reticulata velja za najbolj sladek citrus. Odlično se ujame s poprovo meto, drugimi citrusi, sploh v difuzorju. doTerrina se goji in stiska v Braziliji.
  • Vsebuje tudi gama terpenen, ne le limonene. Gama terpenen vsebujejo ponavadi čajevec, kumin, ingver, črnem olju, ta spojina deluje močno čistilno, sploh ko govorimo o mastni koži. Olje zato lahko dodajamo večernemu čistilnemu olju ali kremi, kožo očisti, rahlo tonira in lepo poživi.
  • Tako lupina kot meso pogosto pridatek solatam. Na nek način je njena kemijska sestava podobna ostalim citrusom, zato deluje očiščevalno in dviga razpoloženje.
  • V čistilih se odlično ujame s Purify.
  • Interno podpira zdravo delovanje metabolizma, pomaga pri lepšem izgledu oblin, pomaga pri podpori zdrave ravni krvnega sladkorja in holesterola – v kozarcu vode odlična rešitev.

*Za obstoječe člane brezplačna ob 125 PV LRP do 15.8. 2022.

doTerra izdelki konvencijskega paketa končno na voljo posamično

doterra vanilija madagascar vanilla
Te navdušuje vanilja (Madagascar Vanilla) vsaj toliko kot mene? Nihče ne more zanikat, da je vanilina aroma, ki je najbolj zaželena v svetu! Ko sem jo prvič preizkusila, sem bila woooow! Tako da, če iščeš omamno čisto parfumsko aromo zase ali za luksuzno kopel, ti povem, je sedajle pravi čas, da se obkrožiš s tole čudovito aromo najčistejše vanilje, kar jo lahko prejmeš! Začasno je na voljo končno tudi posamično! Piši mi, da ti zaupam, kako si lahko priskrbiš svojo.
doterra osmant osmanthus
Osmant! Diši za znort dobro! na voljo je končno posamično a le kot LTO (Limited Time Offer).
deep blue stick stik doterra krema s copaibo copaiba
Poletje je čas, ko smo veliko zunaj! Včasih, pa nas to ob dolgih pohodih ali sprehodih lahko utrudi. Deep Blue Stick je must-have v nahrbtniku ali v torbici v času potovanja! Stik je res enostaven za uporabo n prinaša tak fin hladilni učinek na koži, formuliran je tako, da kožo pušča navlaženo, mehko in prav nič mastno. Za vsa nelagodja, ne le mišic in sklepov!
Končno je na voljo tudi posamično, veš kako si ga lahko naročiš?
doterra copaiba touch kopaiba
Copaiba kraljica, veliko sem o njej povedala v času BOG dni v Juliju. In Končno je na voljo kot posamično tudi kot Touch Copaiba rollon!
doterra on guard robčki wipes čiste roke
Kot #5 namig v Back To School z Majo in trik priporočam celotno On Guard družino izdelkov! In kot LTO so začasno posamično na voljo tudi ON GUARD WIPES, robčki za konkretno čiščenje! Sama jih najraje izkoristim za konkretno čiščenje reči, ki nosijo največ mikrobov v naših življenjih: za čiščenje mobilnega telefona, za čiščenje tablice, za čiščenje tipkovnice na prenosniku ali računalniku in za čiščenje volana.

Z ljubeznijo, Maja

Maja Čebašek
maja@zavsakdom.si
041902293

Sledi mi na svojem najljubšem socialnem omrežju:
You Tube
FB skupina
Instagram
FB stran
Pinterest
doTerra spletna stran | WA svetovalka 983829